Jump to content
IGNORED

FB Slagalica

Quizmaster

Recommended Posts

• Replies 703
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ros

84

• *edited by mod

64

• Quizmaster

60

• KennyDalglish

46

Posted
neka me neko prosvetli. kakve veze ima resenje jedne kolone - partizan sa konacnim - bicikl?
Sigurno misle na fabriku bicikala "Partizan" iz Subotice
Posted (edited)

izguglah da je bila neka fabrika prvi partizan iz subotice, to sever ili kako se vec danas zove?

Edited by exTRaGluv
Posted
izguglah da je bila neka fabrika prvi partizan iz subotice, to sever ili kako se vec danas zove?
naravno da je bila
Posted

Je l' "eliksiri" nije rec ili je samo nemaju u bazi, cudno mi je da nemaju mnozine nekih reci?

Posted

Kakav smor sto se ovog sajta tice :(Mislim da cu i ja polako da bataljujem. Kako neko tako lako moze da sjebe prilicno dobru ideju i igru.

Posted

Stvarno sranje par exellance...isuse.gif

Posted

dobra vest.slagalica tim radi na mehanizmu koji ce spreciti takvu vrstu varanja. uskoro ce biti u produkciji. :Hail:

Posted

A kako moze da se spreci, zivo me interesuje?

Posted
A kako moze da se spreci, zivo me interesuje?
recimo da te izbaci iz igre ako predjes na drugu aplikaciju/browser/tab.
Posted

u porvoj asocijaciji pogadjam c kolonu sendvic, protivnik odmah konacno KIFLAu drugoj pogadjam kolonu D voz, protivnik pogadja kolonu A struja i konacno BAJAGA I INSTRUKTORI :lol::lol::lol: voz i struja. jasno je da je svakom pametnom coveku prvi u glavi bajaga!!!sreca pa mi je prednost bila nedostizna te je cheater izgubio...

Posted
a sta ako na telefonu ili laptopu imas otvoren onaj sajt? :P
Posted
Dobro, tu moje skromno poznavanje programiranja bas ne pomaze. Meni je palo na pamet da se slagalica pokrene kao zasebna aplikacija u full screenu (poput igrice) i da se onemoguci minimiziranje, windowed view i sta ti ja znam. Ali ne znam da li je sve to moguce odraditi. Plus sto kaze walker, da ne resava problem sa onima koji otvore stranicu u smart phoneu, npr.
Posted

Ne znam da li je moguce otvarati tu stranicu na mobu a siguran sam da bi malo ljudi se drndalo sa dva kompa zbog igrice. Tako da ako uspeju da srede nesto tako to bi bilo odlicno. Jedino se bojim da je u FB igricama tako nesto nemoguce.