Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

29 minutes ago, napadaj said:

Ja sam pre 2-3 godine pisao ugovore za kupovinu kuća u nekom od ovih novih kosmajskih naselja sa fensi imenima. 700.000 za dve kuće, a naselje uopšte nije na brdu ili planini, nego je napravljeno u nekim njivama i sa Kosmaja izgleda kao farma pilića sa više hala.

web-slika-objekt-droni.jpg

Evo ga. Izgleda kao oni američki gradići za naučnike.

Jbt, za 700k evra možeš da kupiš paket dobrih akcija na US i EU berzama, i zabodeš bez problema dividendu od 30k godišnje, plus te akcije i porastu pa dođeš do miliona bez problema.

Umesto toga, ti kupiš kokošinjac u bestragiji...

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 hour ago, duda said:

U jbt, pa šta je Kosmaj ? St. Moritz ?

Moja rođaka traži garsonjeru u Baru.

Novogradnja cca 2700-2800 e. Završeno, useljivo.

A dole kukaju da su im Rusi i Ukrajinci digli cene i da domaći narod ne može ništa da kupi.

Ko je digao cene na Kosmaju ?

Poljoprivrednici iz Jovanjice.

Edited by Moonwalker

• Popular Post
2 hours ago, Mel said:

Sestrinu drugaricu, devojka mladja od mene, otpuste iz klinickog, dobila je neki tip leukemije pozlilo joj i tako je zavrsila na klinickom.

Oni je malo pridigli infuzijom i na ulicu.

Otisla privatno ne znam vec gde, covek koji je pregledao sav beo kaze a ko je Vas odpustio, Vi ste trenutno zivotno ugrozeni. Devojka je trebalo da bude u fulu na nekoj intenzivnoj u tom trenutku.

E kad takve izbacuju iz Klinickog, ne kasapnice u Maloj Mostanici, mladu zenu, devojku takoreci sa detetom jako malim...

Ja bih besila. Da dodjem na vlast lepo bih besila narod.

Mog tasta su izbacili sa ugradnje pejsmejkera u Dragiši Mišoviću bukvalno na ulicu, dan posle operacije, a da nam uopšte nisu javili da će biti otpušten, iako je moja žena lekar specijalista u državnoj ustanovi i oni su to znali. Odvela ga sestra na taksi stanicu i rekla mu da može da ide, sreća pa je on znao našu beogradsku adresu i imao dovoljno para za taksi. Kad je moja razjarena žena zvala da im se načestita milosne majke, oni su mrtvi hladni rekli da su ga predali taksisti, bolesnog čoveka iz unutrašnjosti, starog skoro 80 godina.

Moja žena je pre nekoliko nedelja reanimirala čoveka koji je imao srčani zastoj, a iz Opšte bolnice u Vršcu ga poslali na psihijatriju jer "gubi svest" (naravno da gubi svest, hoće to kod maligne srčane aritmije). Pričala sa njim i bukvalno se srušio u sred rečenice. Ona ga povrati nekako posle 10 minuta reanimacije i pošalje ga u Opštu bolnicu na kardiologiju, oni ga opet odmah otpuste i pošalju kući i da uzima neke vitamine. Sreća pa su ga sinovi doveli nazad kod moje žene, ona ih vrati nazad u Opštu i ispritiska da ga prime. Tu noć je imao tri reanimacije u bolnici, ujutro je bio u Urgentnom u Beogradu. Preživeo je na kraju, ugrađen mu pejsmejker u Beogradu.

Prilično smara ovo beskrajno sablažnjavanje nad Zlatiborom...5 minuta vožnje, možda i 10 u drugom pravcu, i opet ste u netaknutoj prirodi. Ovo je za one koji iz jednog grada idu u drugi grad na odmor. A u svom gradu, koji god da je, imaju sličan svinjac, možda i gori.

Btw, kao što je već napisano, cene smeštaja su već godinama niske izuzimajući Novu godinu i to treba iskoristiti kad god je moguće zbog jeftinoće. I izbegavati žičaru, to su gradili SNS neimari.

Ima Tara, Golija, Goč, ima Rudnik, Stara Planina, ima Homolje, pa i Fruška Gora. Jbt nisam 15 godina bio na Zlatiboru.

