Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Survivor za sva vremena

Featured Replies

Eto, već smo skoro pri kraju. Bila bi ovo stvarno bomba sezona da produkcija nije napravila istu grešku kao i uvek, a to je da jedno pleme jednostavno jače od drugog, s tim što su za promenu to sad bili naši. Plus što se ovog puta nisu ni cimali da navlače igre tako da ih ostane približno jednak broj, u jednom momentu zelenih ih je bilo skoro duplo više, pa su ni krivi ni dužni doživeli seču knezova da bi u ujedinjenje ušli u jednakom broju, što je potpuno urušilo dinamiku.

I izgleda da su opet bankrotirali negde na sredini, pa umesto onih zaista zanimljivih igara sa početka već mesec dana gledamo sirotinjske poligončiće iz prošle sezone.

Žuti su i bili baksuzi sa Marinovom bolešću i Ivinom povredom (ovo mi je naplatilo Nevenu i Tonku, sa kamatom dry), ali generalno su imali previše slabih igrača. Noa, Matea, Ida - kakva mrtva puvala, žali bože mladosti i snage.

• Replies 7.1k
  • Views 328.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Narode moj survivorski, pozdrav. Nisam vas zaboravila, ali se desilo da sam u ponedeljak preživela jedsn životni survivor i zaključila sam da sam još uvek u stanju možda čak da pobedim metiljave

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

Posted Images

Jedan od jačih utisaka mi je, u najnegativnijem smislu, Vukašin koji namerno gubi borbe (i inače je prilična kesa na poligonima) i tako eliminiše konkurenciju. Zabranjeno nije očigledno, ali u isto vreme obesmišljava i borbe i trud drugih igrača. Uopšte mi nisu jasni ovi Zeleni, kako ga već nisu šutnuli u guzicu tako jako da mu i zubi poispadaju. Još je gore što izgleda da to i ne primećuju.

Ne primećuju, kao što su tek nedavno primetili da je Matija doneo tipa 3 boda na poligonu za dva meseca. Kako se batica lagano provukao do top 4 Stevan-style, neverovatno. Nora je svojevremeno makar aktivno radila na svom opstanku. Doduše, deluje da se sad probudio.

Vukašin nikada ne bi mogao da odigra ovakvu igru da nije imao tajni imunitet, ruku na srce, vrhunski je iskoristio tu prednost. I očigledno je socijalno jako vešt kad je uspeo da ostane dobar sa svima, a Srđana uvaljaše u katran i perje.

Najpošetnije zeleno finale bi bilo Uroš vs Ksenija, ali on je neviđeno mutav, a ona džiberka, tako da, whatever.

Kod žutih mi je fascinantna Lara, onakav napredak nisu imale ni Tena i Nataša. Ovo su već ozbiljni Tonka vibes, ne bi smetalo da ponovi tu priču. Da na plemenskim konstantno ne izgleda kao da ju je upravo posralo čitavo jato ptica možda bih i navijao za nju.

Druga fascinantna stvar je Iva koja je tamo na neku foru uspela da se UGOJI.

Edited by Halvard

• 2 months later...

Gledam drugu sezonu kao da je prvi put. Tonka wub Mislim da ću se ponovo iznenaditi kad bude pobedila. D

Vrh je bila sezona, meni generalno najbolja od ovih novih. Svi hvale ovu poslednju, meni je mnogo bolje ovako kad sukobi nastanu spontano i organski, a ne zato što neko "igra igricu".

Na drugo gledanje, sasvim je očigledno da kod plavih JESU postojala dva klana od starta (Tonka je dva puta zaredom išla u javno glasanje jer je čitava suprotna struja glasala za nju) tako da je sve što se posle događalo fair game.

Kod crvenih su Luka i Nataša neopisivo ogavni, mnogo gori nego prvi put. Bukvalno nema po kome se od saplemenika nisu posrali, ali bukvalno. Ali ipak govori to nešto i o Natašinim socijalnim veštinama čim je sa većinom ostala u korektnim odnosima, a ovog jadnika su svi odjebali.

@Valk Nedostajala si baš.

• 3 weeks later...

Još neka random zapažanja iz druge sezone:

• Nora uopšte nije bila toliko loša takmičarka kakvom je predstavljana, naravno, nije bila za onih top 4, ali recimo ništa lošija nije bila od Sumeje za koju je većina takmičara kenjala kako je vidi u finalu. Razlika je što se Sumeja kurčila, a Nora je imala samopouzdanja otprilike koliko i Nađa (samo mnogo veću podršku u plemenu). Isto je poput Nađe imala odlične preživljavačke instinkte i zato i jeste dogurala tako daleko.

• Slično važi i za Luku, samo iz potpuno suprotnog razloga. On je toliko hajpovao sebe da kad god ne bi uspeo da donese poen sledilo bi drvlje i kamenje po njemu, a zapravo je i te kako umeo da pobeđuje. Svakako, karakter mu je bio i ostalo ne 0 nego -1.

• Anja je verovatno važila za univerzalnog favorita zato što je generalno bila fina, razumna i pristojna, plus najkonstantnija takmičarka. Inače je već u drugoj polovini, a pogotovo pred kraj bilo jasno da Nataša ima viši peak i njena pobeda u finalu nije nikakvo iznenađenje.

• Tonka je bila ubica na poligonima, ali je umela užasno da baguje na gađanju. Imala je sreće je što je u finalu sve leglo na mesto. Osim toga, do danas verovatno najbolje odigrana socijalna igra u Survivoru.

• Sanja je stvarno bila luda i nije nikakvo čudo što su zaraćeni klanovi sklopili primirje kako bi je se rešili čim se ukazala prilika.

• Denis verovatno do danas nije preboleo što onomad nije poslao Tonku u eliminacionu igru umesto Sanje. Bukvalno bi svakog drugog lagano rešio u finalu.

• I dalje mi nije jasno čime je Marko zaslužio da ga na kraju svi odbace kao gubavog, baš mi je to misterija.

Good times.

• 5 months later...

Počela na Informeru i BN TV neka kopija Survivora

Ista produkcija, isto Dominikana, isto trčanje po poligonu i gađanje čunjeva

A hoće li biti praaaaavog Survivora ove godine?

Isto ni P od prezivljavanja.

Bar da uzmu licencu za Naked and afraid. D

1 hour ago, Halvard said:

A hoće li biti praaaaavog Survivora ove godine?

najavljen...

Sto se Exatlona tice, vlasnici licence su neki Turci, a ako se ne varam Turci su pominani vezano za samu produkciju Survivora.

btw - exatlon vise nego solidan po pitanju rejtinga sto se informera tice ( a i generalno posto je gledanost, kao takva, u kanalu )

Acunmedya iz Turske je vlasnik podrucja (otvorenog studija) u Dominikanskoj republici i tamo se snima i Survivor. Inace su turci od prosle godine vecinski vlasnik nemackog tv programa "Sport 1" koji menja naziv u "Show 1" u toku emisija zabavnog karaktera, kao sto je Exathlon.

• 2 weeks later...

Pa i ovaj Survivor na Novoj nema veze sa onim pravim Survivorom koji bio na FOX-u/Prvoj.

Ovo na Novoj je neka loša kopija, šta god, sličnije ovom Extalonu nego originalnom Survivoru.

Edited by fusion_

• 3 weeks later...

Ammar Mešić voditelj nove sezone. Hvala bogu da su promenili Bojana, smorio je za sve pare.

Kad počinje nova sezona ?

1 hour ago, duda said:

Kad počinje nova sezona ?

Verovatno početkom marta, obično je tako počinjao