May 25, 20251 yr Uskoro bećarac koji ćemo pretvoriti u vrhunski kari sa karabatakom. Prilog će biti pečeni mladi krompirići i šopska sa grčkom fetom.
May 25, 20251 yr `ladnjikavo vreme i Bambi stradalnik* prosto zovu jedan drugoga.*Bambi stradao u saobracaju - spicio ga drugar koilma podno Avale. Gre`ota da se baci.
May 27, 20251 yr Pecem prazan gvozdeni grill tiganj u rerniA posle musaku od tikvicaTj. Kada sam uzela tiganja da izgrilujem tikvice vidim da ima nekoliko tackica rdje pa sam ga izribala zicom i sad ga pecem.. A tikvice kao grilujem u suvom teflonskom tiganjuOvih dana kad me krene ne staje 😒
June 2, 20251 yr On 21. 5. 2025. at 16:37, adam said:ovo su ti vec lokalne varijante. moja mostarska familija u rastiku zavija japrak (s mesom). u lozu zavijaju jalan dolmu. a ovde na forumu sam saznao da neki mostarci motaju japrak i u lozu.ja inace nikad ne pravim obicnu dolmu (samo paprike) nego sarenu pa trpam sve - paprike, paradajz, tikvice, luk, patlidzan. i kad imam vremena zapecem u rerni, bude ukusnije, naravno.rastika je mladi rastan, pre nego sto poraste i ogrubi. listovi su nezni, zeleni i velicine shake, ako i toliki.japrak je originalno u lozi ✍
June 9, 20251 yr Popular Post Zaladilo napolju, pa se pasulj nekako sam po sebi nametnuo: Edited June 9, 20251 yr by JakeBlues
June 20, 20251 yr Evo baba Čohano da skuva nešto jeftino, a lepo. Pileća džiga u saftu s pečurkamaPečurke sam prvo propržila, nisam ih odmah kuvala.
June 20, 20251 yr irspricavam se...nisam nikad mesao dzigu sa pecurkama. izgleda zanimljivo Edited June 20, 20251 yr by Mr.Mxyzptlk
June 20, 20251 yr 2 hours ago, ivy said:uopste ne vidim problem i bravo za prvo przenje gljiva Pa znam da bi pustile vodu, pa bi se razbroćkalo....a ovako je i ukusnije.