Time Crisis Posted March 28, 2024 Posted March 28, 2024 1 hour ago, dùda said: šta se to dešavalo u Dubrovniku, šta se to novinarima zameratm uopšte nisam u toku Apsolutno nebitno. Hrabri su kad treba opkoliti novinare, a da je u pitanju neko mudo™ bili bi manji od makovog zrna, ne bi im ni palo na pamet. To je sve što otprilike treba znati o njima 3
zorglub Posted March 28, 2024 Posted March 28, 2024 9 hours ago, namenski said: to je diplomatska privilegija diljem svijeta koje se niko ne odrice...
gospa buba Posted March 28, 2024 Posted March 28, 2024 1 hour ago, Time Crisis said: Apsolutno nebitno. Hrabri su kad treba opkoliti novinare, a da je u pitanju neko mudo™ bili bi manji od makovog zrna, ne bi im ni palo na pamet. To je sve što otprilike treba znati o njima ali zashto bi uopshte, njima je neko mudo ok. neko mudo shalje srpski signal, to im je dovoljno. 2
Mel Posted March 29, 2024 Posted March 29, 2024 2 minutes ago, Klara said: Kao da nismo znali. Pa jedne sekunde nisam mislila da su (vecinom) studenti filozofskog, mislim neko sigurno jeste, ali ekipa u celini nema shanse. A i da jesu, ko ih jebe. Da smo neka drzava, bili bi pohapsheni za pretnje itd.
Moća Posted March 29, 2024 Posted March 29, 2024 17 hours ago, mire said: ko ono napisa "mladi su govna"? 1
Patty Lee Posted March 29, 2024 Posted March 29, 2024 @Klara evo vidi se i ovde. Ne razumem se u Novi Sad i ne znam koliko se studenti Filozofskog u NS razlikuju od onih u Bgd, ali ako ovi likovi studiraju bilo šta, ja sam Megan Markl lično. 6
Mel Posted March 29, 2024 Posted March 29, 2024 18 minutes ago, Patty Lee said: @Klara evo vidi se i ovde. Ne razumem se u Novi Sad i ne znam koliko se studenti Filozofskog u NS razlikuju od onih u Bgd, ali ako ovi likovi studiraju bilo šta, ja sam Megan Markl lično. Bukvalno sam o tome razmishljala dok sam gledala, kao hajde nek studiraju neshto, al u moje vreme su i na Singiju imali prosvecenije face...
Popular Post Dsnake Posted March 29, 2024 Popular Post Posted March 29, 2024 Oni kao znaju ko je bio Dinko Sakic i kao mnogo su uvredjeni i kao protestuju. Sve je ovde lazno osim zla. 16
Heyter Posted March 29, 2024 Posted March 29, 2024 Studenti, nego šta! Apsolventi smera huliganizam na odseku za destrukciju i kriminal, šef katedre Đuka molerBizon! 2
napadaj Posted March 29, 2024 Posted March 29, 2024 (edited) Jebem ti život gde je milicija da izubija ove degenerike, fakulteti da ih poizbacuju i neki zanatlija da ih primi kao šegrte i maltretira dok ne propište majčino mleko. Edited March 29, 2024 by napadaj 3
radisa Posted March 29, 2024 Posted March 29, 2024 40 minutes ago, Filozof manijak said: Na mladima svet ostaje ne... 8
đorđe geprat Posted March 29, 2024 Posted March 29, 2024 samo da pitam. reče li minisar koju glede gluhonjića?
Recommended Posts