March 28, 20241 yr Samo nemojte posle da kukate kako su mladi naraštaji nezainteresovani za politiku i društvena gibanja
March 28, 20241 yr šta se to dešavalo u Dubrovniku, šta se to novinarima zameratm uopšte nisam u toku
March 28, 20241 yr 1 hour ago, Filozof manijak said: Samo nemojte posle da kukate kako su mladi naraštaji nezainteresovani za politiku i društvena gibanja ovi su nezainteresovani za zene koliko ja vidim
March 28, 20241 yr 9 minutes ago, dùda said: šta se to dešavalo u Dubrovniku, šta se to novinarima zameratm uopšte nisam u toku Bilo ko zna kad, sad isekli par recenica iz ovoga, te ga proglasili za separatistu i ustasu.
March 28, 20241 yr 7 minutes ago, gospa buba said: ovi su nezainteresovani za zene koliko ja vidim Kao i predsednik nam
March 28, 20241 yr Najjače sto mu pola familije sa majčine strane pobile ustaše... Ali to mladim pripadnicima db snaga ne smeta da ga optuzuju da je i on ustaša...
March 28, 20241 yr studenti su ok sto se tice jednovlasca, korupcije, pokradenih izbora i diktatture ali mojne da je neko napravio vic koji oni ne razumeju.
March 28, 20241 yr Popular Post 8 minutes ago, radisa said: Najjače sto mu pola familije sa majčine strane pobile ustaše... Ali to mladim pripadnicima db snaga ne smeta da ga optuzuju da je i on ustaša... u ovoj zemlj nazivaju ustašama sve one koji nisu fake nacoši. uvek bilo, uvek će i biti. ne krstis se kad prodjes pored crkve - ustasa. osudis popa pedofila - ustasa. navijas za drugi klub - ustasa. novinar si nezavisnog medija - ustasa. nisi radikal - ustasa. imas stan u zemunu u koji bismo se uselili - ustasa. ne pevas himnu - ustasa. hoces demokratiju i vladavinu prava - ustasa. ateista - ustasa. ne pises cirilicom - ustasa. dopisi sam
March 28, 20241 yr 21 minutes ago, Milošica said: Uopšteno ili konkretna grupa? ovi gore, o kojima se i piše. naravno da ne mislim na ovih 10-15.000 kod terazijske cesme, koji su tamo jos od decembra, i ne mrdaju dok im ne ispune zahteve glede neregularnih izbora. njima svaka cast.