Jimmy Kowalski Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Odlicno je kenjanje bridzisa po pomocniku, samarcina dvolicnoj pc americi. Meni to film godine. +1 Bez premca..
Dagmar Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Nateralo i mene na kustu...kakva kršina jbte Ima li u tom filmu bar 5 dobrih minuta, ili ni toliko?
James Marshall Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Misliš, ima li Monikinih sisa? Pridružujem se pitanju
Ravanelli Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 (edited) Jbt ti njegovi novi radovi bi bili interesantni da je na nivou radomira belacevica, ovako sam totalno zbunjen tom seoskom triologijom. Edited March 3, 2017 by Ravanelli
zakintos Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 ispravi to u trilogiju, doći će Toni da te ispravi
Pokojni Ruxin Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Ima li u tom filmu bar 5 dobrih minuta, ili ni toliko? Međed je kul, ima taj neki skrin prezens. Ali mu ne traje rola ni približno 5 minuta. :(
Bojan Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 dio o bankama jeste podvucen i ocigledan, s tim sto meni to nije smetalo, naprotiv, posmatrala sam ga kao dobro odradjen zanrovski zadatak i logicnu transpoziciju u danasnjicu. ima smisla da su proslogodisnji izbori aktuelizovali pricu, ona za krizom iz 2008. na koju se naslanja ipak dosta kasni. ideoloski mi je sasvim ok da western bude tu gdje ovaj jeste. replike jesu logicne i jasno je cemu sluze kada govorimo o odnosu serifa i pomocnika najprije, dobre su kada ih izolujes, ali je film grubo nafilovan njima, pa dodju kao floskule. mislim prije svega na one scene u motelskoj sobi. slicno je i sa muzikom - sjajna je, ali nekako preocigledno prisutna. srecom, volim kantri i zivotna zelja mi je da sjedim na tremu sa rejlanom givensom, zvacem duvan i sviram bendzo. underdog pozicija i mali budzet svakako provociraju simpatije na kraju, nisam rekla da je film los, nego da ne dobacuje do sopstvenih ambicija :) /// bas cu da skinem nocturnal animals, zanima me da li je na liniji sa predrasudama koje imam o tom fordu Dobra vam je bila ova diskusijica o filmu. Baš sam posle ovoga što si pisala razmišljao kako je film nakićen raznim stvarima i kako zaista sve nije moglo da procveta, kako je zamišljeno. Kada sam počeo da gledam film nisam imao neka očekivanja. Još kada sam video da ide neka pljačka banke, ljudi sa društvene margine i to, rekoh, već viđeno. Međutim, kada je ona žena rekla: You all are new in this, I am guessin - već mi je poraslo interesovanje. Na kraju se ispostavilo da mi je to jedan od najboljih filmova od oskarovaca.
Milosh76 Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 (edited) Iskopao na hardu film Prisluskivanje iz 1974 sa Dzin Hekmenom... Prica o spijunima, spijunskim igrackicama, Kopola u svom najboljem izdanju Jedan od mojih omiljenih filmova, ko nije gledao, topla preporuka. Poslednja scena je fenomenalna... Edited March 3, 2017 by Milosh76
ToniAdams Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 (edited) ispravi to u trilogiju, doći će Toni da te ispravi Pa ne, ajmo sad najbolje svi izmisljati nove reci il pisati stare kako ih nasa baba izgovara Edited March 4, 2017 by ToniAdams
Ravanelli Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 il pisati stare kako ih nasa baba izgovara pa to. triologija je deo mog vojvodjanskog indentiteta
Cane Vukic Prebranac Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Добар Трејнспотинг Други. Кец је ненадмашан наравно, али овај се фино наслања на њега, достојан наставак. Ако ми смета нешто, то је што је Арчи Гемил заборављен у корист Џорџа Беста.
Hella Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 pa to. triologija je deo mog vojvodjanskog indentiteta i tonijevo čantranje je deo njegovog bapskog identiteta
Recommended Posts