April 19Apr 19 20 hours ago, gone fishing said:Sremska Rača, 1995-20?? kolorizivano. Nebitno da li se švercovalo pivo/cigare/gorivo, išlo po sir ili samo na večeru na semberski salaš, to je ta slika.
April 19Apr 19 20 hours ago, gone fishing said:Ovo je Merdare, pre granice/adm. linije. Kamioni čekaju carinski pregled
April 21Apr 21 Popular Post čitam o onom klincu što plete ćilim, javio se neki monah iz pokajnice da “objasni” da muškarci ne heklaju, niti da nose “odri hepbern kapice” i barbi frizuredete bacio u bedak, hoće da gasi nalog, stoka u komentarima odobrava, veći deo ih napušavajavio se i ćale od klinca, ovaj mališa hoće da zabatali svemnogo smo pogan narod
April 21Apr 21 Popular Post Videla sam objavu tog popa, bukvalno samo zbog takvih opet treba da budu jahani.Degenerik treba da fasuje tužbu, sigurno ovo što je priredio maloletnom licu može da se podvede pod neko krivično delo učinjeno putem interneta.
April 21Apr 21 Popular Post zemlja seljaka bila i biće. i pod onom jednom šljivom biće jedan pop da unazađuje.
April 21Apr 21 3 hours ago, Valk said:Videla sam objavu tog popa, bukvalno samo zbog takvih opet treba da budu jahani.Degenerik treba da fasuje tužbu, sigurno ovo što je priredio maloletnom licu može da se podvede pod neko krivično delo učinjeno putem interneta.a jesi li videla podjednako jadno "izvinjenje" koje to u stvari nije i u kome on glumi žrtvu?
April 21Apr 21 17 minutes ago, copkillah said:a jesi li videla podjednako jadno "izvinjenje" koje to u stvari nije i u kome on glumi žrtvu?Ne, srećom!Videla sam da su skočili mnogi u odbranu mališe i to mi je drago.
April 21Apr 21 5 minutes ago, Valk said:Ne, srećom!Videla sam da su skočili mnogi u odbranu mališe i to mi je drago.Baš veliki broj ljudi mu se ispišao u usta and I think it's beautiful.
April 21Apr 21 Malo samo odskrines vrata..odmah gurnu nogu u procep i krenu da mrace i palamude..Koji ce Q monahu internet
April 21Apr 21 Just now, SNARC said:Malo samo odskrines vrata..odmah gurnu nogu u procep i krenu da mrace i palamude..Koji ce Q monahu internetda bi neprekidno bio izlozen josh vecim poshastima koje mora da izdurava ne bi li se dodvorio gospodu. zamisli kakve misli mogu da obuzmu choveka u haljini dok okopava paradajz pod vedrim nebom. bolje da gleda okolo shta rade drugi ljudi za koje nije nadlezan
April 21Apr 21 35 minutes ago, gospa buba said:da bi neprekidno bio izlozen josh vecim poshastima koje mora da izdurava ne bi li se dodvorio gospodu. zamisli kakve misli mogu da obuzmu choveka u haljini dok okopava paradajz pod vedrim nebom. bolje da gleda okolo shta rade drugi ljudi za koje nije nadlezan To kao Dušan Savić, koji je na svom instagram nalogu imao više fotki transvestita koje je pljuvao i vređao, nego bilo čega drugog. Naravno, nije moglo slađe da mu se obije o glavu
April 21Apr 21 teshkoe kuku potpuno sam zaboravila na tuzni sluchaj d savica i njegovog posrnulog potomstva.