April 11Apr 11 N1 Info RSVeći deo Rakovice i Čukarice bez struje zbog kvaraVeći deo teritorije opština Rakovica i Čukarica ostao je večeras bez struje zbog kvara na srednjenaponskom nivou.Veći deo teritorije opština Rakovica i Čukarica ostao je večeras bez struje zbog kvara na srednjenaponskom nivou.Kako se vidi i na snimcima koje objavljuju korisnici društvenih mreža, u naseljima pomenutih opština mrkli je mrak veče pred Uskrs.
April 12Apr 12 Ovaj kao da je avion pokušao da spusti u ulicu.https://www.instagram.com/reel/DXBdlyJCH-F/
April 12Apr 12 8 minutes ago, eumeswil said:Ovaj kao da je avion pokušao da spusti u ulicu.https://www.instagram.com/reel/DXBdlyJCH-F/pa nije slučajno aerodrom naselje
April 12Apr 12 Pa kaže majka na FBZa sve dusebriznike sa odvratnim komentarim ,izgubio je kontrolu...nije imao alkohol u krvi i negativan na psihoaktivne supstance...ZIV JE I DOBRO JE ,TO JE MOJE DETE BILO JUTROS A SUTRA MOZE BITI SVACIJENije imao alkohol ni psihoaktivne supstance... znači da je mušterija za psihijatra.
April 12Apr 12 25 minutes ago, JozoMujica said:Pa kaže majka na FBNije imao alkohol ni psihoaktivne supstance... znači da je mušterija za psihijatra.Nemoj tako, covek je lepo vozio, 30-40km/h, i onda su parkirani automobili izleteli ispred njega u bacili ga na krov. Dobro je da ta majka zna da je njeno "dete" bili cisto, bez alkohola i droge.
April 13Apr 13 Nova.rsDečji sapun u vrtićima ipak nije za korišćenje: Analiza p...U vrtićima u Beogradu od leta prošle godine se koristi sapun za ruke od kojeg deca dobijaju osip. Nežne dečje ruke na kraju dana, mažu se kremama kako bi se zalJeste sapun odlican, samo mu deklaracija nije dobra
April 14Apr 14 N1 Info RSCBS raskrinkao prevarantsku firmu iz Srbije: Izrablju ame...CBS izveštava o mreži "Super Ego Holding" iz Srbije, koja navodno predstavlja prevarantsku šemu, izrabljuje američke vozače kamiona i ugrožava bezbednost saobraćaja.CBS raskrinkao prevarantsku firmu iz Srbije: Izrabljuju američke kamiondžije i ugrožavaju bezbednost saobraćaja"Super Ego Holding" - mreža komercijalnih kamionskih i lizing kompanija sa sedištem u Srbiji i Sjedinjenim Državama - trenutno je pod istragom u SAD, a regulatori i bivši zaposleni je nazivaju jednom od najozloglašenijih kameleonskih šema — tempiranom bombom na američkim putevima, otkriveno je u čuvenoj emisiji "60 minuta" televizijske mreže CBS."Nije ih briga da li ću počiniti prekršaj ili završiti u zatvoru"CBS ukazuje da ovakve kompanije gomilaju hiljade bezbednosnih prekršaja — loše održavanje, prekomerne sate vožnje, upotrebu droga i alkohola... Prema podacima Ministarstva transporta SAD, kameleonski prevoznici povezani sa "Super Egom" zabeležili su skoro 15.000 bezbednosnih prekršaja i 500 nesreća u poslednje dve godine.Novinari emisije "60 minuta" obratili su se kompaniji "Super Ego", ali su njeni advokati odgovorili da je to lizing kompanija, a ne transportna firma i da nije odgovorna za postupke povezanih prevoznika i vozača. Međutim, istraga američkih novinara i sudska dokumenta pokazuju da nije baš tako.Pod okriljem "Super Ega", koji se proteže od Srbije do SAD, nalazi se ogromna mreža odvojenih, ali koordinisanih kompanija koje obezbeđuju brokere koji ugovaraju isporuke, dispečere i lizing za tegljače i prikolice, objašnjava CBS.Dispečeri u Beogradu se nadmetali ko će više oteti od vozačaZa CBS je govorio i uzbunjuivač koji je nekada bio zaposlen u kompaniji povezanoj sa "Super Egom" iz Srbije. Potvrdio je da su dispečeri i menadžeri kompanije instruisani da preopterećuju i iznuđuju američke vozače poput Sančeza na svakom koraku."Oni samo pitaju kako da zarade novac od vozača. Ne brinu o bezbednosnim standardima", ukazuje on i dodaje da dispečeri nemaju nikakvo saosećanje prema šoferima: "Nemaju emocije — to je posao."Ovaj uzbunjivač je za CBS rekao da je otimanje novca od vozača postalo takmičenje. Pokazao im je i liste kakve bile su postavljene u njegovoj kancelariji u Beogradu. Što su dispečeri više uzimali, veći su im bili bonusi.Tokom obračunskog perioda na listi koju je prikazao CBS, najbolji dispečer je oduzeo skoro 24.000 dolara — ili 32 odsto od zarade vozača.Uzbinjivač iz "Super Ega" ističe da je kompanija nekim nedeljama na ovaj način zarađivala milion, a nekim nedeljama dva miliona dolara.Zbog spora oko usklađenosti, Daniel Sančez je izgubio posao u januaru — zajedno sa svojim kamionom i 35.000 dolara koje je uložio u njegovo vlasništvo."Za mene lično, to je poražavajuće. Jer ovo je moj san. Hteo sam da posedujem sopstveni kamion. Mislio sam da će me ova kompanija — znate — dovesti tamo gde želim da budem. Njima jednostavno nije stalo. Za njih niste ljudsko biće. Vi ste samo broj", zaključuje on."Super Ego Holding" negira bilo kakvu krivicu, ali više od 800 vozača tuži kompaniju i povezane firme za prevaru i kršenje ugovora.
April 14Apr 14 Jesu ovi beše nešto bili umešani u onu žvalegarovu avanturu na Floridi kad je preskakao ogradu da se "vidi sa Trampom"? Nešto mi u sećanju da je ova kamiondžijska ekipa preko svojih veza kao "ugovorila" taj sastanak...
April 15Apr 15 N1 Info RSRadnik poginuo na gradilištu na KaraburmiNa gradilištu u beogradskom naselju Karaburma jutros je poginuo radnik, saznaje N1.
April 18Apr 18 No sikiriki, tu su Mile i Slavica da pozdrave svaki kvadrat asfalta i betona... ... proskinezom pred SNS gradnjom.
April 18Apr 18 On 14. 4. 2026. at 12:46, Shan Jan said:Poceli smo da izvozimo cacizam.druze, iz perspektive ove kalendarskegodine, pocheli smo da chasom sipamo vodu u okean amerikanci milice male naivne shvatili da neki vozachi voze neke kamione po 20 sati dnevno bez prekida. nemoguce, realno bez namere da branim domaci olosh, neka ih razapnu te spale ako imaju uslova
April 18Apr 18 Ako se dobro secam, mislim da je @SNARC pricao kako su ucestale te prevare u USA ali da ih nema toliko u EU.