Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, dùda said:

šta se to dešavalo u Dubrovniku, šta se to novinarima zameratm

uopšte nisam u toku

Apsolutno nebitno. Hrabri su kad treba opkoliti novinare, a da je u pitanju neko mudo™ bili bi manji od makovog zrna, ne bi im ni palo na pamet. To je sve što otprilike treba znati o njima

• +1 3
  • Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
9 hours ago, namenski said:

to je diplomatska privilegija diljem svijeta koje se niko ne odrice...

Posted
1 hour ago, Time Crisis said:

Apsolutno nebitno. Hrabri su kad treba opkoliti novinare, a da je u pitanju neko mudo™ bili bi manji od makovog zrna, ne bi im ni palo na pamet. To je sve što otprilike treba znati o njima

ali zashto bi uopshte, njima je neko mudo ok. neko mudo shalje srpski signal, to im je dovoljno.

• +1 2
Posted

Kao da nismo znali.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
2 minutes ago, Klara said:

Kao da nismo znali.

Pa jedne sekunde nisam mislila da su (vecinom) studenti filozofskog, mislim neko sigurno jeste, ali ekipa u celini nema shanse. A i da jesu, ko ih jebe. Da smo neka drzava, bili bi pohapsheni za pretnje itd.

Posted
17 hours ago, mire said:

ko ono napisa "mladi su govna"? :D

Cvarkov.jpg.954cb2ed10d84cbcc36701fdfd874eaf.jpg

• Vojvodo,serdare 1
Posted

@Klara evo vidi se i ovde. Ne razumem se u Novi Sad i ne znam koliko se studenti Filozofskog u NS razlikuju od onih u Bgd, ali ako ovi likovi studiraju bilo šta, ja sam Megan Markl lično.

• +1 6
Posted
18 minutes ago, Patty Lee said:

@Klara evo vidi se i ovde. Ne razumem se u Novi Sad i ne znam koliko se studenti Filozofskog u NS razlikuju od onih u Bgd, ali ako ovi likovi studiraju bilo šta, ja sam Megan Markl lično.

Bukvalno sam o tome razmishljala dok sam gledala, kao hajde nek studiraju neshto, al u moje vreme su i na Singiju imali prosvecenije face...

Posted

Studenti, nego šta! 

Apsolventi smera huliganizam na odseku za destrukciju i kriminal, šef katedre Đuka molerBizon!

• +1 2
Posted (edited)

Jebem ti život gde je milicija da izubija ove degenerike, fakulteti da ih poizbacuju i neki zanatlija da ih primi kao šegrte i maltretira dok ne propište majčino mleko.

Edited by napadaj
  • +1 3
Posted

Na mladima svet ostaje :wub:

• +1 1
Posted
40 minutes ago, Filozof manijak said:

Na mladima svet ostaje :wub:

ne...

funny-meme-about-leaving-the-world-a-good-place-for-willie-nelson-and-keith-richards.jpg.f4fff3fafef08525608dfe021234a42a.jpg

• Haha 8
Posted

samo da pitam. reče li minisar koju glede gluhonjića?