August 24, 2025Aug 24 11 minutes ago, Filozof manijak said:Imam utisak kao da živim u filmu Bure baruta setila sam se tog filma jedno 15 puta ove godine, a mislim da ga se pre toga nisam setila deceniju i po.
August 25, 2025Aug 25 9 hours ago, duda said:pa šta je ovo ? kolikogod mislim da ništa ne može da me iznenadi, ipak može sorry zbog ponavljanja, nisam videla9 hours ago, MeanM@ said:Ulicarsko prebijanje od strane saobracajaca. Objasnice vec gljivica, mozda je bio neki mma, pa ono, samoodbrana.Jbt, nama treba potpuno rasformiravanje MUPa i konkursi za 80% radnih mestaMinistarstvo unutrašnjhih poslova (MUP) saopštilo je večeras, nakon što su se na društvenim mrežama pojavili snimci policajaca koji primenjuju silu tokom privođenja osobe na autoputu, da je u pitanju muškarac koji je bežao od policije prevozeći iregularne migrante i koji se opirao hapšenju.„Pripadnici MUP-a koji su danas postupali u vezi sa zaustavljanjem vozila na auto-putu Beograd-Niš, u blizini naplatne rampe Vrčin, po nalogu nadležnih starešina, privremeno su udaljeni sa posla“, dodaje se u saopštenju.Zbog sumnje u prekoračenje ovlašćenja u primeni sredstava prinude, MUP navodi da je pokrenulo postupak unutrašnje kontrole i donelo odluku o privremenom udaljenju (suspenziji) trojice policijskih službenika do okončanja postupka.NOVA portalMUP se oglasio o snimku na kom policajci šutiraju muškarc...Ministarstvo unutrašnjhih poslova (MUP) saopštilo je večeras, nakon što su se na društvenim mrežama pojavili snimci policajaca koji primenjuju silu tokom privođenja osobe na autoputu, da je u pitanju
August 25, 2025Aug 25 Krijumčare ljudima i treba udarati jako i precizno. Dobro još nije dodatno ubio nekog vozeći autoputem ko manijak.
August 25, 2025Aug 25 Ako je istina da je vozio migrante..u svetlu svega sto se tim jadnim ljudima desava i koje sve oni muke prolaze..moram da naglasim da su ovoga malo tukli.Ispraznili se jadni na nama, ostalima.
August 25, 2025Aug 25 On 23. 8. 2025. at 9:45, Filozof manijak said:Mi pijemo iz čaše + sam za povratak staklenih flaša za mleko, nosim onaj samospakujući ceger za prodavnicu, nosim odeću od pre 20 godina, itd...
August 25, 2025Aug 25 Jel toliko tesko da se otkine jebeni cep, a ne, moraju ljudi da se zovu debilima.
August 25, 2025Aug 25 suštinski, problem je što je dozvoljena ovolika upotreba plastične ambalaže zarad komfora konzumenata. nije problem u nekom procentu ljudi koji bace čep (u kantu za đubre ili na trotoar, svejedno) pre nego što ispiju svoj jogurt, sprajt ili kolu. problem je što se te i slične (čak i vino ) tekućine uopšte pakuju u plastiku
August 25, 2025Aug 25 U sto manju plasticnu ambalazu se spakuje, vise se zaradi po komadu.Nema to veze sa komforom konzumenata. Iskljucivo ima veze sa profitom na ustrb zdravlja konzumenata i onih koji sa njima zive.Ne postoji veca budalastina od pakovanja vode u plastiku i distribucije po celom svetu.