@Dsnake Biće ti iznenađenje sigurno, ali masovni turizam u suštini i jeste zlo nobles. A u blizini je i Zlatar, to još nije previše urbanizovano.

Just now, ragasto said:

@Dsnake Biće ti iznenađenje sigurno, ali masovni turizam u suštini i jeste zlo nobles. A u blizini je i Zlatar, to još nije previše urbanizovano.

Jao da, Zlatar i Uvac, i tamo je ekstra. Treba iskoristiti sve to dok se ne upropasti. Fala koroni na boostu zelje za pentranjem.

6 minutes ago, ragasto said:

Prilično smara ovo beskrajno sablažnjavanje nad Zlatiborom...5 minuta vožnje, možda i 10 u drugom pravcu, i opet ste u netaknutoj prirodi. Ovo je za one koji iz jednog grada idu u drugi grad na odmor. A u svom gradu, koji god da je, imaju sličan svinjac, možda i gori.

Btw, kao što je već napisano, cene smeštaja su već godinama niske izuzimajući Novu godinu i to treba iskoristiti kad god je moguće zbog jeftinoće. I izbegavati žičaru, to su gradili SNS neimari.

Druže, šta te više smara priča o tome ovde ili što je jedno mesto bespovratno uništeno pranjem para i besomučnom gradnjom? Poslednji put kada sam prošao pored, samo u par zgrada sa leve strane na izlazu mesta od kojih je jedna nenormalno velika msm da ima dovoljno apartmana da popune prohteve od pre 10, 15 godina.

Na stranu uništeno mesto, sve je to simbol života koji živimo, bahaćanje, trošenje, siguran sam u velikoj većini pokradenih, isisanih krimi para i para isisanih iz sistema, neplanska, kretenska gradnja, ružnoća i besmisao. Sve će to ostati spomenik ovom vremenu koje živimo.

Divčibare su na istom putu a ne sumnjajte da će na red doći i ostale planine za koje se samo učini nekom kretenu sa milionima da bi mogao malo da proširi kapital.

20 minutes ago, Ayatollah said:

Mog tasta su izbacili sa ugradnje pejsmejkera u Dragiši Mišoviću bukvalno na ulicu, dan posle operacije, a da nam uopšte nisu javili da će biti otpušten, iako je moja žena lekar specijalista u državnoj ustanovi i oni su to znali. Odvela ga sestra na taksi stanicu i rekla mu da može da ide, sreća pa je on znao našu beogradsku adresu i imao dovoljno para za taksi. Kad je moja razjarena žena zvala da im se načestita milosne majke, oni su mrtvi hladni rekli da su ga predali taksisti, bolesnog čoveka iz unutrašnjosti, starog skoro 80 godina.

Moja žena je pre nekoliko nedelja reanimirala čoveka koji je imao srčani zastoj, a iz Opšte bolnice u Vršcu ga poslali na psihijatriju jer "gubi svest" (naravno da gubi svest, hoće to kod maligne srčane aritmije). Pričala sa njim i bukvalno se srušio u sred rečenice. Ona ga povrati nekako posle 10 minuta reanimacije i pošalje ga u Opštu bolnicu na kardiologiju, oni ga opet odmah otpuste i pošalju kući i da uzima neke vitamine. Sreća pa su ga sinovi doveli nazad kod moje žene, ona ih vrati nazad u Opštu i ispritiska da ga prime. Tu noć je imao tri reanimacije u bolnici, ujutro je bio u Urgentnom u Beogradu. Preživeo je na kraju, ugrađen mu pejsmejker u Beogradu.

Tvoja zena je stvarno jedna dobra i odgovorna osoba. Vi ste od vrste uncorn u danasenje vreme, eto ne znam sta bih ti rekla, ovo bi trebalo da je standard ali nije, nigde vise.

pa gde da grade, na marsu? verujem da se iste ovakve debate vode na forumima zemalja koje imaju more. cuj gradi hotel uz plazu, uz more, ko mu je to dzovolio. onda odes u rizort, jer ti je ugodno. volis da si blizu plaze, mozes sebi to da priustis. ko jos odseda u vrletima na moru, da moras da pesacis 500m do vode.

uostalom vidis da nekima ne smeta pranje para na zlatiboru, dok im u beogradu izuzetno smeta. sizofreni smo a da nismo ni svesni.

