Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Đavo nosi Pradu 2, ok je, kakve smo nastavke dobijali od popularnih filmova. Ima dobar početak i bavi se promenama u novinarstvu i u modi, sve je povezano sa današnjom mukom zvanom AI. Taman se ponadah da će film biti o nečemu bitnijem. Ali ipak odu u slatku nostalgiju i rade gomilu omaža prvom delu. Meril Strip kida po običaju, ova žena u svojim ekspresijama i pokretima ima toliko jako prisustvo, i ona je najsvetlija tačka filma.

Što se tiće En Hatavej i Emili Blant, njih dve ponavljaju ono što su radile u prvom delu, napeta dinamika, da li će biti prijateljice, ili će se mrzeti je ponovo deo priče. Ali nijedna ni druga nisu dobile da urade nešto više sa time. Vidi se da je ovo sve po receptu, ej drugi deo je, ajde da ovo bude film bleje sa već poznatim likovima, ne moramo da se trudimo.

Problem nastaje kada u tom glavnom zapletu počnu da uvode nove likove i podzaplete i sve krene da se razvodnjava. U suštini, ovo je sve na istu formulu kao i prvi deo, i propuštena prilika da se zaista podari komentar na promene u ovih 20. godina u svetu mode, novinarstvu i prirodi milenijalaca i njihovom mentalitetu, da ako se trude trude da će dobiti zlatnog bambija na poslu. Ovde je to više, hej, dajte mi taj posao nazad jer drugi nemam.

Kroz čitav film su posute razne kameo uloge ljudi iz sveta mode. Jedna stavka mi je baš zapala za oko, kroz čitav film par likova ima svoje partnere, i kao da su strahovali da prikažu bliskost. Nema poljubaca, držanja za ruke, već samo priča i to na rastojanju. I to mi stvara veoma neprirodan osećaj.

Što se tiče dizajna kostima i garderobe, tu su pokidali maksimalno i zaista nema greške. Čak mi nije ni smetalo koliko agresivno reklamiraju Majbaha, Diet Kocu i još par stavki.

Što bi rekla jedna žena sa projekcije, ovo je pravi ženski film.

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

19 hours ago, Caligula said:

Управо одгледао АПЕКС И топло га препоручујем. Шарлиз Терон покидала, али оно што ми је оставило посебан утисак је фотографија. Не постоји ни један јебени фрејм а да није естетско ремек дело.

apex-movie-review-2026-charlize-theron-taron-egerton-eric-bana-baltasar-kormakur-1.jpg

Kolumnista Jutarnjeg lista kaže da je Apex kombinacija Hanibala Lektora i National geographica :) baš tako

priznajem samo jednog apexa

Counter Strike Esports GIF by BLAST

Nesto se razmisljam sinoc, setih se american yacuza sa vigo m...

On i mads m. su moj tip muskarca,. Miran kao, a buktinja. Lepi ljudi bas bas

https://www.imdb.com/title/tt0099077/?ref_=fn_t_1

Huh. Mnogo lep i mnogo težak film.

Očekivao sam tvist na pola, malo posle radosnog buđenja svih. Kako vreme odmiče postaje jasno da će ili film biti završen bez neke muke ili da će ona biti baš velika i desilo se to drugo, nažalost, što je posebno gadno imajući u vidu da je radnja filma istinita. Robin sjajan, a De Niro maestralan, neverovatan.

th-747378400.jpeg

The Gorge

mogla je ovo biti jedna od najjacih romanticnih prica u sf okruzenju jos od Blade Runnera, glumacki par je imao jaku elektriku.

taman se sav raznezih i upekmezih kad, hop, ne lezi vraze, uskocise zombiji na pola price i usrase sve.

https://www.imdb.com/title/tt1813774/

Über uns das All / J. Schomburg, 2011.

Sporiji filmić o krizi identiteta. Zapravo je neobična promena registra u nekom momentu, pomislih - omnibus, sa zgodnim prelazom.. neočekivano je i drugo, da mi se odjednom dopala blago otečena plavojka sa mišijom kosicom i krompirićem namestu nosa..

Edited by makaronee
Vidi li se imdb?

Dancer in the Dark

Verovatno većina gledala, ali baš valja.

Edited by Milošica

Gledala sam sad film Apeks i eto ne znam šta sam gledala.

Saću da gledam Speak no evil

Just now, Svemir Zeka said:

Šta mi zatrpavaš post, osećam se kao Bjork

11 minutes ago, Svemir Zeka said:

I, śta kaže?

1 minute ago, Filozof manijak said:

I, śta kaže?

No evil

Zajeban Zeka

Vidi joj tek avatar ph34r