Jump to content

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

Samo ne znam da li postoji neka validacija za timove, npr. mozda nije moguce registrovati 2 tima sa istim imenom, a velika je verovatnoca da ce imena ligasa biti zauzeta.Mozda da dodamo neki ppprefiks™ :)edit: ppp
Pa uz naša originalna imena pridodamo ime ligaša - Behemot Cardif edit: to jest, ti si Black Horses Cardif :)

Edited by zoki82

Moze, svidja mi se :thumbsup:

• Author

Мене само брине што Вини мора да одржи танку предност и након бонуса да бих постао Вест Хем, а познајући њега и његову срећу... :isuse:едит: Стигли бонуси.

Edited by Праслин

Ovaj, jel proverio neko da li account name moze da se menja uopste? :unsure:

• Author

Колико знам, може да се мења све осим имена менаџера.

Мене само брине што Вини мора да одржи танку предност и након бонуса да бих постао Вест Хем, а познајући њега и његову срећу... :isuse:
Pa izasli su bonusi, mislim da je Vini ubio Sparka sa sedam bodova razlike ?
+1, cenim
+1
U, al defetisete sad :P
Ma jok, ne kontempliram bataljivanje zbog ovog izduvavanja za pppremier, no sam prilično siguran da neću biti u mogućnosti da adekvatno vantaziram sledeće godine....a ja fantazi neozbiljno ne igram! :mad:
Ma jok, ne kontempliram bataljivanje zbog ovog izduvavanja za pppremier, no sam prilično siguran da neću biti u mogućnosti da adekvatno vantaziram sledeće godine....a ja fantazi neozbiljno ne igram! :mad:
+1, probao ove sezone i vidimo kako je to zavrsilo :isuse:

Misirke Stoke. :isuse: Nije mogla gora kombinacija, misirke su pernate zivotinje, nikako stoka. :cry:

• Author
+1
Ааааа, не! Ти си мени обећао ван он ван лигу и немој да мислиш да можеш тек тако да се извучеш.
Pa izasli su bonusi, mislim da je Vini ubio Sparka sa sedam bodova razlike ?
Провалио сам да су изашли бонуси тек након што сам написао пост, а сада морам да рачунам ко је на ком месту. Тај посао одлажем, из страха да сам се зајебао.
Провалио сам да су изашли бонуси тек након што сам написао пост, а сада морам да рачунам ко је на ком месту. Тај посао одлажем, из страха да сам се зајебао.
Oš da ti kažem koji si?! :fantom:edit

nisi west ham :D

Edited by zoki82

Evo da se javim posle nekog vremena i da čestitam premierligašima. :) Iako sam bio neaktivan ovde na forumu, gde nisam održao tradiciju tabela, moram reći da sam u svakom kolu dao sve od sebe, ali to nije bilo dovoljno da se ostane u prvoj ligi.Na kraju je sezona završena sa nekih 4-5 uzastopnih pobeda, pa je zauzeto časno 24. mesto uz skor 17-0-21 sa 2005 poena, što je ujedno i najveći broj bodova u istoriji mog fantaziranja.Sledeće sezone očekujem još bolji rezultat i potencijalni plasman u elitno društvo.Nadam se, mada ne mogu da obećam, da ću voditi preciznu statistiku za obe lige već od prvog kola, što će biti dosta jednostavnije održavati u toku sezone. ;)Posebno čestitam šampionu Sokolovićima UTD. Zaista zaslužena titula i sjajni rezultati čitave sezone čak i na internacionalnom nivou. :)Očekujem da neko pokrene hajp na vreme, kako bih uspeo da promenim tim više od 100 puta do početka iduće sezone. :D

• Author
Oš da ti kažem koji si?! :fantom:edit

nisi west ham :D

Аааааааааааааааааааа! реци, бре!

Bićeš deveti, preskačemo te Dabogda crko R'n'R i ja, znači Svonsi!!! :0.6:Za malo da budeš West Ham jer te je Banjica stigla sa bodovima ali imaš bolju gol razliku... :D

Guest
This topic is now closed to further replies.