September 21, 201212 yr renne ti jedeš puno masnoće i mesa, mora da imaš 250kg i zakrečene krvne sudoveja bih volela da vas sve imam da mi kuvate, jer ja ne umem
September 21, 201212 yr punjene paprike (sa mlevenim mesom & pirinčem), prelivene paradajz sosom, u rerni
September 21, 201212 yr punjene paprike (sa mlevenim mesom & pirinčem), prelivene paradajz sosom, u rerni :lolol:upravo sipano:
September 21, 201212 yr averovatno! :lolol:jedino što su moje bile one špicaste Edited September 21, 201212 yr by Amelija
September 21, 201212 yr Kolač sa šljivama, puuuno šljiva u cimetu, rumu i orasima, upravo ispečen, čime sam svečano otvorila sezonu rerne u stanu, posle 2 meseca . Ima i fotki al nestalo baterija u aparatu pa mi se mora verovati na reč da je odličan
September 22, 201212 yr Evo, upravo raspaljujemCevapi, obicni, banjalucki i rolovani, kobaje rostiljske i bele od Nade sa Cvetkove pijaceVrat i dimljeni bataci od Šicka sa Dušanovacke pijace
September 22, 201212 yr Džem od šljiva sa rumom i čokoladom. Rerna, set it and forget it mod.kako se to pravi džem u rerni?
September 22, 201212 yr kako se to pravi džem u rerni?Ja pravila na ovaj način i odlično jehttp://www.coolinarika.com/recept/peceni-pekmez-od-sljiva/#content_info
September 22, 201212 yr Spare ribs spremam za sutra.Daanas marinada od tomato šalše, soka od naranče, meda, worchester umaka, češnjaka, peršina i ostalih začina.Sutra sam u dilemi, dali na roštilj ili u rernu.