Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

4 hours ago, J- said:

Pre ~ 2 nedelje autodizalica, danas kran,

1774354419939.png

(fotografija sa beobuild-a)

Kineze baš krenulo ...

Ovde recimo stabilizatori uopste nisu bili izvuceni.

Osnovne stvari. Budalastina.

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Radnik EDS-a ostavio gradjane Ljiga bez struje: Isterali ga iz kafane, pa našao glavni ormar

U noći između subote i nedelje došlo je do nesvakidašnjeg incidenta kada je, prema navodima meštana, radnik Elektrodistribucije Srbije iz revolta i sukoba sa gostima u jednom ugostiteljskom objektu, isključio struju čitavom naselju Ljig i okolnim selima.

- Incident se dogodio u jednom lokalu gde je pijani gost pravio nered i bio više puta opomenut. Nakon toga, revoltiran situacijom, pronašao je glavni ormar za napajanje i isključio električnu energiju, ostavivši stanovnike Ljiga bez struje - potvrdjeno je za agenciju RINA.

Bez napajanja su, osim Ljiga, ostala i pojedina liška sela koja se snabdevaju iz iste trafostanice.

Nakon izvesnog vremena snabdevanje električnom energijom je normalizovano, ali ovaj događaj i dalje je glavna tema među građanima.

Protiv radnika EDS-a zbog nastalog incidenta pokrenut je disciplinski postupak.

https://www.rina.rs/vesti/radnik-eds-a-ostavio-gradjane-ljiga-bez-struje-isterali-ga-iz-kafane-pa-nasao-glavni-ormar/

Ovo vise nije ni smesno

2 minutes ago, Milosh76 said:

Ovo vise nije ni smesno

Gde bre nije...isti ovaj

Splitovano na ČvP

DOOM mora da dođe sebi

novi pazar

Novi Pazar – Devojčica koja je teško povređena u nesreći kod Novog Pazara u sudaru automobila i električnog trotineta, preminula je usled zadobijenih povreda.

– Jedna od dve maloletne devojčice koje su se nalazile na trotinetu podlegla je povredama. Reč je o šesnaestogodišnjoj devojčici koja je nakon nesreće zadobila teške, po život opasne povrede, prenosi lokalni portal TriK.

Druga devojčica je takođe povređena i zbrinuta u zdravstvenoj ustanovi u Novom Pazaru.

tuga

Tuga.

Samo - njih 2 na trotinetu i voze na magistralnom putu?gospode

Svaki detalj nesreće je naopak, ali kako mediji prenose, kombi je ukočio da bi ih propustio da se uključe u suprotnu traku ohmy

Uvek sam pizdeo zbog retarda koji koče na magistrali da puste pesaka da pretrči kolovoz, da puste nekoga da se uključi... Brate vozi, sačekaće da prodju svi pa ce se ukljuciti

Postoje situacije u saobraćaju kad je korisno ustupiti nekome prvenstvo jer si ti svakako statičan i ne možeš nigde, ali ima tih retarda koji koče uvek i svuda jer misle da su kul

tuga je ovo naravno. samo ne razumem ljude koji kupe detetu el. trotinet/bajk, u bilo kom dobu.

6 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

tuga je ovo naravno. samo ne razumem ljude koji kupe detetu el. trotinet/bajk, u bilo kom dobu.

U mom zavicaju mislim da se polovina stanovnistva vozi onim elektricnim kineskim skuterima koji se prodaju za manje od somic. Nevidjen broj osnovaca pici na tome, ne znam kako ih roditelji pustaju na ulicu sa time bez osnovnog znanja saobraca..nesreca koja ceka da se desi

vidjam po gradu gomilu tih, posebno klinaca po dvojica, bez kacige, samo prozuje po bici stazi pored mene...

te spravice samo zovu na nesreću, jeftino/relativno brzo/bez dozvole/bez registracije/bez kacige

Just now, stajebrebilo said:

vidjam po gradu gomilu tih, posebno klinaca po dvojica, bez kacige, samo prozuje po bici stazi pored mene...

te spravice samo zovu na nesreću, jeftino/relativno brzo/bez dozvole/bez registracije/bez kacige

Prošle nedelje je moja žena prisustvovala nesreći, dve kilinkice, na onom nesrećnom uključenju na bulevar Oslobođenja u NS kod "Baš dobre pekare", na bicikilstičkoj stazi piče sa tim sranjem...Naravno pametnjakovići su stavili neke reklame i kurce, pa je preglednost od strane vozača automobila jako mala, smao su se pojavili ispred nesrećene žene u kolima, koja je vozila dete... Njih dve, na jednom skuteru, bez kaciga.. Jedna od devojaka je bila teže povređena, udarila je glavom o ivičnjak...

Ti skuteri po meni ne bi smeli ići biciklističkim stazama... Ako biciklističke staze prolaze kroz mini raskrsnicae, bez semafora, ne bi smelo da bude postavljeno bilo šta što ometa pogled vozača kod uključenja (msilim nikako ne bi smelo, ali kod ovih malih je to baš-baš nezgodno)...

Pisao sam već o svojim iskustvima, da viđam ljude koji voze putem u vozačkij levoj traci (uz ostrvo) to sranje u kontra smeru... Mislim, voze i u desnoj u kontra smeru, ali u levoj je baš teški bizar...

Edited by radisa

Po gradu đene đene, možda je malo opasnije nego na bajku, pogotovo gde imaju staze. Ali voziti ono govno na magistrali je suludo