Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

• Popular Post

nije proshlo, samo se menja agregatno stanje. treba da odluchimo shta smo spremni da damo da bismo dobili. mi nismo spremni na ljudske zrtve, onu jesu i to nam i obezbedjuju. daju nam mrtve. shto vishe ide vreme, vishe ce da nas koshta. takodje, treba nam pomoc, a nema odlakle. chudo je takodje uvek dobrodoshlo, chudo bi nam pomoglo sad

Edited by gospa buba

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ako je samoubistvo, u nekoj normalnoj zemlji, krenula bi interna istraga na fakultetu o cemu se radi i ako se nadje nesto, sprovele bi se mere da se vise ne ponovi.

Podseti me kako mi je kolega pricao, dok je sluzio vojni rok negde u Vojvodini, da se jedan Madjar ubio. Odmah je dosla vojna policija, pozvali i njega na informativni razgovor. Ovaj se usrao a oni ga zapravo pitali (posto je Rumun) da li ga je neko dirao, kako se oseca, ko dira Madjare u vojsci, jel ima neki bully generalno i slicno. Ispostavilo se da je neki podoficir bas maltretirao vojnike, izmedju ostalih i ovog Madjara. Vrlo brzo je podoficir nestao i vise niko nije smeo da jednu losu rec kaze bilo kome do kraja vojnog roka.

Al to su bila druga vremena.

O ovome sam pričala

5 hours ago, gospa buba said:

nije proshlo, samo se menja agregatno stanje. treba da odluchimo shta smo spremni da damo da bismo dobili. mi nismo spremni na ljudske zrtve, onu jesu i to nam i obezbedjuju. daju nam mrtve. shto vishe ide vreme, vishe ce da nas koshta. takodje, treba nam pomoc, a nema odlakle. chudo je takodje uvek dobrodoshlo, chudo bi nam pomoglo sad

Ja sam ovo proučavala juče posle posla, prvo nisam stigla, a i bilo mi je mučno uopšte, nekako mi je ovo šta god da je, baš baš katastrofa (i lično). E a onda sad kad sedneš i proučiš, sve ide u tom smeru. Jebote život.

Cyber security na srpski način:

https://x.com/VECERTRadar/status/2037540587881087122

released the entire database after a failed extortion negotiation (Ransomware/Ghosting).

Victim: http://DEMINIMA.com
Gynecology Clinic (Serbia) 🏛️
Threat Actor: RatkoMladic 🎭

Volume: 6,300 detailed records (6.3k lines)

Date: March 27, 2026 🗓️

Anatomy of the Leak (Exponentially Sensitive Data)

The breach is devastating due to the intimate nature of the exposed medical records:

🔹 Civil Identity: Full names, residential addresses, and personal email addresses.

🔹 National Identifier: The JMBG (Unique Citizen Master Number) field, equivalent to a national ID card/social security number, which facilitates complete identity theft in Serbia.

🔹 Critical Medical Information: Specific diagnoses related to sexually transmitted infections (STIs) and other infections.

🔹 Contact Information: Verified mobile phone numbers (e.g., 060 39 98 854, 062 125 47 59).

Šta će Ratko siroma, sporo prolazi vreme u Ševeningenu, pa kad već dušmani ograničavaju pristup sajtovima za odrasle, daj da pogledamo bar ginekološke klinike. A upsput i da se proba uzeti koji dinar, penzija mršava a kantina skupa.

Rubinov vinjak unuče četriipo evra, pa jbt!

8 hours ago, gospa buba said:

Briljantno gospa bubo...Bukvakno sažeto stanje pakla u kojem se nalazimo.

Edited by ronin

Vezano za ovu devojku sa FF....

Sve je jako čudno.

Cela priča zvuči sumanuto, da neko bežeći od požara koji ne ostavlja tragove vatre skače kroz prozor koji je neposredno poder uzroka požara.

Nema snimaka nadzornih kamera, a oni obično procure u ovakvim situacijama.

Fotografije i zapisnik sa uviđaja ima Informer, devojka čiju su sliku objavili jako liči na sliku devojke nestale u USA pre par godina.

Nigde nijedne izjave rodbine, kolega, prijatelja... obično mediji krenu sa lešinarenjem dok se leš još nije ohladio.

"Svedoci" koji komentarišu su babe koje su već boravile u Ćacilendu.

Prosto da se zapitaš da li se uopšte desilo.

Ali koja je farsa ova sednica posle ove nesrecno preminule studetkinje.

Dokle idu.Nisu zvali sednicu posle milion incidenata al zato odmah danas kad njima odgovara da se napadne univerzitet...

3 hours ago, ronin said:

Briljantno gospa bubo...Bukvakno sažeto stanje pakla u kojem se nalazimo.

a vidii, vishe se ne pitamo da li smo u ovome, jesmo do gushe i zato moramo da se hrabrimo. svakog dana kako znamo i umemo. meni nije strashno ne biti spreman na ljudske zrtve, poshteno je, po tome se razlikujemo, zato nam je teshko.

gledajući odbor za obrazovanje, đokića i opozicione članove naspram brnabić i stankovića, stvarno više ne vidim strategiju osim jedne jedine.

24 minutes ago, duda said:

Produkcija sve lošija ali i sve jezivija, i to tajming baš pred ove izbore - atentat ispred Skupštine pred posetu EU parlamentaraca vajb