Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

renne ti jedeš puno masnoće i mesa, mora da imaš 250kg :lolol: i zakrečene krvne sudoveja bih volela da vas sve imam da mi kuvate, jer ja ne umem

• Replies 11k
  • Views 807k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

ne jedem uopšte mnogo masnoće, odakle ti to?a kila imam 90

Izgleda mi masno.Šta danas kuvaš? Oćeš me pozvati na ručak ili večericu? :)

punjene paprike (sa mlevenim mesom & pirinčem), prelivene paradajz sosom, u rerni

punjene paprike (sa mlevenim mesom & pirinčem), prelivene paradajz sosom, u rerni
:lolol:upravo sipano:photo000156454.jpg

averovatno! :lolol:jedino što su moje bile one špicaste

Edited by Amelija

pasulj sa dimljenom plećkom, plus svinjski gulaš kao prilog

gulaš kao prilog :lolol:kajmak kao salata,

Kolač sa šljivama, puuuno šljiva u cimetu, rumu i orasima, upravo ispečen, čime sam svečano otvorila sezonu rerne u stanu, posle 2 meseca . Ima i fotki al nestalo baterija u aparatu pa mi se mora verovati na reč da je odličan

Džem od šljiva sa rumom i čokoladom. Rerna, set it and forget it mod.

Evo, upravo raspaljujemCevapi, obicni, banjalucki i rolovani, kobaje rostiljske i bele od Nade sa Cvetkove pijaceVrat i dimljeni bataci od Šicka sa Dušanovacke pijace

Džem od šljiva sa rumom i čokoladom. Rerna, set it and forget it mod.
kako se to pravi džem u rerni?

zanimljivo :)prvi put sad vidim da se džem pravi u rerni

Spare ribs :piggy: spremam za sutra.Daanas marinada od tomato šalše, soka od naranče, meda, worchester umaka, češnjaka, peršina i ostalih začina.Sutra sam u dilemi, dali na roštilj ili u rernu.