Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Survivor za sva vremena

Featured Replies

35 minutes ago, nisam ja said:

Op, lukica i natašica zajedničko tuširanje. 

Ne da bi se skino go.

Trebalo je da produkcija da ubaci neki momenat seksa pod tuševima.

Ako neko slučajno neće, makar u Dominikani ima gomila načina za pretnju/ucenu.

• Replies 7.1k
  • Views 328.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Narode moj survivorski, pozdrav. Nisam vas zaboravila, ali se desilo da sam u ponedeljak preživela jedsn životni survivor i zaključila sam da sam još uvek u stanju možda čak da pobedim metiljave

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

Posted Images

57 minutes ago, Valkyrie said:

Kalu je naporan za sve pare, kakav mali Kalimero, propast! Koga briga što njemu nije prošla taktika, nije ni Lazaru i ćao sad, šta da se radi. Sladak je ovako i dopada se Anđeli koja jedva čeka ujedinjenje (dečko je kaput!) tako da možda dobije kompenzaciju, tj fasuje je™. 

Ja sve vreme mislim da on uopšte nije toliko mutav, samo je imao pogrešan pristup i ostavio loš početni utisak, a to se teško menja u hodu.

Setimo se samo kako je vešto plasirao priču o svojoj bolesti među tada dominantnom strujom.

1 hour ago, Milošica said:

Trebalo je da produkcija da ubaci neki momenat seksa pod tuševima.

Ako neko slučajno neće, makar u Dominikani ima gomila načina za pretnju/ucenu.

Jovana, ti li si:unsure:

48 minutes ago, Halvard said:

Ja sve vreme mislim da on uopšte nije toliko mutav, samo je imao pogrešan pristup i ostavio loš početni utisak, a to se teško menja u hodu.

Setimo se samo kako je vešto plasirao priču o svojoj bolesti među tada dominantnom strujom.

za Kalua sam mislila da je totalna tamnina, ali ispalo je da nije glup, fino je izneo nzs za dešavanja u plemenu, dobro kapira i povezuje ali su mu reakcije ili pogrešne ili zakasnele.

Meni je i dalje jeziv mada ne više kao pre

Bojan i Marko mi se ni malo ne dopadaju, draži mi je bio Lazar 

31 minutes ago, Sara said:

Jovana, ti li si:unsure:

Koja Jovana?

Super mi je inače bio Davidov diplomatski komentar na to što Luka od svih mogućih ljudi koje poznaje za kumstvo bira nekoga koga je upoznao u Survivoru :D

Pa dobro, kapiram da to ne mora da bude rezervisano za nekog školskog druga. Ako nije do sad kršten pretpostavljam da i nije nešto religiozan. Možda ga je setting naveo da progleda. 

50789185_custom-d523b3d31a8979d1016f230c

Marko ipak odigrao pošteno, mogao je da se reši Luke.

I tek sad se vidi kakav respekt zaslužuje Nađa za onakvo hendlovanje terorisanjem duelima prošle godine *svedok*

Ovo se gleda na premotavanje. 

Između je samo opštemestašenje. Ne znam zašto im odgovara toliko sterilan koncept. 

A jbt, ako nisu 20 puta prikazali Natašu kako kuka da je njene devojčice čekaju, a neće je videti :vesala2:

Dosadna epizoda, vredelo je samo sačekati Laziku u S+

Blablabla, što na um to na drum, pljas sve karte na sto, iskreno kaže da je sve poteze vukao tako da olakša sebi put do finala i pobede, bez proseravanja priznaje da zna zašto ga je Bojan rešio i da bi on njega isto direktno nominovao da je osvojio ogrlicu.

Inače prva stvar koju je rekao u studiju se tiče tragedije u Ribnikaru, upadljivo mu je drhtao glas, izjavio je saučešće roditeljima itd. Nije baš potpuni psiho, to hoću da kažem. 

Svejedno ne bih ja zanoćio pored njega, što Duda kaže :D

Jeste bila užasno dosadna epizoda, i one video poruke su bile baš smor. Opet moram kažem da je prošle godine bilo mnogo bolje. :D

Makar je Tonka pobedila na poligonu u važnom trenutku :sleep:

• Author
On 9. 5. 2023. at 9:45, Sara said:

Kalu prijatno iznenadio. Definitivno nije glup, mada mi i dalje deluje malo skeri.

Ja gledam Survajvor na preskoke, da se ogradim. Meni Kalu deluje baš tupavo. Još je rekao da je Luka ok lik. To mi potvrđuje pretpostavku.

I da primetim da je Nora. :wub:

Pa, to za Luku je bilo vise u fazonu “valjda nece i on glasati za mene”

sad čitam komentare za Natashu, stvarno ga preterase, nije u redu.