February 16Feb 16 7 minutes ago, Jeremija said:N1 Info RSIzgoreo luksuzni automobil Bake Praseta u Beogradu na vodiBogdanu Iliću, jutjuberu poznatijem kao Baka Prase, jutros je izgoreo skupoceni automobil marke "Brabus"Blokaderi 100%
February 16Feb 16 Jel to beše isti model koji su zviceru oduzeli pre par dana od tričavih pola milke evrića?
February 16Feb 16 43 minutes ago, Ayatollah said:Ne bi me čudilo da ga je sam zapalio.Pomislio slicno...
February 16Feb 16 Pa krenula je promocija malog nakota, očigledno hoće da ga ubace u politiku.Prvo je objavio kao da će da uđe, pa onda tiktok sa predsednikom, pa organizacija nekih borbi i sada ovo. Gura se u fokus.Ja se iskreno nadam da se stvarno zamerio nekome i da je ovo bilo poslednje upozorenje pred ono što bi bila velika usluga za ovo naše društvo.
February 16Feb 16 Gospodin Baka je imao Nevolje pre nekoliko godina kada su se saznale razmere njegovog uspeha, možda i sada neko pokušava da uspostavi poslovnu saradnju.
February 16Feb 16 Ja nesto ne mislim da je smaom sebi palio, ali mislim da je odavno usao u ko s djavolom tikve sadi pricu...
February 17Feb 17 Popular Post 12 hours ago, ubibobi said:Nov Brabus na prodaju, jednom upaljen Vozila Baka