August 26, 2025Aug 26 6 hours ago, Svemir Zeka said:Sve sve....al nostalgija za kajmakom iz kuvanog mleka Ne znam za druge, ja to radim danas 😁
August 26, 2025Aug 26 9 hours ago, Halvard said:Sad mi pade na pamet ona horor pesmica "Blago nama decama" u kojoj deci treba samo suva leba i na leba masti. NE!!!!!!Kasnije sam saznao da je to govno napisao Duško Radović, mora da je bio na nekim baš heavy drogama tada.Naravno, ne valja bez aleve paprike preko toga i da se malo posoli.
August 26, 2025Aug 26 5 minutes ago, Mel said:Naravno, ne valja bez aleve paprike preko toga i da se malo posoli.da i sitno seckan beli luk, da deca ne bi dobila gliste
August 26, 2025Aug 26 Dok su deca jela `leba s` masti mogla su da trce po ceo dan.Ovo danas samo drka mobilne telefone i ispusti dusu posle 10 minuta. Edited August 26, 2025Aug 26 by kronostime
August 26, 2025Aug 26 Mi smo trčali po ceo dan i bez dobre ekipe tadaaaaaaaaDoduše, vijala nas je nedobra ekipa da nam otme džeparac za užinu, ali hej, makar smo trčali po ceo dan. a ne kao ove današnje beskorisne mase
August 26, 2025Aug 26 27 minutes ago, duda said:da i sitno seckan beli luk, da deca ne bi dobila gliste Moj koji nikad ništa ne jede a naročito ne ujutru, jutros je ustao i tražio slaninu i seckan crni luk sa hlebom. Kapiram da ga virus tera na to.
August 26, 2025Aug 26 Just now, Mel said:Moj koji nikad ništa ne jede a naročito ne ujutru, jutros je ustao i tražio slaninu i seckan crni luk sa hlebom. Kapiram da ga virus tera na to.Ja bih samo zamenio crni sa belim lukom 💪
August 26, 2025Aug 26 42 minutes ago, Filozof manijak said:Mi smo trčali po ceo dan i bez dobre ekipe tadaaaaaaaaDoduše, vijala nas je nedobra ekipa da nam otme džeparac za užinu, ali hej, makar smo trčali po ceo dan. a ne kao ove današnje beskorisne mase Ja nisam trčala, sedela sam u kući i terali me napolje
August 26, 2025Aug 26 2 minutes ago, Svemir Zeka said:Ja nisam trčala, sedela sam u kući i terali me napolje
August 26, 2025Aug 26 2 minutes ago, Svemir Zeka said:Ja nisam trčala, sedela sam u kući i terali me napolje Zeke obicno sede u rupi dok ih ne pocera neki terijer....
August 26, 2025Aug 26 1 hour ago, Mel said:Moj koji nikad ništa ne jede a naročito ne ujutru, jutros je ustao i tražio slaninu i seckan crni luk sa hlebom. Kapiram da ga virus tera na to.Moja bratanica obožavala bluk, kad je išla na rekreativnu majka joj u svaki dzep gurnula po čen, posle vaspitačica rekla "mislila sam da je protiv uroka, dok nisam shvatila da ga jede uz sve" Edited August 26, 2025Aug 26 by Sara
August 26, 2025Aug 26 1 hour ago, Sara said:Moja bratanica obožavala bluk, kad je išla na rekreativnu majka joj u svaki dzep gurnula po čen, posle vaspitačica rekla "mislila sam da je protiv uroka, dok nisam shvatila da ga jede uz sve"Dobro, ali što ga nosi u džepovima, nije bilo jednostavnije u neku kesicu, teglicu... pa u torbu?