Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

1 minute ago, Svemir Zeka said:

Sve sve....al nostalgija za kajmakom iz kuvanog mleka isuse

meni je smrdelo na balegu uvek, mleko ne kajmak

@ZSNj sad videh da mi nije postovao

odgovor

pisao sam o proizvodnji hrane za 4 mlrd(sedamdesetih) i 8 i nešto mlrd koliko nas danas ima na planeti

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bilo nekad i to je to. Počinje opasno da mi ide na živac to zakukavanje "kako je bilo nekad, a gle sad" @Shan Jan

Dobro to je malo i zal za mladoscu.

9 minutes ago, Svemir Zeka said:

Bilo nekad i to je to. Počinje opasno da mi ide na živac to zakukavanje "kako je bilo nekad, a gle sad" @Shan Jan

Mene tako nekad uhvati nostalgija za praškom šunkom, viršlama i cedevitom mog detinjstva, ali se onda brzo prisetim koliko sad imamo lako dostupne hrane za koju tad bukvalno nismo znali da postoji.

Sad mi pade na pamet ona horor pesmica "Blago nama decama" u kojoj deci treba samo suva leba i na leba masti. NE!!!!!!

Kasnije sam saznao da je to govno napisao Duško Radović, mora da je bio na nekim baš heavy drogama tada.

8 minutes ago, Shan Jan said:

Dobro to je malo i zal za mladoscu.

Ja sam lično prestala sa žal za mlados' kad sam na fejsu videla da moja najveća ljubav u mlados ima sina koji je stariji (i lepši) od njega tada, i tada sam zatvorila ta vrata s_d

Ali ozbiljno, nekako kad mi dete generacija, pajsad - alfa, odraslo na tiktoku, polako kreće u pubertet ergo odraslost, za mene su mleka iz kese i jogurt iz trougla realni koliko i sf knjiga koju čitam.

Verovatno je to i adaptacija: živimo u drugom vremenu, nešto bolje a nešto jw lošije, ali to je tako. Vreme prolazi neumitno.

5 minutes ago, Halvard said:

Mene tako nekad uhvati nostalgija za praškom šunkom, viršlama i cedevitom mog detinjstva, ali se onda brzo prisetim koliko sad imamo lako dostupne hrane za koju tad bukvalno nismo znali da postoji.

Kapiram da su ta sećanja na hranu prebojena s nekoliko nivoa, od kojih je gustativni samo jedan. A možda i nijedan.

• Popular Post

zbog zog kajmaka skinutog sa mleka, nisam pila mleko, jer nikad ne može da se skine sve, a nagon za povraćanjem sam dobijala kad osetim te trunke kajmaka u ustima ili grlu. ne postoji ništa groznije (dobro, možda sutlijaš) iz te kako je nekad sve bilo lepše a tako smo malo imali priče.

živelo pasterizovano mleko

Ah pa to je ono sto kazu da kroz decu roditelji prozivljavaju novo detinjstvo. Ne bih znao D

@Halvard a da je dodao "...i aleve paprike preko!" onda bi drugacije pricao ;)

3 minutes ago, Shan Jan said:

Ah pa to je ono sto kazu da kroz decu roditelji prozivljavaju novo detinjstvo. Ne bih znao D

@Halvard a da je dodao "...i aleve paprike preko!" onda bi drugacije pricao ;)

Pa što jes, jes. Deca dođu ko merne jedinice lolol

Juče gledamo na yt neke top liste s eurosonga, deca i ja; uz to jedna digresija - sad ja pitam njih da mi naprave neki video i 'jel može ovo i ono da se uradi", oni znaju bolje nego ja; elem pa rekoh, što kad vam se već ne sviđa ne napravite vi, oni spremni dočekaju, ajmo zajedno da biramo...pita ćerka otkad krećemo, ja odgovaram, od recimo te i te godine, pita zašto baš tad, pa jer si se ti tad rodila, pre toga je pre toga, to je drugo vreme....eto tako...

Edited by Svemir Zeka

@Svemir Zeka ih tako i moja sestricina (doduse ona je vec matora student).

Ide neka pesma, ja, koji nikad cuo: Sta je ovo?

Sestricina: Aaaa... pa to ti je od te i te grupe, pesma iz 2015.

Ja: Pa da to sve zvuci isto danas.

Sestricina: Ma gde ujo, tu prastaru muziku niko vise ne slusa.

cry

2 hours ago, duda said:

Pitanje je principa .

Da li je neko cipelario Brejvika ?

Ili onog Blažića ?

O KK da ne govorim, on je ipak dete, ali dete ubica.

Hoćemo pravnu državu, hoćemo institucije, hoćemo da zakoni važe za sve.

Samo te pitam da li su policajci, obaranjem skota na tlo, obezbedili da on više ne može da deluje ?

Untitled.jpg

8 hours ago, gone fishing said:

šta bi bilo da je ovaj jadni preduzetnik u pokušaju da pobegne muriji udario u neko vozilo i time izazvao pogibiju porodice u tim kolima, migranata koje je prevozio možda izazvao i lančani sudar i par dana žalosti

• razumem i policajce koji su ga jurili što su na kraju ovako odreagovali, strah ih je bio ovakvog scenarija i za njih nema sumnje u krivicu ovog mandrila

https://www.instagram.com/reel/DNwMEswUASg/

ovo pises nakon svega sto su policajci radili proteklih dana u srbiji?

samo neka mi imamo razumevanja za njih i njihove postupke

9 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

bilo bi manje krava, a samim tim i manje bi ljudi radilo u poljoprivredi(i ostalim povezanim industrijama)

jbg ne možemo svi da pišemo kodove/budemo jatijevci

tada, kada se trošilo mleko u flašama ljudi na planeti je bilo cca duplo manje, znači da nam treba duplo više hrane…

u srbiji sigurno nema duplo vise ljudi

krava je i onako vec daleko manje, a poljoprivredom se bavi daleko manje ljudi nego pre 30 godina

najmanje to ima veze sa povecanjem broja stanovnika

@Prežihov Voranc

Čestitam, lep početak na ovom forumu, srećno