ToniAdams Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 jebote, to je toliko najgori film na svetu da mi je mnooooogo valjao.
nisam ja Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 simpa je mančester, al teško je gledati afleka bilo koje vrste.
maheem Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 simpa je mančester, al teško je gledati afleka bilo koje vrste. kad budes raspolozen za malo mazohizma casseyem pogledaj The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
Lancia Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 simpa je mančester, al teško je gledati afleka bilo koje vrste. Ovo je verovatno najgora moguca rec, stoji filmu, ko piletu sise.
nisam ja Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Ovo je verovatno najgora moguca rec, stoji filmu, ko piletu sise. meni je adekvatna. film mi je gledljiv iako je tema jezivo teška. glavni lik se nešto giba al mu ne ide. njegov odnos sa patrikom mi je najzanimljiviji i ima dozu humora. zato je film simpa. a kad bih se udubljivao onda bi verovatno bio retardiran.
ToniAdams Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 kad budes raspolozen za malo mazohizma casseyem pogledaj The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford sto jbt? meni to prilicno posten film.
maheem Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 sto jbt? meni to prilicno posten film. meni su oba dobra, nego tu ima puno Caseya pa mu stoga predlazem
Mil@n Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 sto jbt? meni to prilicno posten film. Tačnije filmčina.
Lancia Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 meni je adekvatna. film mi je gledljiv iako je tema jezivo teška. glavni lik se nešto giba al mu ne ide. njegov odnos sa patrikom mi je najzanimljiviji i ima dozu humora. zato je film simpa. a kad bih se udubljivao onda bi verovatno bio retardiran. Tesko mi je da pratim tok tvojih misli, film je gledljiv ali je simpa i tezak a jos ako bi prosirio recenicu, ispao bi retardiran??? Glavni lik se nesto giba?¿ WTF, sigurno mu se nesto dogodilo, si propustio neki detalj iz filma? Kejsi je maestralan, najblaze receno.
ToniAdams Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Tačnije filmčina. jeste. i pored pomenute u svakomsmisluopsirnosti, klizne ko ladno pivo na vrucinu. valjda i zato sto svi doslovce glumacki kidaju.
Lancia Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 meni se ne dopada. i ne gnjavim te s tim. Nije poenta u dopadanju i ne gnjavis me uopste, dzakamo. Jednostavno ti je opis filma krajnje (najblaze receno) neuobicajen.
nisam ja Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 @lanća Zato je film kao umetnost divna stvar. ne moraš da ga gledaš kao celinu. Glavna tema mi je odbojna (uz bilo koju muziku). i da je hronološki prikazan film bih ga verovatno odjebao u startu. Ovako je imao vremena da me kupi nekim drugim stvarima. ritmom, tempom, ambijentom i tako nekim tehnikalijama koje većinu verovatno i ne zanima. i tako ja sa svojim isključivanjem lejera koji me zanimaju ili ne dolazim do tih kriptičnih opisa, ako su uopšte opisi. afleci su mi jednostavno bezvezni tipovi. uvek su mi kao neka nesrećno pozicionirana tela u prostoru. mislim ok on pilji u jednu tačku i glumi praznu ljušturu, al to je sve. verovatno mi dodatno smetaju i te privatne tužbe za seksualno uznemiravanje. MW mi je odvratna još iz blue valentine. kao neki hodajući simbol sve nesreće. I onda ona takva na kraju opet tako mlada i sveža gura neka nova kolica. ma daj beži.
Recommended Posts