Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted
On 10.4.2022. at 1:53, Lancia said:

All the Old Knives - Stilizovana, sva na note, teska prevara od filma. Kod Albukerkija, skrenuti levo i gledati nesto drugo.

Snimano kod mene na poslu pa moram barem premotati. :)

• 2 weeks later...
Posted

Irresistible od John Stewarta, sa Steve Carellom. U startu bezveznjikav, pomalo vuče estetika na Tri bilborda, plus taj dosadnjikavi vajb glorifikovanja američke rustike. Posle se fino razvije uz odličan plot twist. 

Spoiler

Napuš obe partije i kritika medijskih kampanja u koje se bacaju milioni nauštrb gradjana. Demokrate gore prodju jer su licemerniji. 

Sve u svemu 6/10.

Posted

Je li iko čekirao The Northman-a? Kakve su šanse da zaseni Drive na ovom forumu? :D

Posted

Ja se ozbiljno mislim da batalim filmove. 

Prvo se zajebao sa Contractorom - nevidjeno sranje i mešavina Borna, Ekvilajzera, i svih ostalih blackop filmova samo mnogo gluplje i dosadnije. 

Potom me sačekao Dog  - pomislio sam Tejtum, kuče, roadmuvi - šta može da ispadne loše - i sjebo sam se za sve pare. Neverovatno da mi film koji ima kuče za glavnog lika nije izmamio ni jednu jedinu emociju. Osim mučnine. 

Posted

Patetični  vampir glumi betmena. Pokušao dva puta, zaspo posle 17 minuta, drugi put doguro do 37. Odustao, izgleda da mozak nije više u stanju da primi tu vrstu zabave. Gudbaj 

• +1 1
Posted
2 minutes ago, nisam ja said:

putuj igumane. 

Ne okreće si doli bel

Posted

Šta sam ovih dana gledao...

Upravo pogledao CODA. Previše sladunjav jbga. 

Bringing Up Baby

Trebalo mi je malo Cary Granta i neprekidne komedije. 

Petite Maman

Super ideja, izvedba nešto slabija al svakako vrlo dobar film.

Uspeo sam i Rubljova dva puta pogledati u poslednjih 10 dana. 

Posted (edited)

https://m.imdb.com/title/tt10370710/

The Worst Person in the World

Nije me odusevio koliko sam ocekivao. 6/10

Trebao je biti bar pola sata kraci. Glavna glumica mi na nekog lici ali ne mogu se nikako setiti. Onaj Elvind bas ima upecatljivu facu. :laugh:

Edited by bags
Posted
2 minutes ago, bags said:

Glavna glumica mi na nekog lici ali ne mogu se nikako setiti. 

Na Dakotu Džonson, možda?

Posted

Da lici na nju defitivno ali i na Daisy Edgar-Jones. :)

Posted
On 19.4.2022. at 17:25, steins said:

Ja se ozbiljno mislim da batalim filmove. 

Prvo se zajebao sa Contractorom - nevidjeno sranje i mešavina Borna, Ekvilajzera, i svih ostalih blackop filmova samo mnogo gluplje i dosadnije. 

Potom me sačekao Dog  - pomislio sam Tejtum, kuče, roadmuvi - šta može da ispadne loše - i sjebo sam se za sve pare. Neverovatno da mi film koji ima kuče za glavnog lika nije izmamio ni jednu jedinu emociju. Osim mučnine. 

On 20.4.2022. at 10:06, mlatko said:

Copshop
Plitka "zabavna" pucačina puna rupa, bukvalno. Legla mi

https://www.imdb.com/title/tt5748448/

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

da nije foruma, slava njemu, nebih znao da postoje ovi filmovi. mislim, kako uopste dodjete do tih naslova?