Dankan Ajdaho Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Logan Najbolji "superherojski" film nakon Watchmen-a. Suštinski, akcija je ovde samo uzgredni pratilac priče, ovo mu dođe ko superherojski Kormakov "Put". Ostareli superheroji, odavno zagubljenih ideala u putu ka očaju u sebi (očekovano) pronalaze zrnce onog što ih i čini onim što jesu.
Leia Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 XXY http://www.imdb.com/title/tt0995829/?ref_=fn_al_tt_1 nesvakidasnja tema, coming of age devojcice rodjene sa oba pola, uobicajena pitanja identiteta, mesta u ovom svetu, normalnosti kao takve pa jos jedna ne mala dilema plus dobar casting za njenu ulogu sjajan glumac ricardo darin, tako sam i naletela na ovaj film trazeci gde sve njega ima argentinski kandidat za oskara pre neku godinu, ako to vise uopste nesto i znaci
boshoku Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 sjajan glumac ricardo darini ne znam za ovaj film, no lik je zaista fantastičan u svemu gde ga gledah
Leia Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 ne znam za ovaj film, no lik je zaista fantastičan u svemu gde ga gledah sta si sve gledao, preporucujes nesto? steta za reditelja fabiana bielinskog sto umre tako mlad iznebuha, njegovi "nueve reinas" i "el aura" su mi medju all time favs
boshoku Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 dobar je truman, al je ovo krimi-triler-misterija uživancija
Leia Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 gledaj Truman, ako vec nisi. divota od filma. jesam jesam, raspilavljenje totalno :)
Lancia Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 dobar je truman, al je ovo krimi-triler-misterija uživancija gledace se preko vikenda. skida se
Leia Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 dobar je truman, al je ovo krimi-triler-misterija uživancija i ovaj sam gledala, dobar dobar... inace latinoamericki filmovi su mi uglavnom bolji od spanskih, isti jezik, rekao bi covek i srodna kultura al mi spanci nekako suvise cesto odu u mainstream, kao da argentinci i ini imaju vise hrabrosti da se otisnu u neistrazene vode a i umeca da to dobro upakuju
Lancia Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 jesam jesam, raspilavljenje totalno :) Ja bih Trumana prepisivao kao medikament, nemoguce da ne postanes bar malo bolji covek.
I*m with the pilots Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 (edited) sta si sve gledao, preporucujes nesto? Pored navedenih Darinovih (inace ga ja prvi put pogledah u "Auri"), jos Un cuento chino (2011) Relatos salvajes (2014) - odlicno je dzangrizav u oba. Leia, argentinski i generalno juznoamerici spanski su mom uhu mnogo lepsi od pravog spanskog, a znas sta je jos sa filmovima u argentini - geografska komponenta, npr. u Relatos Salvajes Edited March 16, 2017 by I*m with the pilots
Lancia Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Pored navedenih Darinovih (inace ga ja prvi put pogledah u "Auri"), jos Un cuento chino (2011) Relatos salvajes (2014) - odlicno je dzangrizav u oba. Leia, argentinski i generalno juznoamerici spanski su mom uhu mnogo lepsi od pravog spanskog, a znas sta je jos sa filmovima u argentini - geografska komponenta, npr. u Relatos Salvajes Znaju i Spanci da pogode to tvoje uho, recimo La isla minima ima taj smek.
Leia Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Pored navedenih Darinovih (inace ga ja prvi put pogledah u "Auri"), josUn cuento chino (2011)Relatos salvajes (2014) - odlicno je dzangrizav u oba. Leia, argentinski i generalno juznoamerici spanski su mom uhu mnogo lepsi od pravog spanskog, a znas sta je jos sa filmovima u argentini - geografska komponenta, npr. u Relatos Salvajes hvala :) ove nisam gledala a moguce da ima nesto i u tome sto nam je spanija tu blizu a ovo neka kao egzotika... magicni realizam na filmu
Recommended Posts