February 13Feb 13 35 minutes ago, bags said:Potrebno je voziti 60 km/h u naseljenom mestu preko ogranicanja i 70 km/h preko ogranicenja izvan nasljenog mesta. Je li t ovo delta, tj ako je ogranicenje u naseljenom mestu 40km/h, a neko vozi 100km/h. Ili van naseljenog mesta vozi 150km/h a ogranicenje je 80km/h?
February 13Feb 13 Pa znas li sta, meni je to u redu. Ja sam pre dosta godina imala situaciju da sam na projektu vozila onaj kombi sa alatom i montera na site, da monter ne bi dobio otkaz. Zbog voznje od 130km/h u tunelu gde je dozvoljeno 80km/h uzeta mu je automatski dozvola na sest meseci. Bez dozvole, on je firmi neupotrebljiv za posao. Vozio je nocu, nigde nikog nije bilo, snimila ga kamera u tunelu. Ali da je napravio pizadriju npr, mora da se salju policija, vatrogasci i hitna pomoc, a to kosta.Da sprecim spekulacije, monter nije bio jugovic. Edited February 13Feb 13 by Moonwalker
March 4Mar 4 Juce opet divljanje motorom, ovaj put u Novom Sadu. Na stranu sto ni pesak koji je gurao bicikl preko pesackog nije postupio bas sjajnom sa onim pretrcavanjem ali koja je ono brzina bila, jezivo nesto.
March 4Mar 4 Pri onakvoj brzini potpuno je svejedno šta je pešak radio.Meni se to dogodilo pre 10-ak godina, u trenutku kad sam zakoračio na pešački auta nije bilo ni na vidiku, za dve sekunde se samo stvorio i umalo me pokosio. I dalje me stegne u želucu kad se toga setim.
March 4Mar 4 Pesaci ponekad drugu polovinu prelaza ubrzaju da sto pre oslobode saobracaj a i da se dokopaju sigurnosti
March 4Mar 4 Ovaj je otprilike video motor u daljini pa od starta krenuo da prelazi brzo ali nije sigurno ocekivao onoliku brzinu i eto tragedije
March 4Mar 4 Juče, na novom bulvaru u NS, pojavio se pored mene lik sa nekim sportskim porešom... I sad, jbg, ja prvi, on prvi pored, ja na struju i dam gas, doguram do 60 pored njega i prikočim, on nastavi preko 60, jebem ti, mislim da je između 2 semafora spičio za 2-3 sekunde... Narvano crveno na semaforu, on staje, ja polako opet pored njega... I on opet isto i tako 3 semafora... Komotno je mogao ubiti nekog, pogotovo što je bila noć...Svakakvih kretena ima...
March 4Mar 4 mora da se gleda uvek, i kad ti je zeleno, i kad imas prednost. bukvalno svaki dan mozes da vidis kretene kako divljaju u saobracaju. tacno treba na svakoj krivini da bude kruzni tok, posto pandure nemamo.
March 4Mar 4 1 hour ago, Zli Gli said:Juce opet divljanje motorom, ovaj put u Novom Sadu. Na stranu sto ni pesak koji je gurao bicikl preko pesackog nije postupio bas sjajnom sa onim pretrcavanjem ali koja je ono brzina bila, jezivo nesto.Negde sam pročitao da je pandur vozio motor.
March 4Mar 4 Juce sam sreo dvojicu neosvetljenih biciklista izmedju dva sela oko 9 uveceSreca pa mi niko nije isao u susret, sreca sto sam tero s dugim i sreca sto sam tero 70 inace je mogla biti kajgana Edited March 4Mar 4 by Ratamahatta