33 minutes ago, Moonwalker said:

Poljoprivrednici iz Jovanjice.

Znaci imala sam asocijaciju na Jovanjicu isto dok sam gledala tu fotku...

Just now, Mil@n said:

Druže, šta te više smara priča o tome ovde ili što je jedno mesto bespovratno uništeno pranjem para i besomučnom gradnjom? Poslednji put kada sam prošao pored, samo u par zgrada sa leve strane na izlazu mesta od kojih je jedna nenormalno velika msm da ima dovoljno apartmana da popune prohteve od pre 10, 15 godina.

Na stranu uništeno mesto, sve je to simbol života koji živimo, bahaćanje, trošenje, siguran sam u velikoj većini pokradenih, isisanih krimi para i para isisanih iz sistema, neplanska, kretenska gradnja, ružnoća i besmisao. Sve će to ostati spomenik ovom vremenu koje živimo.

Divčibare su na istom putu a ne sumnjajte da će na red doći i ostale planine za koje se samo učini nekom kretenu sa milionima da bi mogao malo da proširi kapital.

Ma ja nisam lepo napisao jer sam otišao na redit da vidim komentare pa se komentar odnoai na to tamo. Povremeno neko okači fotku iz vazduha pa počne masovno sablažnjavanje kao da to ne traje već x godina i kao da niko ne može da prihvati da je to nepovratno.

To jesu simboli, da, i svi ih imamo u svojim gradovima, Beograd prvi. I da je u tim gradovima stavljeno pod kontrolu, ne bi se pare prale ni na Zlatiboru, ili bar ne bi ovako izgledalo. Još veći svinjac po imenu BG na vodi ta ekipa nešto slabo komentariše u poslednje vreme.

Što se tiče uništavanja, uništen je samo centar turistickog naselja Zlatibor (ex Partizanske vode, ex Kraljeve vode), a planina Zlatibor je mnogo veća od toga i najveći deo je i dalje netaknut. Ali to nije toliko privlačno svima za Instagram.

I još jednom savetujem svima da idu na Zlatibor i iskoriste dobar i nov smeštaj po niskim cenama. Čisto da vlasnici apartmana vide da će im se investicija isplatiti nikada. Pro tip: oslušnite ugostitelje kako se žale da ljuuudi ne kupuju ništa skuplje od palačinaka i americkih krofnica naughty

16 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

pa gde da grade, na marsu? verujem da se iste ovakve debate vode na forumima zemalja koje imaju more. cuj gradi hotel uz plazu, uz more, ko mu je to dzovolio. onda odes u rizort, jer ti je ugodno. volis da si blizu plaze, mozes sebi to da priustis. ko jos odseda u vrletima na moru, da moras da pesacis 500m do vode.

uostalom vidis da nekima ne smeta pranje para na zlatiboru, dok im u beogradu izuzetno smeta. sizofreni smo a da nismo ni svesni.

Jel ovo boldovano tvoj komentar ili simulacija odgovora predsednika drzave nam?

Pa da je osam zgrada razlicitih hotela na moru nacickano na 20 metara jedna od druge, ne bi otisao tamo na more, posto vise nisi u prirodi nego medju zgradama. Centar Zlatibora ne lici na rizort u prirodi nego na ogroman blok zgrada.

On 11. 2. 2026. at 13:59, Mel said:

Ne. Samo ne da dodaknemo dno. Nema iz total bule nikad kvalitetnog vadjenja.

Nije u boldu problem.
Problem je u tome što dna nema.

I što ja nisam spremna na žrtvovanje bilo kog ljudskog života na ubrzanom putu ka dnu.

4 minutes ago, pt 2.0 said:

Nije u boldu problem.
Problem je u tome što dna nema.

I što ja nisam spremna na žrtvovanje bilo kog ljudskog života na ubrzanom putu ka dnu.

Naravno da nema dna. To je toliko... basic.