nezvanova Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 ma ne preskacem, nego mi dorucak svakog dana isti - zeleni smuti kada ustanem, a na posao nosim kasu od heljde sa vockicama i proteinima (trenutno rabim protein konoplje). svakog dana je isto, pa mu se ne radujem kao ovoj ''lazanji'' koju sam smislila vracajuci se sa posla jer sam imala viska kozijeg sira i mleka... :-)
Ras Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 (edited) Mislio sam da je teško uzdržati se do ručka, kad je jelo već tako primamljivo :) Edited May 29, 2017 by Ras
Frank Pembleton Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 ma ne preskacem, nego mi dorucak svakog dana isti - zeleni smuti kada ustanem, a na posao nosim kasu od heljde sa vockicama i proteinima (trenutno rabim protein konoplje). svakog dana je isto, pa mu se ne radujem kao ovoj ''lazanji'' koju sam smislila vracajuci se sa posla jer sam imala viska kozijeg sira i mleka... :-)Jesi li kačila recept za tu kašu. Žena navalila da doručkuje tako nešto...
darling Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 postavi tanjir i za mene, i ja volim hladne lazanje, te tvoje odlicno zvuce :)
nezvanova Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 ''lazanja'' pretekla i za sutra tako da slobodno svrati, necemo je ni grejati, skroz je dobra i hladna :-) ispala je odlicno, jedino sam crveni sos sa povrcem i sampinjonima mogla da napravim da bude gusci s' obzirom da tikvice ne upijaju nista od tih umaka, pa su malo kliskavi ti slojevi, nije bas fotogenicna ovako.. za frenka- evogac recept za kasu (u poslednje vreme su dostupni razni biljni proteini - protein graska, soje, heljde, konoplje, kokosa... pa ih ja stavljam zbog toga sto ne jedem meso i jaja)
Frank Pembleton Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 ''lazanja'' pretekla i za sutra tako da slobodno svrati, necemo je ni grejati, skroz je dobra i hladna :-) ispala je odlicno, jedino sam crveni sos sa povrcem i sampinjonima mogla da napravim da bude gusci s' obzirom da tikvice ne upijaju nista od tih umaka, pa su malo kliskavi ti slojevi, nije bas fotogenicna ovako.. za frenka- evogac recept za kasu (u poslednje vreme su dostupni razni biljni proteini - protein graska, soje, heljde, konoplje, kokosa... pa ih ja stavljam zbog toga sto ne jedem meso i jaja) Hvala
mire Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 ima za poneti :) sutra baš palim u istočnu srbiju, pa da pobacam usput :D
Haralampije Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 nisam ni ja :) najbolje od svega ce u stvari biti pun lonac fazanske supe - pravi nektar
Recommended Posts