Filozof manijak Posted March 28 Posted March 28 Samo nemojte posle da kukate kako su mladi naraštaji nezainteresovani za politiku i društvena gibanja 1
duda Posted March 28 Posted March 28 šta se to dešavalo u Dubrovniku, šta se to novinarima zameratm uopšte nisam u toku
gospa buba Posted March 28 Posted March 28 1 hour ago, Filozof manijak said: Samo nemojte posle da kukate kako su mladi naraštaji nezainteresovani za politiku i društvena gibanja ovi su nezainteresovani za zene koliko ja vidim
Djuro Posted March 28 Posted March 28 9 minutes ago, dùda said: šta se to dešavalo u Dubrovniku, šta se to novinarima zameratm uopšte nisam u toku Bilo ko zna kad, sad isekli par recenica iz ovoga, te ga proglasili za separatistu i ustasu. 1
Filozof manijak Posted March 28 Posted March 28 7 minutes ago, gospa buba said: ovi su nezainteresovani za zene koliko ja vidim Kao i predsednik nam
radisa Posted March 28 Posted March 28 Najjače sto mu pola familije sa majčine strane pobile ustaše... Ali to mladim pripadnicima db snaga ne smeta da ga optuzuju da je i on ustaša... 6
Djuro Posted March 28 Posted March 28 studenti su ok sto se tice jednovlasca, korupcije, pokradenih izbora i diktatture ali mojne da je neko napravio vic koji oni ne razumeju. 3
Milošica Posted March 28 Posted March 28 (edited) Uopšteno ili konkretna grupa? Edited March 28 by Milošica
Popular Post Djuro Posted March 28 Popular Post Posted March 28 8 minutes ago, radisa said: Najjače sto mu pola familije sa majčine strane pobile ustaše... Ali to mladim pripadnicima db snaga ne smeta da ga optuzuju da je i on ustaša... u ovoj zemlj nazivaju ustašama sve one koji nisu fake nacoši. uvek bilo, uvek će i biti. ne krstis se kad prodjes pored crkve - ustasa. osudis popa pedofila - ustasa. navijas za drugi klub - ustasa. novinar si nezavisnog medija - ustasa. nisi radikal - ustasa. imas stan u zemunu u koji bismo se uselili - ustasa. ne pevas himnu - ustasa. hoces demokratiju i vladavinu prava - ustasa. ateista - ustasa. ne pises cirilicom - ustasa. dopisi sam 17
Djuro Posted March 28 Posted March 28 21 minutes ago, Milošica said: Uopšteno ili konkretna grupa? ovi gore, o kojima se i piše. naravno da ne mislim na ovih 10-15.000 kod terazijske cesme, koji su tamo jos od decembra, i ne mrdaju dok im ne ispune zahteve glede neregularnih izbora. njima svaka cast. 2
Recommended Posts