August 25, 2025Aug 25 Imao je , ako se ne varam, braca strugacki sjajnu recenicu - nije problem u pakovanju proizvoda, nego u onome sto radimo sa pakovanjem nakon sto se proizvod konzumura (parafraziram)
August 25, 2025Aug 25 ima i do komfora konzumenata. zamisli nošenje staklenih flaša za mleko, ulje, pivo.........u prodavnicu da bi pazario. našli su se udruženi profit i komfor.
August 25, 2025Aug 25 35 minutes ago, glibav said:.... ti jer ne mozes da razumes da to sto sam ja rekao da je funkcionalnost za koju ja kazem da je ok nema nikakve veze sa cuvanjem cepova. Ko ti brani da sacuvas cepove?Sa čim ima veze ta funkcionalnost, ako ne da čuvanjem čepova? Sam si ti rekao u prvom postu.Ne znam nikog ko je imao problema s čuvanjem čepa, pa ne vidim cenu ova funkcionalnost.Sad bitniji deo:38 minutes ago, glibav said:Kakav Bajden, Tramp, fasisti, raspad demokratskog drustva, svoje sizofrenije resavaj u svojoj glavi.Za izbor Trampa su itekako odgovorni oni koji su izabrali Bajerna. Tu dolazite oni, poput tebe, koji loše odluke brane i vređaju one koji misle.Ekstremna desnica jača, jer se niko ne bavi pravim uzrokom. Tu su takođe odgovorni svi koji učestvuju u prikrivanju problema.Ako totalitaristi dođu na vlast imaće mehanizme za kontrolu i ljude naviknute da ne misle.1 hour ago, glibav said:Ko te je zvao da komentarises sta ja mislim da je ok. Jel smem da kazem da mi se svidja da cep stoji na flasi. I da pored toga cuvam i cepove.Pišeš na javnom forumu. Nisi to primetio? Smeš da braniš i besmislene propise. Smem i ja da ih kritikujem i ukažem na sve nece odsustvo kritičkog mišljenja.Koliko znam nije dozvoljeno sagovornika proglašavati debelom i pripisivati mu mentalne bolesti, a ti to radišNe znam da li je po forumskim pravilima, ali je prejadno pretiti na PM tužbom zbog nanošenja duševne boli.Zabolela te duša zbog mog posta. Edited August 25, 2025Aug 25 by duma
August 25, 2025Aug 25 Još jedna pljačka iza EXPO paravana! STOP EXPO! https://x.com/dusannikezic/status/1959938905261658444
August 25, 2025Aug 25 Popular Post 9 hours ago, SNARC said:Ako je istina da je vozio migrante..u svetlu svega sto se tim jadnim ljudima desava i koje sve oni muke prolaze..moram da naglasim da su ovoga malo tukli.Ispraznili se jadni na nama, ostalima.Razumem bes prema ovakvim ljudima, ali ovo je potpuno pogrešno što pišeš.Ono cipelarenje čoveka koji leži na asfaltu je anticivilizacijski čin.Zašto imamo zakone ? Zašto služi državni aparat?Ok, mi to nemamo, zato je i jasno da se ovo dešava.Neka ga sud osudi adekvatno.Nije na policiji a bogami ni na nama, da procenjujemo stepen nečije krivice.
August 25, 2025Aug 25 Ko kaže uostalom da je vozio "migrante". I koga to uopšte briga. Nisu ni ovi manijaci što cipelare sud, a nije ni pres služba MUP-a. Sve što oni imaju da kažu je da će ovi na snimku biti procesuirani. To vidimo na snimku, za ovo ostalo mogu da izmisle šta hoće.
August 25, 2025Aug 25 2 hours ago, đorđe geprat said:ima i do komfora konzumenata. zamisli nošenje staklenih flaša za mleko, ulje, pivo.........u prodavnicu da bi pazario. našli su se udruženi profit i komfor.Nema sta da zamisljam. Kao dete sam pio mleko. Ne prasak rastvoren vodom. Baka je i kajmak odvajala. Jos mogu da osetim ukus.A svako jutro bi nam komsija dovezao sveze mleko u velikim kantama od nerdjajuceg celika u zgradu. Sipa ti koliko zelis, platis mu i idemo dalje.Kostalo bi vise, pili bi ga manje ali bi bilo zdravije. Bas kako i treba.
