Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

ma ne preskacem, nego mi dorucak svakog dana isti -  zeleni smuti kada ustanem, a na posao nosim kasu od heljde sa vockicama i proteinima (trenutno rabim protein konoplje). svakog dana je isto, pa mu se ne radujem kao ovoj ''lazanji'' koju sam smislila vracajuci se sa posla jer sam imala viska kozijeg sira i mleka... :-)

Posted (edited)

Mislio sam da je teško uzdržati se do ručka, kad je jelo već tako primamljivo :)

Edited by Ras
Posted

ma ne preskacem, nego mi dorucak svakog dana isti - zeleni smuti kada ustanem, a na posao nosim kasu od heljde sa vockicama i proteinima (trenutno rabim protein konoplje). svakog dana je isto, pa mu se ne radujem kao ovoj ''lazanji'' koju sam smislila vracajuci se sa posla jer sam imala viska kozijeg sira i mleka... :-)

Jesi li kačila recept za tu kašu. Žena navalila da doručkuje tako nešto...
Posted

postavi tanjir i za mene, i ja volim hladne lazanje, te tvoje odlicno zvuce :)

Posted

''lazanja'' pretekla i za sutra tako da slobodno svrati, necemo je ni grejati, skroz je dobra i hladna  :-) ispala je odlicno, jedino sam crveni sos sa povrcem i sampinjonima mogla da napravim da bude gusci s' obzirom da tikvice ne upijaju nista od tih umaka, pa su malo kliskavi ti slojevi, nije bas fotogenicna ovako..

za frenka- evogac  recept za kasu

(u poslednje vreme su dostupni razni biljni proteini - protein graska, soje, heljde, konoplje, kokosa... pa ih ja stavljam zbog toga sto ne jedem meso i jaja)

Posted

''lazanja'' pretekla i za sutra tako da slobodno svrati, necemo je ni grejati, skroz je dobra i hladna :-) ispala je odlicno, jedino sam crveni sos sa povrcem i sampinjonima mogla da napravim da bude gusci s' obzirom da tikvice ne upijaju nista od tih umaka, pa su malo kliskavi ti slojevi, nije bas fotogenicna ovako..

za frenka- evogac recept za kasu

(u poslednje vreme su dostupni razni biljni proteini - protein graska, soje, heljde, konoplje, kokosa... pa ih ja stavljam zbog toga sto ne jedem meso i jaja)

Hvala
Posted

... beer

I dalje samo za lokalnu upotrebu?
Posted

ima za poneti :)

sutra baš palim u istočnu srbiju, pa da pobacam usput :D

Posted

Ispasirao povrće za riblju čorbu

2b08998dd482cda868ffcfd2fd4e44c7.jpg

Posted

nisam ni ja :) najbolje od svega ce u stvari biti pun lonac fazanske supe - pravi nektar