April 7Apr 7 Pre ~ 2 nedelje autodizalica, danas kran,(fotografija sa beobuild-a)Kineze baš krenulo ...
April 7Apr 7 1 minute ago, Mr.Mxyzptlk said:kako srusis kranOpteretiš ga više nego za šta je napravljen.Čitam da je bio deklarisan za 320t, a i tada za radijus do 5m.Ovaj što se srušio je imao teret od 350t
April 7Apr 7 2 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:kako srusis kranJust now, Tihajeza said:Opteretiš ga više nego za šta je napravljen.Čitam da je bio deklarisan za 320t, a i tada za radijus do 5m.Ovaj što se srušio je imao teret od 350tpa to nije ni 10%
April 7Apr 7 Pao kran ispred moje zgrade pre 25 godina, sa sve poginulim radnikom u njemuNajjezivije nesto sto sam ikada video uzivo, posle Tomislava Nikolica
April 7Apr 7 Popular Post 1 minute ago, Vapad said:pa to nije ni 10%Pazi kad sma isto pomislio da je neko od "stručnjaka" na gradilištu zaključio, "pa da ga malo pretovarimo, izdržaće... Neće valjda pasti"...I tako, Republika Neće Valjda, opet na delu...
April 7Apr 7 Sve se to resava kaznama i zatvorom. Al posto kazni i zatvora nece biti, onda ce se samo nastaviti.
April 7Apr 7 I onda su Srbetm ubedili sa su vaznija огњишта od neke tamo elektrike ili elektronike, to ce Kinezi...Uostalom, sta znaju samoupravljacitm sta je 4,000 tona, tek jedna svetska velesila u gradjevinarstvu imala je pametnija posla, kakva tamo neka PPT na primer...
April 7Apr 7 Ladno cemo jednog dana, u svim gradovima, imati Trg (skolu, ulicu, most) Vucicevih zrtava.
April 7Apr 7 44 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:to je kad se zuri.Kran i metalna konstrukcija teška 350 tona usmrtili jednu osobu, troje radnika u Urgentnom centru, pa sta?
April 7Apr 7 3 hours ago, Tihajeza said:Opteretiš ga više nego za šta je napravljen.Čitam da je bio deklarisan za 320t, a i tada za radijus do 5m.Ovaj što se srušio je imao teret od 350ttako sam i ja onomad sleteo sa promenade 😁
April 7Apr 7 4 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:kako srusis kranJa kad god ih vidim pitam se kako to uopšte stoji.