Lrd Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Ja na sebi dokazao...neki način funkcionisanja ljudskog uma.Uvek su mi slova dobro išla, ali brojevi - katastrofa, pošto sam pravi, pravcati, autentični duduk za matematiku. I, kao, rešio da se malo posvetim tim brojevima, nije u redu da stalno pucam i poboljšam se, steknem ideju šta i kako da radim - ali sada ne mogu da sastavim reč dužu od sedam slova. Neverovatno. Kao da sam preusmerio resurse na ovu stranu i ne vredi, uvek dočekam mastermind sa oko -50, a to je baš zajebano na 1500+ ratinga.
pp34 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 gospode boze koliko me osakatise asocijacije danas. tuga jebena. u prvoj protiv 2100+ lika sam usao sa 54 poena prednosti i izgubio 4 razlike, a u drugoj sa jebenih 62 i izgubio tako sto je lik obe asocijacije resio sa ukupno 2 otvorena polja........ druga je bila vrhunac - a1 smederevo - kolona a SPORET, b1 tenis, kolona b STO!! konacno KUHINJA! :isuse: :isuse:
Jean-Luc Picard Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Pa da! Stvarno postaje besmisleno. Ja polako i odustajem.....
pp34 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 nema sanse. nova taktika. 80 poena prednosti pred asocijacije, posle samo klikcem dalje...
Renegade Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Protivnik rešava kolonu a meso, ja otvaram b2 zabranjeno pušenje, rešavam b sarajevo i konačno ćevap :D. I krene on da divlja napamet napamet a prvi put vidim tu asocijaciju. Jel toliko deluje nemoguće da me meso i sarajevo asociraju na ćevap? :D
KennyDalglish Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Asocijacije su cudo protivnik otvara prvo polje - MIKSERresava kolonu - BOŠ :o i iz prve i konacno resenje, koje od muke koja me snasla :D nisam upamtio, nakon toga resava i sledecu asocijaciju, i naravno pobedjuje me sa 119:117
pp34 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 mikser i bosh? qq konacno, da pretpostavim, pumpa?verovatno mu je bilo glupo odmah da ti zvekne konacno, pa kao aj da pogodi prvo kolonu
Renegade Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Mislim da je tu konačno Študgart :). Zeznuto je to kod asocijacija skroz. Najbolje kad vidiš poznatu asocijaciju a ne možeš da se setiš rešenja i pokušavaš isti netačni odgovor koji si pokušavao i prethodnih nekoliko puta. :D
pp34 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 ja imam taj problem sa konacnim kolone (koje sam prethodno masio) pogodim odmah, al leba nema da se setim konacnog
*edited by mod Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Ja sam jednom bio posebno opak na asocijacijama pa kada sam skontao (doduse iz 2 ipo resene kolone) da je konacno Gaudi, setim se da je zadnja netaknuta kolona "tramvaj" i otvorim je bez ijednog otvorenog polja Zao mi je sto mu nisam video facu u tom trenutku :D
Ros Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Ja sam jednom bio posebno opak na asocijacijama pa kada sam skontao (doduse iz 2 ipo resene kolone) da je konacno Gaudi, setim se da je zadnja netaknuta kolona "tramvaj" i otvorim je bez ijednog otvorenog polja Zao mi je sto mu nisam video facu u tom trenutku :Dja sam to uradio sa asocijacijom gde je konacno resenje PREDRAG. otvorim netaknutu kolonu TOZOVAC. doduse, pre toga smo lepo caskali bas na temu ponavljanje asocijacija, a imao sam i 80 poena prednosti pred poslednju asocijaciju.
Malvo Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 (edited) apsolutno nenadjebiv zadatak u parovima: spojite sledece minerale sa stepenom tvrdoce po mosovoj skali za dijamant sam pogodio da je deset. Edited May 15, 2012 by Evropejac
Tinman Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Najozbiljnije se razmisljam da batalim ovu slagalicu zbog asocijacija, sinoc u obe partije pred poslednju igru sam imao 40-50 poena prednosti i obe izgubio.
pp34 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 apsolutno nenadjebiv zadatak u parovima: spojite sledece minerale sa stepenom tvrdoce po mosovoj skali za dijamant sam pogodio da je deset.ja sam mislio da je najludje 'spojite zemlje i broj stanovnika prema popisu iz 1904'. i protivnik i ja smo se smejali :D, al ovo je ludje!Najozbiljnije se razmisljam da batalim ovu slagalicu zbog asocijacija, sinoc u obe partije pred poslednju igru sam imao 40-50 poena prednosti i obe izgubio.welcome to the club!
distro04 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Ako ništa drugo Mosova skala se praktično ne menja već par vekova, a i uči se u školama. Luđi je ipak istorijski podatak o broju stanovnika.
Recommended Posts