Mil@n Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Vrlo dobar mi je house of gucci. Mnogo briljantne glume, priča baš zanimljiva, manje više kao i svaka kada su brendovi ovakve magnitude u pitanju. Pošto se super osećam večeras daću mu 8/10.
FPLS Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Uf meni je House of Gucci dosta los bio, na rubu parodije. Pocev od wtf ruskih naglasaka, pa preko naglog, nicim objasnjenog zaokreta u liku Adama Drajvera, a posebno je svaka scena sa Jared Letom jeziv transfer blama... Gaga, doduse, izvrsna i kao da je jedina ozbiljno shvatila svoj posao, dok svi ostali otaljavaju ili se zajebavaju, na celu sa pijanim Ridlijem. Jes donekle tresasto-zabavno, pa od mene 5.5/10.
nezvanova Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 (edited) Murina, hrvatska koprodukcija, proslogodisnja, sa danicom curcic ( srpsko danska glumicam znate je iz danske serije covek od kestena) vizuelno prelep film, sniman u dubovici na hvaru, savrsena fotografija (kao veliko plavetnilo), ronjenje, pecanje, jahte, camci, brodovi, opisana porodicna drama i sazrevanje devojke kao i njen otpor patrijahalnom modelu porodice. solidna gluma, dobar scenarij, odlicna i prezgodna mlada glumica. ali faros Edited February 2, 2022 by nezvanova 2 1
maheem Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 2 hours ago, nezvanova said: Murina, hrvatska koprodukcija, proslogodisnja, sa danicom curcic ( srpsko danska glumicam znate je iz danske serije covek od kestena) vizuelno prelep film, sniman u dubovici na hvaru, savrsena fotografija (kao veliko plavetnilo), ronjenje, pecanje, jahte, camci, brodovi, opisana porodicna drama i sazrevanje devojke kao i njen otpor patrijahalnom modelu porodice. solidna gluma, dobar scenarij, odlicna i prezgodna mlada glumica. ali faros Gde ima? Kino?
Ras Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 2 hours ago, nezvanova said: prezgodna mlada glumica. 3 minutes ago, maheem said: Gde ima? Hajde i ja da pitam.
Mil@n Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 7 hours ago, FPLS said: Uf meni je House of Gucci dosta los bio, na rubu parodije. Pocev od wtf ruskih naglasaka, pa preko naglog, nicim objasnjenog zaokreta u liku Adama Drajvera, a posebno je svaka scena sa Jared Letom jeziv transfer blama... Gaga, doduse, izvrsna i kao da je jedina ozbiljno shvatila svoj posao, dok svi ostali otaljavaju ili se zajebavaju, na celu sa pijanim Ridlijem. Jes donekle tresasto-zabavno, pa od mene 5.5/10. Gaga je baš, baš dobra. Svaka joj čast. Dobri su mi i Drajver i Paćino, a i prijalo mi je da vidim posle sto godina Džeremi Ajronsa. Ne znam kakav je bio kao čovek Paolo Guči i da li je bio teatralan koliko ga je tako predstavio Leto, meni je i taj performans bio zanimljiv, mada jeste možda preglumljen na momente. Naglasak vidim više kao Italijanski, i po meni to šljaka, tj nije mi smetalo. Nije lik Drajvera imao zaokret već ona, kada se odala vidovnjaku, i posvetila petljanju u posao imperije, posvađala ga sa stricom, burazerom, dovela do raskola. On je tu provalio zlo pa se distancirao, i to je to. 1
Lancia Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 19 minutes ago, maheem said: Gde ima? Kino? Xexe, ja nasao 1
nezvanova Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Ima po trafikama, na online platformama, takodje 1
Lancia Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 16 minutes ago, nezvanova said: Ima po trafikama, na online platformama, takodje Ja cu u bioskop veceras a ti soso, sto se bavis kriminalnim radnjama, hm 2
FPLS Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 5 hours ago, nezvanova said: odlicna i prezgodna mlada glumica. Jes vala zgodna, ali inace devojcica od tek 16 godina u trenutku snimanja filma. Solidan film, pre svega odlicno snimljen i vizuelno izvrstan, ali ipak povrsno obradjena prica, nesto mi je lik oca bio mnogo neubedljiv. 1
nezvanova Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 7 minutes ago, FPLS said: Jes vala zgodna, ali inace devojcica od tek 16 godina u trenutku snimanja filma. Solidan film, pre svega odlicno snimljen i vizuelno izvrstan, ali ipak povrsno obradjena prica, nesto mi je lik oca bio mnogo neubedljiv. slazem se, falilo je i dubine i karaktera. sve u svemu, jeste, prica je ipak sematizovana, pojednostavljeno je prikazan, zapravo, i sada preovladjujuci odnos prema zenama i deci na nasim prostorima... u tom delu, moglo je sve to bolje....
I*m with the pilots Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Na kojoj online platformi se moze gledati? Potrazih na croatian.film ali ga nema (a tamo mi maltene ni jedan film nije ni dostupan :/ ) @nezvanova @FPLS
nezvanova Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 4 minutes ago, I*m with the pilots said: Na kojoj online platformi se moze gledati? Potrazih na croatian.film ali ga nema (a tamo mi maltene ni jedan film nije ni dostupan :/ ) @nezvanova @FPLS imas PM
FPLS Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 8 minutes ago, I*m with the pilots said: Na kojoj online platformi se moze gledati? Potrazih na croatian.film ali ga nema (a tamo mi maltene ni jedan film nije ni dostupan :/ ) @nezvanova @FPLS Pojma nemam, ja ga gledao u bioskopu, na Slobodnoj zoni. Javi ako se ne snadjes, da procesljam trafike.
Recommended Posts