Caligula Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Ja se nadao da ima jos :( ovo je 1 kvalitetno blamiranje Link to comment
Dagmar Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Zezajte se vi, ali kako je bilo tom detetu kad je ova počela da rida... Link to comment
trustno1 Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Mislim da je ovo vrh: Usamljena sam u toj hrabrosti i počelo je da me frustrira to što se Beograd pretvara u palanku u kojoj ne može da se održi gej prajd. I ne treba da se održi, jer ti što žele da budu ponosni rasplaču se nad svojom jadnom sudbinom uz Svetlanine pesme. I mene frustrira to što u Beogradu ne može da se održi prajd parada. Meni je ovo što sam pročitala "o filmu" totalno na mestu: http://beogradzivotilismrt.com/o-filmu/ Onda sam pogledala trejler i tu mi se ne sviđa zato što mi deluje svađalački i deli se na "mi" i "oni" i još su "oni" nekakva stoka. Znam, o ovome se već pričalo. Ta podela i svađalački stav je totalno nazadna i neće odvesti nikakvom poboljšanju stanja u Beogradu ili bilo gde i gej parada se nikada neće održati dok budemo ovima koji su protiv govorili da su govna i da se "vrate u svoje selo". Ali opet, pogledala bih ovaj dokumentarac, zanima me. Mislim da ste ispljuvali ženu baš onako preterano, jbg. Govorite o njoj isto kao što ona govori o tim "iz sela" a zbog toga je pljujete. Link to comment
Anonymous Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Ta podela i svađalački stav je totalno nazadna i neće odvesti nikakvom poboljšanju stanja u Beogradu ili bilo gde i gej parada se nikada neće održati dok budemo ovima koji su protiv govorili da su govna i da se "vrate u svoje selo". Pokušaj da objaniš to 'njima', garantujem ti ozbiljne batine koje ćeš tom prilikom popiti. Link to comment
svashtabezneshto Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 I mene frustrira to što u Beogradu ne može da se održi prajd parada. Meni je ovo što sam pročitala "o filmu" totalno na mestu: http://beogradzivotilismrt.com/o-filmu/ Onda sam pogledala trejler i tu mi se ne sviđa zato što mi deluje svađalački i deli se na "mi" i "oni" i još su "oni" nekakva stoka. Znam, o ovome se već pričalo. Ta podela i svađalački stav je totalno nazadna i neće odvesti nikakvom poboljšanju stanja u Beogradu ili bilo gde i gej parada se nikada neće održati dok budemo ovima koji su protiv govorili da su govna i da se "vrate u svoje selo". Ali opet, pogledala bih ovaj dokumentarac, zanima me. Mislim da ste ispljuvali ženu baš onako preterano, jbg. Govorite o njoj isto kao što ona govori o tim "iz sela" a zbog toga je pljujete. I mene jako frustrira sto nema gay parade. Problem u ovom citiranom delu je u tome sto ona kaze: i ne treba da je bude, pa ti gayevi slusaju cecu! Link to comment
Sestre Bronte Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 to je to ludilo, glasali su da je najseksi šapić, slušaju cecu, karleuša je ikona ajmo polako svi u svoja sela, nema potrebe za okupljanjem na ovoj temi Link to comment
Caligula Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 (edited) Govorite o njoj isto kao što ona govori o tim "iz sela" a zbog toga je pljujete. ... ma nemoj da se nerviras bzvz, nista to nije novo. U svakom selu imas nekoga ko tera dosljake da se vrate u svoja sela. To ti je, da tako kazem, globalna pojava i traje vekovima. Sto je vece selo to su glasovi negodovanja jaci. Nego me zbunjuje sto ti seljani sebe percipiraju kao "individualce" i "urbane", a susta su suprotnost tome - i ovi sto placu pored violine i publika koja se na to prima. Edited April 7, 2014 by Caligula Link to comment
Leia Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 počelo je da me frustrira to što se Beograd pretvara u palanku u kojoj ne može da se održi gej prajd. I ne treba da se održi, jer ti što žele da budu ponosni rasplaču se nad svojom jadnom sudbinom uz Svetlanine pesme. ispade da je prajd manifestacija za urbane gejeve gospodu a ove pedercine sa sela sto susaju cecu nek prave paradu na njivi ili nek sede izmedju svoje 4 tarabe Link to comment
Sestre Bronte Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 problem je tu ta šizofrena komponenta koja pokazuje/dokazuje da nema mnogo razlike između ugnjatavača i ugnjetavanog, da se obrnu uloge, bez problema bi se obrnule a ne bi smelo da bude tako Link to comment
Caligula Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 (edited) problem je tu ta šizofrena komponenta koja pokazuje/dokazuje da nema mnogo razlike između ugnjatavača i ugnjetavanog, da se obrnu uloge, bez problema bi se obrnule a ne bi smelo da bude tako ... pa ako bih morao da biram stranu, svakako bih se izvalio na fontanu pored ove nesrecnice. Ali ovde je biranje strane lazna dilema, nijedna strana nema dodirnih tacaka sa mojim sistemom vrednosti i individualizmom (edit: tekst sa linka ne odslikava moj stav, naleteh na ovo kao reakciju na "film") Edited April 7, 2014 by Caligula Link to comment
MancMellow Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 “Извин’те! Госпојица манекенка! Дозволите да ја вама поставим пар питања.. Елем.. Којим речима почиње говор мајора Драгутина Гавриловића, а којима се завршава? Споменик на Теразијама коме је посвећен и где се тачно налази? Где леже тела краља Александра и краљице Драге и ко је живописао Вождовачку цркву? Палата “Албанија” се зове тако јер?… Ресавска улица се пре звала – како? Зашто је тај човек био значајан за Београд? А зашто Миша Анастасијевић? Ко је био Ђорђе Вајферт, а ко Геца Кон? По узору на који манастир је грађена Црква Св. Марка?.. “ Primedba je original Treća SrbijaTreći Beograd Link to comment
pacey defender Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Usamljena sam u toj hrabrosti i Nismo mi te srece. Link to comment
trustno1 Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 I mene jako frustrira sto nema gay parade. Problem u ovom citiranom delu je u tome sto ona kaze: i ne treba da je bude, pa ti gayevi slusaju cecu! To mi je promaklo, OK, to je zaista sramotna izjava. Link to comment
Recommended Posts