Valk Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 21 minutes ago, Halvard said: Ladno preko EPG-ja može da se prati, bez tona naravno. Reveal hidden contents Izglasan Kalu. Šta je EPG? 1
Halvard Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Ono kad premotavaš unazad, pa ti se pojavljuje slika trenutnog kadra. Kod mene je radilo samo kad sam vratio na kraj prethodne emisije. Nisam ukapirao baš igru, punili su neke boce valjda, ko poslednji napuni, ispada. 1
nisam ja Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Rešio ga bokica na kraju balade. Jbt pratim survivor na livescore
duda Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 11 minutes ago, Halvard said: Ono kad premotavaš unazad, pa ti se pojavljuje slika trenutnog kadra. Kod mene je radilo samo kad sam vratio na kraj prethodne emisije. Nisam ukapirao baš igru, punili su neke boce valjda, ko poslednji napuni, ispada. Ne nego je bila igra balansa. Držali su one posude sa tečnošću da se ne proliju. 1
Valk Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Kakva karma stiže Lakicu, neveruem, od “voleo bih da vidim duel Marka i Bojana” preko “bilo bi za nas idealno da Nina osvoji ogrlicu pa da nominuje Bojana u duel sa Kaluom” do “nominujem Lazara ” @Halvard nisi uspeo da ukačiš obrazloženje nominacije?
Halvard Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 5 minutes ago, dùda said: Ne nego je bila igra balansa. Držali su one posude sa tečnošću da se ne proliju. Ali zašto je onda poslednji ispao?
duda Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 4 minutes ago, Valkyrie said: Kakva karma stiže Lakicu, neveruem, od “voleo bih da vidim duel Marka i Bojana” preko “bilo bi za nas idealno da Nina osvoji ogrlicu pa da nominuje Bojana u duel sa Kaluom” do “nominujem Lazara ” @Halvard nisi uspeo da ukačiš obrazloženje nominacije? Bilo je nešto okruglo pa na ćoše, kao pričao je Bojan o tome ranije i sa Lazarom i sa Kaluom. A pošto je David poslao Lea u borbu, onda ni Bojan nije hteo da šalje ženu, i tako je nadrljao Lazica.
duda Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 2 minutes ago, Halvard said: Ali zašto je onda poslednji ispao? Ne kapiram šta me pitaš ? Nije poslednji ispao. Ispadali su oni kojima je ranije padala posuda
Halvard Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Aj kad smo već ispoilovali Koliko sam video, prvi je igru završio Denis, pa onda Kalu. Ostali su Leo i Lazar, onda je Leo završio i Lazar je ostao poslednji i ispao. Tako sam makar ja ukapirao.
Sara Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 E, pa , stvarno.... bar da je ispao Luka, on me samo nervira
duda Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 (edited) 6 minutes ago, Halvard said: Aj kad smo već ispoilovali Koliko sam video, prvi je igru završio Denis, pa onda Kalu. Ostali su Leo i Lazar, onda je Leo završio i Lazar je ostao poslednji i ispao. Tako sam makar ja ukapirao. Jeste. U prvoj turi su te posude pale nekako istovremeno Leu i Lazaru tako da su pobednici bili Denis i Kalu. Btw, Kalu je bio najbolji, neverovatno miran. U drugom krugu, opet su skoro istovremeno pale posude, ali Lazarova je pre dotakla dno i razbila se. Bukvalno pola sekunda posle je pala i Leova, ali ipak posle Lazarove. Edited May 4, 2023 by dùda 1
Recommended Posts