Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

42 minutes ago, kronostime said:

Ja bih ga predao familiji dece pa nek` mu oni "odrede kaznu".

fantom

Tako ce i biti. Mali grad, zna se ko gde zivi.

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

33 minutes ago, Shan Jan said:

Tako ce i biti. Mali grad, zna se ko gde zivi.

sumnjam. roditelji zbog dece nece smeti da se kace dalje. ovo jedino ako neko zna kako u mraku da ga nadje, slabe sanse za to.

Postoji neki zbor građana u Pančevu, neće ti roditelji biti sami, zbog toga i špartamo mesecima. Treba ga nagaziti jer ovo govedo ne sme da živi običan život.

• Popular Post

Bolivijski istražitelji sumnjaju da su državljani Srbije i Makedonac ubijeni zbog sukoba narko klanova, odnosno da je motiv surove likvidacije kokain. Poznanici šokirani informacijama o ubistvu

Inače u rodnom gradu Miljana Đekića, zvanog Hitri, svi su šokirani informacijom da je on ubijen u Boliviji.

- Svi već godinama znamo čime se bavio, to je bila javna tajna. Međutim, iznenađeni smo da je ubijen, jer je bio izuzetno oprezan i vodio je računa o svakom detalju. Ovde u Nišu imao je stan u novoj zgradi u kojoj su stanove kupili i neki drugi ljudi iz podzemlja, navodno da bi prali novac - kaže sagovornik.

Niko nije iznenađen zbog kokaina nego što nije više pazio. Alan Ford uživo

On 13. 8. 2025. at 18:33, kronostime said:

Ja bih ga predao familiji dece pa nek` mu oni "odrede kaznu".

fantom

male su šanse. kada su otac i sin iz dubone prošli bez linča onolike rodbine i prijatelja ubijenih, proći će i ovo.

Edited by đorđe geprat

Just now, đorđe geprat said:

male su šanse. kada su otac i sin iz dubone prošli bez linča onolike rodbine i prijatelja ubijenih, prći će i ovo.

Ja bih rekao da je Srbija mesavina vrlo razlicitih ljudi. Meni je bilo porazno kad je nakon tog masakra Dubiona glasala opet vecinski za SNS. Mnogo je ljudi sa podanickim mentalitetom, uplasenih, sjebanog morala, na dnu kace, u blatu, gledaju kako da prezive dan iduci preko drugih koji se dave.

A postoje i heroji koji uzmu stvar u svoje ruke uprkos posledicama. Jako ih je malo ali ih ima. Kao ona bakica sto je ubila "investitora" ili otac momka koji je stradao u namenskoj. Heroji koji idu sami protiv celog sistema, protiv svih.

A onda postoji i, ako ne vecina onda bar dzinovska manjina, koju cine ljudi poput nas, na spektru, negde izmedju spremnosti da das ultimativnu zrtvu zbog ideala i nespremnosti da pogazis svoj moral. Takvi cekaju da ih neko povede i da promene zemlju na bolje. Kao sto se sada desava.

Sredingerov tunel.

https://boom93.rs/article/50340/telo-zenske-osobe-pronadeno-u-rovu-kod-tc-stop-sop-u-pozarevcu

Deluje kao žrtva ćaci izvođača radova, pošto se kod nas rovovi slabo ili uopšte ne pokrivaju. Oko Stop Shop-a je inače vrlo prometno.

https://boom93.rs/article/50348/jp-toplifikacija-povodom-tragicnog-dogadaja-u-ulici-dure-dakovica

JP Toplifikacija izjavila saučešće porodici NN osobe.

3 hours ago, FOX river said:

Deluje kao žrtva ćaci izvođača radova, pošto se kod nas rovovi slabo ili uopšte ne pokrivaju. Oko Stop Shop-a je inače vrlo prometno.

Radio se gasovod kod Ćuprije ,onaj ruski , a jedan lik iz Ivankovca išao često oko tih kopova ,šetao gledao ,i odjednom nestao . Bila potraga za njim ,nikad ga nisu našli.

Ovi iz Ivankovca predpostavljaju da je upao u neki kop ,ovi radnici bacili zemlju preko njega i doviđenja

1 minute ago, Fakundo Sava said:

Radio se gasovod kod Ćuprije ,onaj ruski , a jedan lik iz Ivankovca išao često oko tih kopova ,šetao gledao ,i odjednom nestao . Bila potraga za njim ,nikad ga nisu našli.

Ovi iz Ivankovca predpostavljaju da je upao u neki kop ,ovi radnici bacili zemlju preko njega i doviđenja

eto šta je problem kad si umarell... fantom

• Popular Post

ne znam baš puno naših ljudi ovde u Ženevi, ali danas sam imao prilike da upoznam dve mlade tame.... tako što su pokušale da mi obiju stan. 😏

edit: bio u stanu, čujem nešto pored brave, otvorim vrata, vidim dve Romkinje kako mi obijaju stan, proderem se na francuskom Šta bre radite, one pobegoše, ali u pogrešnom pravcu jer pravo pored 8m udaljene Polis stejšn, policajci upravo završili patrolu i pri parkiranja vide njih dve kako beže, zaustave ih, pretresu, nadju kit za obijanje stanova i uhapse ih. Taman da sa njima udju u od mene 8m udaljenu stanicu, eto dolazim ja da prijavim slučaj.

Nakon toga me zovu iz stanice da mi zvanično uzmu izjavu, pa kada sam rekao da sam iz Srbije, inače jako fin policajac bio u fazonu LOL, ja što bre LOL?, on će Pa i ovde su iz Srbije.

Da nisam prijavio pokušaj obijanja, ne bi imali za šta konkretno da ih terete osim za posedovanje kita za obijanje.

Edited by barrcode

Zasto su ih policajci zaustavili i pretresli samo zato sto su trcale ?

Just now, Lezilebovich said:

Zasto su ih policajci zaustavili i pretresli samo zato sto su trcale ?

bile im srećom sumnjive

10 do 20 obijanja dnevno, uglavnom u org romskog organizovanog kriminala. tako mi kaže policajac.