August 24, 2025Aug 24 2 minutes ago, đorđe geprat said:ja ne pijem ni pivo oz konzerve zbog onog hepeka koji potežem da je otvorim. koji mi se zabode negde pored nosa. uvek tražim čašu/kriglu.Nama bila skoro neka porodicna prijateljica, imali su slucaj coveka koji je od limenki za koka kolu ili pivo pokupio hemoragijsku groznicu, jer to drze po skladistima a po skladistima setaju misevi.Mislim taj se bas usrecio, ali meni ta prica malo ogadila da pijem iz limenki.
August 24, 2025Aug 24 Nama bila skoro neka porodicna prijateljica, imali su slucaj coveka koji je od limenki za koka kolu ili pivo pokupio hemoragijsku groznicu, jer to drze po skladistima a po skladistima setaju misevi.Mislim taj se bas usrecio, ali meni ta prica malo ogadila da pijem iz limenkiTa priča o nekom ko je fasovao hemoragičnu groznicu pijući iz kontaminirane limenke postoji u svakom gradu (kao i ona o momku/devojci koji je uzeo lsd, utripovao da može leteti i skočio sa zgrade).DakleM, 1 urbana legenda.Da je iole tačna, ja bih do sad dobio 3 mišje groznice, 6 virusa Zapadnog Nila, i 2 Ebole na bis. Edited August 24, 2025Aug 24 by Filozof manijak
August 24, 2025Aug 24 Ko nije probao Zajecarac turbo injection, iz flajke, sa odignutim malim prstom, taj piva popio nije.
August 24, 2025Aug 24 Da li je realno da im je popucala nadstresnica koja nije ni napravljena do kraja?
August 24, 2025Aug 24 4 hours ago, duma said:sačuvaš čep? izgube čep? sačuvaju čepsačuva čep.Haiku. Sacuvajmo cepove.
August 24, 2025Aug 24 40 minutes ago, Milosh76 said:Da li je realno da im je popucala nadstresnica koja nije ni napravljena do kraja?koja ? gde ?
August 24, 2025Aug 24 Linijski park, poceli su da rade neki deo dole na Dorcolu. Ovo deluje kao da je kosuljica ispucala. Mnogo je siroka prslina za beton cini mi se.Nego, gle ove profesionalne policijske metode:https://www.instagram.com/reel/DNv9RNlRL0B/ Edited August 24, 2025Aug 24 by MeanM@
August 24, 2025Aug 24 4 minutes ago, MeanM@ said:Nego, gle ove profesionalne policijske metode:https://www.instagram.com/reel/DNv9RNlRL0B/Sad sam došao da postavim... biju žandari, al biju i saobraćajci.
August 24, 2025Aug 24 Koga god da biju ovo sigurno nije iz PS manuala. Jeza Edited August 24, 2025Aug 24 by MeanM@
August 24, 2025Aug 24 pa šta je ovo ? kolikogod mislim da ništa ne može da me iznenadi, ipak može sorry zbog ponavljanja, nisam videla Edited August 24, 2025Aug 24 by duda
August 24, 2025Aug 24 Ulicarsko prebijanje od strane saobracajaca. Objasnice vec gljivica, mozda je bio neki mma, pa ono, samoodbrana. Jbt, nama treba potpuno rasformiravanje MUPa i konkursi za 80% radnih mesta