Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

pre ću za pare koje rusmir traži za kobaje, da kupim biftek

ja cu pre da kupim auto.

Posted

1.300 din za kilo. ću preživim jednom.

sad ispržio jednu ljutu i dve tanke, nikad pre nisam probao Rusmira.

ja nisam znao da kobase mogu da budu ovako dobre. diskretno začinjene, pun mesni ukus, masne taman koliko treba, mekane su ali se ne raspadaju pod viljuškom.

ne mogu da zamislim bolju hranu uz pivo. ovo je vrhunski delikates u toj klasi hrane.

Posted

najbolje kobasice koje sam u životu jeo pravi neki brkati blesov u takovu, ima tamo restorančić, na red se čeka da se sedne

5 stavki u jelovniku, srpsko predjelo, ljuta i udri

razbija

Posted

1.300 din za kilo. ću preživim jednom.

sad ispržio jednu ljutu i dve tanke, nikad pre nisam probao Rusmira.

ja nisam znao da kobase mogu da budu ovako dobre. diskretno začinjene, pun mesni ukus, masne taman koliko treba, mekane su ali se ne raspadaju pod viljuškom.

ne mogu da zamislim bolju hranu uz pivo. ovo je vrhunski delikates u toj klasi hrane.

sto ja volim kad otkrijem tako neku novu prezajebanu hranu. jos uvek pamtim dan kada sam prvi put jeo rusmirove kobaje. 

Posted

ne mogu da zamislim bolju hranu uz pivo

krilad u marinadi dižona&meda

no dobro, ti si em buržuj, em german (ne rahmetli patrijarh đorić, mada se on, začudno, zvao hranislav)

Posted

dobro, krila su za mene posebna kategorija, i to moja u kokakoli, njih ni ne uvodim u konkurenciju

Posted

Ja kobaje uziimam od nekog Steve sa Zlatibora koji donosi na lokalnu pijacu. Meni mnogo bolje od Rusmira.

Posted

ja od stojanovića

nije loše a duplo jeftinije

Posted

Ja ih uzimam u kafani Maligan iz Surduka. To je, zapravo, riblji restoran, ali njihove kobasice su neprevaziđene.

Posted

Ja ih uzimam u kafani Maligan iz Surduka. To je, zapravo, riblji restoran, ali njihove kobasice su neprevaziđene.

e vidim da je rene bio tamo valjda danas.Slika se po FB.

Послато тетејцем

Posted

peku se Rusmirove kobaje, prekrivaju mladi krompir, naliven belim vinom i dobrom alevom paprikom

i imam 15 Zajecarskih zidarskih, i moj izum, salatu od tanko secenog crvenog luka sa persunom, balzamikom, majcinom dusicom.

Posted

ako imaš kvalitetan senf, bruka

Posted

Imam dizonski od celog zrna, a od kaliranog soka od vina i kobaja sam napravio gravy koji sam ojacao Jack Daniels Barbecue sosom. dakle bruka

Posted

ako imaš kvalitetan senf, bruka

u podseti me sad... pazario nedavno u Brukslu

37085011_H.jpg

pakao