Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

1 hour ago, Filozof manijak said:

even though Gen Z spent more time in school than those in the 20th century, their intelligence levels dropped considerably

Možda baš zato.

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

33 minutes ago, makaronee said:

Možda baš zato.

Zavisi kakve su skole.

Kad smo jos ziveli u ino, skola za bogatune u mojoj ulici imala je old fashioned table, skola za Marokancice vec pola raspale od drgeraja fensi velike ekrane da po ceo dan bulje onako poremecenog pogleda. Keva mi je kad je bila u poseti ukazala ne neke momente koje ja ne bih primetila, posto smo tad mislsili da ce moje dete ici tamo u skole a ja je obavestila kako nije bitno gde ce, neku blizu skolu traziti i to je sve. Kad ono cvrc.

za taj dzenzi iq, shta smo proizvodili - proizveli smo. u svakom smislu. i ovo u chemu zivimo je produkt nashe nevidjene pameti koju jedva da smo koristili (ima i to zashto je tako). pitanje je u ovakvom svetu da li ce biti koristi od vishka pameti, vishe cenim da ce biti vazna ledja i rmbachenje, kako je krenulo. ne bih djecu dirala hihi

ed. ali kako seire roditelji shto su pametniji od dece isuse josh da su lepshi di bi im kraj biovikleri

Edited by gospa buba

Nisam roditelj. Ergo, imam kredebiliteta da seirim sleep

PS

Ovo je samo nadgornjavanje sa omunjenim i njegovim bombastičnim izjavama jovo

• Popular Post

nema veze ne mogu ni ja sad, nejmli, lejt milenial junior (23) pokushava da naelektrishe psa. mentalni uzrast 11 rolf

• Popular Post
20 minutes ago, gospa buba said:

ed. ali kako seire roditelji shto su pametniji od dece isuse josh da su lepshi di bi im kraj biovikleri

Podseti me ovo na događaj kad je komšinica došla na kafu kod mame od moje drugarice, pa rekla bože Milice, kako ste ti i Dušan tako ružni a deca vam lepa, a ja i Petar ovako lepi a deca nam ružna isuse

Crna Milica izneverovala šta joj reče lolol

mislim, buduci da je svu tu decu donela ptica dugih nogu, ima mesta radovanju i samozaljubljivanju u pamet lol

11 minutes ago, gospa buba said:

nema veze ne mogu ni ja sad, nejmli, lejt milenial junior (23) pokushava da naelektrishe psa. mentalni uzrast 11 rolf

Kazi detetu da je Tesla to radio uz pomoc psa, aktivnog utikaca i kabla ogoljenih zica..i stani pa gledaj

6 minutes ago, SNARC said:

Kazi detetu da je Tesla to radio uz pomoc psa, aktivnog utikaca i kabla ogoljenih zica..i stani pa gledaj

mator je za to.

24 minutes ago, Lena said:

Podseti me ovo na događaj kad je komšinica došla na kafu kod mame od moje drugarice, pa rekla bože Milice, kako ste ti i Dušan tako ružni a deca vam lepa, a ja i Petar ovako lepi a deca nam ružna isuse

Crna Milica izneverovala šta joj reče lolol

Moja mama bi joj rekla nesto slicno, makar nama deci kaze.

6 hours ago, Mel said:

Zavisi kakve su skole.

Kad smo jos ziveli u ino, skola za bogatune u mojoj ulici imala je old fashioned table, skola za Marokancice vec pola raspale od drgeraja fensi velike ekrane da po ceo dan bulje onako poremecenog pogleda. Keva mi je kad je bila u poseti ukazala ne neke momente koje ja ne bih primetila, posto smo tad mislsili da ce moje dete ici tamo u skole a ja je obavestila kako nije bitno gde ce, neku blizu skolu traziti i to je sve. Kad ono cvrc.

pravo je pitanje dal preci na full digital, ili i dalje pisati rukom na casu. ko jos pise rukom danas.

3 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

pravo je pitanje dal preci na full digital, ili i dalje pisati rukom na casu. ko jos pise rukom danas.

Pa ne znam jel pianje. Ovi iz bogatunske skole su tad neka 2020ta pisali po tabli marketima jos uvek. Elektronika je bila uvedena za subklasu.

48 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

Uh, ovde glasam za pisanje. Tastature se ionako drndaju sve vreme, ako i škola ukine pisanje to će biti ćao zauvek.

pa ide se ka tome. realno napisanih knjiga ionako ima previse. a neki entuzijasta ce se vec naci da napise nesto novo.

mozda ce ai da nam pise knjige u buducnosti.

• Popular Post

švedska je bila pionir u digitalizaciji obrazovanja, sad se vraćaju tradicionalnom: štampane knjige i pisanje rukom

BBC Newsround
No image preview

Sweden brings back traditional learning and gets better r...

Physcial books and handwriting are being prioritised in Swedish classrooms to get reading back up to scratch