morgana Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 bilo bi lijepo kada bismo masovno odnijeli cvijece i svijece za nou, pa nek ga ponovo sutiraju. ali nece se desiti. 5
Halvard Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 Sećam se, baš u vreme kad je čitava Srbija sa sve okruženjem danonoćno tražila Tijanu Jurić, nestala je još jedna devojčica, čini mi se da se zvala Ivana. I dok je Tijana bila anđelak, lepotica, odličan đak i uzorno dete iz ugledne porodice, ova druga mala je bila sušta suprotnost u apsolutno svakom pogledu, tako da je i "potraga" bila u skladu s tim i svela se na dva novinska članka, prvi kad je nestala i drugi kad je nađena mrtva nekoliko nedelja kasnije. Ovaj fenomen je u Americi odavno prepoznat i toliko se piše o tome; očigledno da je univerzalan. 6
Frank Pembleton Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 Cenim da Jurić neće naći ništa loše u postupanju MUP da ne proveri detaljno stan partnera kod koga se uputila žrtva.Jbga prioriteti.......shiit has hit the fan.
namenski Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 14 minutes ago, Halvard said: Sećam se, baš u vreme kad je čitava Srbija sa sve okruženjem danonoćno tražila Tijanu Jurić, nestala je još jedna devojčica, čini mi se da se zvala Ivana. I dok je Tijana bila anđelak, lepotica, odličan đak i uzorno dete iz ugledne porodice, ova druga mala je bila sušta suprotnost u apsolutno svakom pogledu, tako da je i "potraga" bila u skladu s tim i svela se na dva novinska članka, prvi kad je nestala i drugi kad je nađena mrtva nekoliko nedelja kasnije. Ovaj fenomen je u Americi odavno prepoznat i toliko se piše o tome; očigledno da je univerzalan. +1 Sa sve uslovno receno svojevrsnom celebratizacijomtm pa i komercijalizacijom fenomena 'Juric otac' poprilicno problematicnim sa ako nista drugo etickog stanovista: skoro da se stavovi i izjave Jurica oca smatraju drustvenim standardom za postupanje u slicnim situacijama...
Svemir Zeka Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 4 hours ago, morgana said: bilo bi lijepo kada bismo masovno odnijeli cvijece i svijece za nou, pa nek ga ponovo sutiraju. ali nece se desiti. Došla sam, ali nema doslovno ničega. Samo jedna pivska flaša i oszaci sagorelih sveća. 7
Popular Post Halvard Posted July 7, 2023 Popular Post Posted July 7, 2023 Na sličnu temu, i nakon skoro godinu dana me drži osećaj besa i ogorčenosti zbog smrti jedne drugarice iz srednje. Sasvim slučajno sam saznao da je preminula pre par godina, a budući da joj je majka tad bila u bolnici u teškom stanju a nije imala više živih srodnika, sahranjena je na groblju za beskućnike. Uzrok smrti nisam saznao, možda i bolje. Imala je tešku porodičnu situaciju, razvedeni roditelji, otac potpuno van priče, majka alkoholičarka. U trećem razredu pala na popravni jer se zakačila sa profesorkom, nije prošla, a budući da u mojoj vajnoj elitnoj gimnaziji nije moguće ponavljati razred, izgubila je pravo na školovanje. Tad je sve počelo da joj se raspada, umrla joj je baba koja joj je bila jedini oslonac u životu, smuvala se s nekim tipom s kojim je zabrazdila u teške droge (njemu naravno ništa nije bilo, izvukao se), jednostavno je nestala iz našeg kruga. Mi smo kao nešto pokušavali da dopremo do nje, ali jbg, bili smo klinci, šta smo mogli. Kasnije su do nas neko vreme dolazile razne jezive priče, nismo hteli da verujemo u njih, očigledno su bile istinite. Inače je bila pametna, duhovita, dobar drug; samo što joj je život podelio jako loše karte. I niko, baš niko u nazovi sistemu nije bio voljan da joj pomogne. Školi je očigledno bila važnija reputacija od jednog mladog života od 17 godina koji je neprovratno uništen zbog jebenog latinskog. Samo su oprali ruke od nje. Sad potpuno drugačijim očima gledam na čitav taj "idilični" period, najlepši od kolevke do groba. 3 20
morgana Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 51 minutes ago, Svemir Zeka said: Došla sam, ali nema doslovno ničega. Samo jedna pivska flaša i oszaci sagorelih sveća. pa da. kao da se nista nije ni desilo. uzas. 1
Fakundo Sava Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 2 hours ago, Halvard said: Sećam se, baš u vreme kad je čitava Srbija sa sve okruženjem danonoćno tražila Tijanu Jurić, nestala je još jedna devojčica, čini mi se da se zvala Ivana. I dok je Tijana bila anđelak, lepotica, odličan đak i uzorno dete iz ugledne porodice, ova druga mala je bila sušta suprotnost u apsolutno svakom pogledu, tako da je i "potraga" bila u skladu s tim i svela se na dva novinska članka, prvi kad je nestala i drugi kad je nađena mrtva nekoliko nedelja kasnije. Ovaj fenomen je u Americi odavno prepoznat i toliko se piše o tome; očigledno da je univerzalan. pričao je i Jurić o tome u gostovanju kod Galeba,kako je ta devojčica imala nejednaku pažnju od medija A ja se sećam naslovnice iz Aloa ,otišla da živi sa dečkom nije joj prvi put Posle samo par dana našli su telo
Aleksija Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 koliko cesto se desava da se rasturi, oskrnavi mesto pomena? ja se nesto ne secam da se kod nas desavalo.
Popular Post morgana Posted July 7, 2023 Popular Post Posted July 7, 2023 ni ja ali poslije lucana nista me ne sokira, uspjeli su da detabuiziraju smrt, a to nije malo postignuce 9 1
noskich Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 2 hours ago, Halvard said: Inače je bila pametna, duhovita, dobar drug; samo što joj je život podelio jako loše karte. I niko, baš niko u nazovi sistemu nije bio voljan da joj pomogne. Najmerodavnije merilo 'sistema' je kakve šanse ima osoba sa najgorim kartama u poređenju sa onom sa najboljim. 1
Mel Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 Mani je sama chinjenica da neko zbog latinskog bude izbachen iz skole, pa sa sve tim posledicama, ne znam, to je ono kad kazu gde ce im dusa. 2
Aleksija Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 meni nije bas najjasnije kako se izbacuje iz skole zbog nedovoljne ocene. 2
James Marshall Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 Poginuo radnik na izvlačenju ili šta već rade Fristajlera. Pa jebem ti. 7
Tihajeza Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 21 minutes ago, Aleksija said: meni nije bas najjasnije kako se izbacuje iz skole zbog nedovoljne ocene. Ponavlja razred drugi put? Tada se gubi pravo na redovno školovanje.
Recommended Posts