March 4Mar 4 2 hours ago, Zli Gli said:Juce opet divljanje motorom, ovaj put u Novom Sadu. Na stranu sto ni pesak koji je gurao bicikl preko pesackog nije postupio bas sjajnom sa onim pretrcavanjem ali koja je ono brzina bila, jezivo nesto.Ja pruzim korak uvek preko pesackog da ne zadrzavam automobile. Opusteno prelazim samo kad je semafor i neka guzva pa idem kako i drugi. Coveka je na pravdi Boga ubio, na nesrecu i zastao je tik pred udar, mada u onoj brzini deluje da ga ne bi spasilo ni da nije zastao. Onaj covek se krece pesackom brzinom, a manijak na motoru vozio je znatno vise od u gradu dozvoljenih 60 pa sve da nije video /nije znao da je tu pesacki prelaz/
March 4Mar 4 U juznom Banatu je pitanje časti da voze bicikl neosvetljeni. Kada prodju Jevropljani na dunavskom koridoru osvetljeni na sve moguće načine mi se šokiramo
March 4Mar 4 Inace mislim da po statistici ove saobracajnice sa dve trake u jednom smeru su najrizicnije po pesake.
March 4Mar 4 8 hours ago, Ratamahatta said:Juce sam sreo dvojicu neosvetljenih biciklista izmedju dva sela oko 9 uveceSreca pa mi niko nije isao u susret, sreca sto sam tero s dugim i sreca sto sam tero 70 inace je mogla biti kajgana Kad biciklista postane vozač pa mu pukne pred očima
March 4Mar 4 9 hours ago, napadaj said:Negde sam pročitao da je pandur vozio motor.Da, ima na IG.Mučan snimak, da ne poželiš da izađeš na ulicu nikad.
March 4Mar 4 Na NBG vole da ubrzavaju automobili kad vide da hoces da predjes pesacki. Ja krenem polukorak da vidim dal ce da uspore ili ubrzaju, pa zavisno od situacije se vratim ili krenem. 50/50.
March 4Mar 4 9 minutes ago, Shan Jan said:Na NBG vole da ubrzavaju automobili kad vide da hoces da predjes pesacki. Ja krenem polukorak da vidim dal ce da uspore ili ubrzaju, pa zavisno od situacije se vratim ili krenem. 50/50.Ja sam nedavno imao zamalo incident, kada sam prelazio ulicu kod Arene, naravno na zeleno svetlo i lik je skretao ulevo, sa moje desne strane. Ja sam već bio na praktično pola prelaza sa ortakom kada je potpuno nepotrebno prošao ispred nas, na bukvalno nepunih pola metra. Uspeo sam da ga zavalim iz voleja u zadnje krilo, lik je stao par metara dalje, mi smo produžili dalje i video sam da nije ni izašao iz automobila. To je bilo pred neku Evroligu i bila je tu masa ljudi, pa čak i da je hteo frku, možda je skontao da to verovatno ne bi bilo baš pametno. Pre toga smo malo popili pa je verovatno i to uticalo na moju reakciju, mada posle nisam bio baš najponosniji na to šta sam uradio. Ali jebiga, ako ja mogu svaki jebeni put da zastanem na svakom prelazu, moći će i on, lekcija za ubuduće.
March 4Mar 4 Popular Post Par dana pred novu godinu starija cerka i drugarica su prelazile ulicu na pesckom, uvece oko pola 11. Devojka ih udarila, sreca te je vozila ne vise od 30. Drugarica prosla sa modricama , cerka tezi potres mozga, fraktura lobanje, 2-3 dana se nije budila... itd. Iz godine u godinu, situacija je sve alarmantnija sto se tice sigurnosti u saobracaju. Kako u samom gradu ( KS) tako i u okrugu.
March 5Mar 5 1 hour ago, John Dies at the End said:Par dana pred novu godinu starija cerka i drugarica su prelazile ulicu na pesckom, uvece oko pola 11. Devojka ih udarila, sreca te je vozila ne vise od 30.Drugarica prosla sa modricama , cerka tezi potres mozga, fraktura lobanje, 2-3 dana se nije budila... itd.Iz godine u godinu, situacija je sve alarmantnija sto se tice sigurnosti u saobracaju. Kako u samom gradu ( KS) tako i u okrugu.KS je postao kao BG po ludosti vozaca. To je cista bahatost. Mozes da prodjes grad sa 40 na sat za 5 minuta ali ne, moraju govna da se izdrkavaju.
March 5Mar 5 Svaki grad je postao pakao za voznju. Meni je lik juce izleteo kod Lidla u Stopsopu i zamalo me presekao (tj. ja njega jer sam imao pravo prvenstva) tamo gde se ide 30-40 na sat, ispalio se posle skretanja u tih 10ak metara kao iz topa u Audiju A5 i samo zakocio ispred mene direktno u mojoj traci koju je sekao. Ja stao bez sirene jer sam pratio situaciju kao i uvek, cekao sam dignutu ruku u znak izvinjenja ali nista, nemacke table pa mu valjda bilo ispod casti. Trebao sam ipak mozda najasiti na sirenu i jebati mu sve po spisku ili ga opaliti i naplatiti lepo od osiguranja a on bi mogao da se slika sa svojim autom, debil Edited March 5Mar 5 by Zli Gli
March 5Mar 5 5 hours ago, Shan Jan said:KS je postao kao BG po ludosti vozaca. To je cista bahatost. Mozes da prodjes grad sa 40 na sat za 5 minuta ali ne, moraju govna da se izdrkavaju.a gde mozes da divljas tamo?
March 5Mar 5 5 hours ago, Shan Jan said:KS je postao kao BG po ludosti vozaca. To je cista bahatost. Mozes da prodjes grad sa 40 na sat za 5 minuta ali ne, moraju govna da se izdrkavaju.Ova je vozila 30, nesto je devojka koja vozi premrezila kad ih nije videla. Ili lose osvetljenje.
March 5Mar 5 25 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:a gde mozes da divljas tamo?Divljanje je relativan pojam. Mozda je bolje reci da vozis opasno. Ne staju na pesackom, ulecu sa velikim ubrzanjem kroz ulice od 100 metara i sl. Do pre par godina se vozilo opusteno kako bog zapoveda.