Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

29 minutes ago, Filozof manijak said:

Ono jes, treba držati awerenes na 101% kad se pije jebeni jogurt. Nemam pametnijeg posla

i da ga, daleko bilo, ne promućkaš

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Popular Post

Jebeni poklopac s povocem - iscurela mi voda u cegeru nekoliko puta. Ko je to izmislio, govna da jede.

Da, nisu promislili o problemu kapanja tekucine sa otvaraca za ljude koji piju direktno iz flase. Dolazi do izrazaja posebno kod jogurta. I jeste problem. Get over it.

A i nije neko ‘usracu se kolko je dobro’ resenje u kontekstu leta gospodnjeg 2025

Ima neko ono istrazivanje koliko ko zagadjuje planetu zemlju i otprilike svi ljudi ovog sveta nisu ni petina onog sto je industrijski otpad.

Tek sada ovde procitah da je ovo sa cepovima planska stvar. Rekoh, neka fabricka greska, kad ono. Nista moracu da imam uvek casu kod sebe (ako ne pijem kod kuce), kao planinari sto su imali ranije ceo set pribora za jelo, uz casu i porciju za rucak.

17560351025916576184132557869009.jpg

Khm..

Kakoono, jestigledodrajv...

Mene u vojsci napali sto mi je crn čep, kao prljav je. A u stvari, ja u čuturicu sipao sok od borovnice iz kantine.

3 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Mene u vojsci napali sto mi je crn čep, kao prljav je. A u stvari, ja u čuturicu sipao sok od borovnice iz kantine.

Men` (a i u pola voda) vazda bila rakija u njoj pa je vodnik voleo cesto da "kontrolise" cuture da li redovno menjamo.

Eh, moglo se stosta nabaviti oko kasarne.

s_p

3 hours ago, kronostime said:

Men` (a i u pola voda) vazda bila rakija u njoj pa je vodnik voleo cesto da "kontrolise" cuture da li redovno menjamo.

Eh, moglo se stosta nabaviti oko kasarne.

s_p

kontrola degustacijom?

32 minutes ago, glibav said:

Sve najbolje, otvorim cep i ne razmisljam o njemu gde je, stoji postojano kao klisura. Svaka cast ko god je smislio.

Imao si problema da sačuvaš čep? Baš sam razmišljao koji je scenario u kom pomaže lepljenje čepa.

Stvarno postoje ljudi koji skinu čep, šetaju sa otvorenim flašicom i dok popiju piće izgube čep?

Genneralno idiotsko pravilo. Kod nas dodatno, jer otežava i skupljanje čepova.

6 hours ago, barrcode said:

pa nije bogalj aman

nije lepo porediti bogalje s ljudima koji nisu u stanju da sačuvaju čep

5 hours ago, glibav said:

Nije do cepa ako se uflekas. A i ti volis ds ostavljas fleke po zavesama tako da nije frka za tebe.

U RL nisam upoznao nekog ko ima problema da sačuva čep. Ima mnogo on ih koji su u stanju da brane svaki zakon, ma koliko on besmislen bio. Ako neko ima problem zbog tog zakona, on je kriv. Ovaj primer je banalan, ali taj obrazac ume da bude fatalan

10 minutes ago, đorđe geprat said:

kontrola degustacijom?

Kako drugacije? D

33 minutes ago, kronostime said:

Kako drugacije? D

pa, degustira sadržaj čuturice.

Just now, đorđe geprat said:

pa, degustira sadržaj čuturice.

I onako je mumlao dok je pricao pa mu se nije ni primecivalo da je proveravao da li vojnici menjaju redovno "vodu" u cuturicama.

s_p

ja ne pijem ni pivo iz konzerve zbog onog hepeka koji potežem da je otvorim. koji mi se zabode negde pored nosa. uvek tražim čašu/kriglu.

Edited by đorđe geprat

2 minutes ago, đorđe geprat said:

ja ne pijem ni pivo oz konzerve zbog onog hepeka koji potežem da je otvorim. koji mi se zabode negde pored nosa. uvek tražim čašu/kriglu.

eCx28KH.jpg