February 18Feb 18 1 hour ago, Filozof manijak said:even though Gen Z spent more time in school than those in the 20th century, their intelligence levels dropped considerablyMožda baš zato.
February 18Feb 18 33 minutes ago, makaronee said:Možda baš zato.Zavisi kakve su skole.Kad smo jos ziveli u ino, skola za bogatune u mojoj ulici imala je old fashioned table, skola za Marokancice vec pola raspale od drgeraja fensi velike ekrane da po ceo dan bulje onako poremecenog pogleda. Keva mi je kad je bila u poseti ukazala ne neke momente koje ja ne bih primetila, posto smo tad mislsili da ce moje dete ici tamo u skole a ja je obavestila kako nije bitno gde ce, neku blizu skolu traziti i to je sve. Kad ono cvrc.
February 18Feb 18 za taj dzenzi iq, shta smo proizvodili - proizveli smo. u svakom smislu. i ovo u chemu zivimo je produkt nashe nevidjene pameti koju jedva da smo koristili (ima i to zashto je tako). pitanje je u ovakvom svetu da li ce biti koristi od vishka pameti, vishe cenim da ce biti vazna ledja i rmbachenje, kako je krenulo. ne bih djecu dirala ed. ali kako seire roditelji shto su pametniji od dece josh da su lepshi di bi im kraj bio Edited February 18Feb 18 by gospa buba
February 18Feb 18 Nisam roditelj. Ergo, imam kredebiliteta da seirim PSOvo je samo nadgornjavanje sa omunjenim i njegovim bombastičnim izjavama
February 18Feb 18 Popular Post nema veze ne mogu ni ja sad, nejmli, lejt milenial junior (23) pokushava da naelektrishe psa. mentalni uzrast 11
February 18Feb 18 Popular Post 20 minutes ago, gospa buba said:ed. ali kako seire roditelji shto su pametniji od dece josh da su lepshi di bi im kraj bioPodseti me ovo na događaj kad je komšinica došla na kafu kod mame od moje drugarice, pa rekla bože Milice, kako ste ti i Dušan tako ružni a deca vam lepa, a ja i Petar ovako lepi a deca nam ružna Crna Milica izneverovala šta joj reče
February 18Feb 18 mislim, buduci da je svu tu decu donela ptica dugih nogu, ima mesta radovanju i samozaljubljivanju u pamet
February 18Feb 18 11 minutes ago, gospa buba said:nema veze ne mogu ni ja sad, nejmli, lejt milenial junior (23) pokushava da naelektrishe psa. mentalni uzrast 11 Kazi detetu da je Tesla to radio uz pomoc psa, aktivnog utikaca i kabla ogoljenih zica..i stani pa gledaj
February 18Feb 18 6 minutes ago, SNARC said:Kazi detetu da je Tesla to radio uz pomoc psa, aktivnog utikaca i kabla ogoljenih zica..i stani pa gledajmator je za to.
February 18Feb 18 24 minutes ago, Lena said:Podseti me ovo na događaj kad je komšinica došla na kafu kod mame od moje drugarice, pa rekla bože Milice, kako ste ti i Dušan tako ružni a deca vam lepa, a ja i Petar ovako lepi a deca nam ružna Crna Milica izneverovala šta joj reče Moja mama bi joj rekla nesto slicno, makar nama deci kaze.
February 18Feb 18 6 hours ago, Mel said:Zavisi kakve su skole.Kad smo jos ziveli u ino, skola za bogatune u mojoj ulici imala je old fashioned table, skola za Marokancice vec pola raspale od drgeraja fensi velike ekrane da po ceo dan bulje onako poremecenog pogleda. Keva mi je kad je bila u poseti ukazala ne neke momente koje ja ne bih primetila, posto smo tad mislsili da ce moje dete ici tamo u skole a ja je obavestila kako nije bitno gde ce, neku blizu skolu traziti i to je sve. Kad ono cvrc.pravo je pitanje dal preci na full digital, ili i dalje pisati rukom na casu. ko jos pise rukom danas.
February 18Feb 18 3 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:pravo je pitanje dal preci na full digital, ili i dalje pisati rukom na casu. ko jos pise rukom danas.Pa ne znam jel pianje. Ovi iz bogatunske skole su tad neka 2020ta pisali po tabli marketima jos uvek. Elektronika je bila uvedena za subklasu.
February 18Feb 18 48 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:pravo je pitanje dal preci na full digital, ili i dalje pisati rukom na casu. ko jos pise rukom danas.Uh, ovde glasam za pisanje. Tastature se ionako drndaju sve vreme, ako i škola ukine pisanje to će biti ćao zauvek.
February 18Feb 18 pa ide se ka tome. realno napisanih knjiga ionako ima previse. a neki entuzijasta ce se vec naci da napise nesto novo. mozda ce ai da nam pise knjige u buducnosti.
February 19Feb 19 Popular Post švedska je bila pionir u digitalizaciji obrazovanja, sad se vraćaju tradicionalnom: štampane knjige i pisanje rukomBBC NewsroundSweden brings back traditional learning and gets better r...Physcial books and handwriting are being prioritised in Swedish classrooms to get reading back up to scratch