March 5Mar 5 u glavnoj svi staju na one pesacke. ima solidno lezecih novih, a i ulice su uzane, nigde nemas dve trake, osim na putu do kosturnice.
March 5Mar 5 Bg je saobracajni Stambol ali Ks ume da bude i gori..kada sam sa klincem ne uspevam cudu da se nacudim koliko nas ignorisu na pesackim prelazima..otprilike tek deseti stane. Ostali su u fazonu "E jeste, bas ces sad da predjes". Ruku na srce, tamo gde je guzva tamo i stanu jer kao..gde bi pa zurili.
March 5Mar 5 2 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:u glavnoj svi staju na one pesacke. ima solidno lezecih novih, a i ulice su uzane, nigde nemas dve trake, osim na putu do kosturnice.Zadnji put kad sam bio par puta su hteli da me zgaze na onom kruznom posle Hajduk Veeljkove posle Kolonije.
March 5Mar 5 1 minute ago, Milošica said:Lazarev gradOn može da bude samo KŠ, a vidim da se dosta ljudi uključilo u komentarisanje iako pretpostavljam da ne razlikuju KG, KV i KŠ, pa se zato pitam...
March 5Mar 5 Just now, JozoMujica said:On može da bude samo KŠ, a vidim da se dosta ljudi uključilo u komentarisanje iako pretpostavljam da ne razlikuju KG, KV i KŠ, pa se zato pitam...samo КШ!
March 5Mar 5 1 minute ago, JozoMujica said:On može da bude samo KŠ, a vidim da se dosta ljudi uključilo u komentarisanje iako pretpostavljam da ne razlikuju KG, KV i KŠ, pa se zato pitam...Imaju i Snarc i Shan ozbiljne povezanosti sa KŠ...Mada KG ima najbolje ribe.
March 5Mar 5 Mozda je zurio da spasi predsednika od grupice slucajno okupljenih zgubidana i stranih placenikaJust now, Milošica said:Mada KG ima najbolje ribe.U rangu proizvodnje automobila..
March 5Mar 5 1 hour ago, Valk said:nadređenih u MUP-u zbog komandne odgovornosti! https://x.com/Zvezdarko/status/2029312635636740326