nenad Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 pre ću za pare koje rusmir traži za kobaje, da kupim biftek ja cu pre da kupim auto.
Аврам Гојић Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 1.300 din za kilo. ću preživim jednom. sad ispržio jednu ljutu i dve tanke, nikad pre nisam probao Rusmira. ja nisam znao da kobase mogu da budu ovako dobre. diskretno začinjene, pun mesni ukus, masne taman koliko treba, mekane su ali se ne raspadaju pod viljuškom. ne mogu da zamislim bolju hranu uz pivo. ovo je vrhunski delikates u toj klasi hrane.
mire Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 najbolje kobasice koje sam u životu jeo pravi neki brkati blesov u takovu, ima tamo restorančić, na red se čeka da se sedne 5 stavki u jelovniku, srpsko predjelo, ljuta i udri razbija
nenad Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 1.300 din za kilo. ću preživim jednom. sad ispržio jednu ljutu i dve tanke, nikad pre nisam probao Rusmira. ja nisam znao da kobase mogu da budu ovako dobre. diskretno začinjene, pun mesni ukus, masne taman koliko treba, mekane su ali se ne raspadaju pod viljuškom. ne mogu da zamislim bolju hranu uz pivo. ovo je vrhunski delikates u toj klasi hrane. sto ja volim kad otkrijem tako neku novu prezajebanu hranu. jos uvek pamtim dan kada sam prvi put jeo rusmirove kobaje.
boshoku Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 ne mogu da zamislim bolju hranu uz pivo krilad u marinadi dižona&meda no dobro, ti si em buržuj, em german (ne rahmetli patrijarh đorić, mada se on, začudno, zvao hranislav)
Аврам Гојић Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 dobro, krila su za mene posebna kategorija, i to moja u kokakoli, njih ni ne uvodim u konkurenciju
katamaran Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Ja kobaje uziimam od nekog Steve sa Zlatibora koji donosi na lokalnu pijacu. Meni mnogo bolje od Rusmira.
rezwalker Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Ja ih uzimam u kafani Maligan iz Surduka. To je, zapravo, riblji restoran, ali njihove kobasice su neprevaziđene.
Frank Pembleton Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Ja ih uzimam u kafani Maligan iz Surduka. To je, zapravo, riblji restoran, ali njihove kobasice su neprevaziđene.e vidim da je rene bio tamo valjda danas.Slika se po FB. Послато тетејцем
Аврам Гојић Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 peku se Rusmirove kobaje, prekrivaju mladi krompir, naliven belim vinom i dobrom alevom paprikom i imam 15 Zajecarskih zidarskih, i moj izum, salatu od tanko secenog crvenog luka sa persunom, balzamikom, majcinom dusicom.
Аврам Гојић Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Imam dizonski od celog zrna, a od kaliranog soka od vina i kobaja sam napravio gravy koji sam ojacao Jack Daniels Barbecue sosom. dakle bruka
Dr Arslanagić Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 ako imaš kvalitetan senf, bruka u podseti me sad... pazario nedavno u Brukslu pakao
Recommended Posts