August 25, 2025Aug 25 Inace i sada je pivo u staklenoj ambalazi, neka u nepovratnoj a neka u ovoj sto se vraca uz kauciju. Jednostavno pivo u plastici je toliko losijeg ukusa da im nije proslo ono sto je Coca Cola uradila - da idu protiv zelje kupaca zarad jos veceg profita.
August 25, 2025Aug 25 3 hours ago, Lezilebovich said:nije problem u pakovanju proizvoda, nego u onome sto radimo sa pakovanjem nakon sto se proizvod konzumura (parafraziram)Baš to. A da je plastika dobra računica je jasna - opet braća pisala ovde - koliko košta da se preveze šleper koka kole 0.2 u plastici a koliko u staklu?
August 25, 2025Aug 25 5 hours ago, pt 2.0 said:+ sam za povratak staklenih flaša za mleko, nosim onaj samospakujući ceger za prodavnicu, nosim odeću od pre 20 godina, itd... ...skupljam salvete i šaljem razglednice ;)
August 25, 2025Aug 25 19 minutes ago, Downforce said:Kostalo bi vise, pili bi ga manje ali bi bilo zdravije. Bas kako i treba.bilo bi manje krava, a samim tim i manje bi ljudi radilo u poljoprivredi(i ostalim povezanim industrijama)jbg ne možemo svi da pišemo kodove/budemo jatijevcitada, kada se trošilo mleko u flašama ljudi na planeti je bilo cca duplo manje, znači da nam treba duplo više hrane…
August 25, 2025Aug 25 23 minutes ago, Downforce said:sveze mlekoNišta jače za pojesti nego posle prokuvane nepune dve litre mleka skinuti oko deci kajmaka i namazati na leba, idealno vrućeg. I šta god da se stavi preko, od soli do hamona, kida.
August 25, 2025Aug 25 1 hour ago, duda said:Razumem bes prema ovakvim ljudima, ali ovo je potpuno pogrešno što pišeš.Ono cipelarenje čoveka koji leži na asfaltu je anticivilizacijski čin.Zašto imamo zakone ? Zašto služi državni aparat?Ok, mi to nemamo, zato je i jasno da se ovo dešava.Neka ga sud osudi adekvatno.Nije na policiji a bogami ni na nama, da procenjujemo stepen nečije krivice.šta bi bilo da je ovaj jadni preduzetnik u pokušaju da pobegne muriji udario u neko vozilo i time izazvao pogibiju porodice u tim kolima, migranata koje je prevozio možda izazvao i lančani sudar i par dana žalosti razumem i policajce koji su ga jurili što su na kraju ovako odreagovali, strah ih je bio ovakvog scenarija i za njih nema sumnje u krivicu ovog mandrila https://www.instagram.com/reel/DNwMEswUASg/
August 25, 2025Aug 25 Popular Post ne postoji opravdanje za ovo, prosto nema gada su umesto polićacija civilna lica, možda bi i mogao da razumem uz neke sulude argumente, ovako nema šanseoni su ti koji treba da sprovode red
August 25, 2025Aug 25 19 minutes ago, gone fishing said:šta bi bilo da je ovaj jadni preduzetnik u pokušaju da pobegne muriji udario u neko vozilo i time izazvao pogibiju porodice u tim kolima, migranata koje je prevozio možda izazvao i lančani sudar i par dana žalostirazumem i policajce koji su ga jurili što su na kraju ovako odreagovali, strah ih je bio ovakvog scenarija i za njih nema sumnje u krivicu ovog mandrilahttps://www.instagram.com/reel/DNwMEswUASg/Samo što to uopšte nije taj auto. Ne mogu da verujem da je u GTA stilu stigao i da promeni vozilo.Ili je BMW čačanskih tablica sa snimka pandurski...?