March 5Mar 5 15 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:a gde mozes da divljas tamo?O da, itekako imas gde. "Duple" trake imas na svim izlazima iz grada, "Tranzit", itd itd ( da ne pisem putu KS-KV ) ... i kao sto Shan napisa, nije divljanje samo kada se vozi 150 na sat. I iz godine u godinu sve je gore.15 hours ago, Mel said:Ova je vozila 30, nesto je devojka koja vozi premrezila kad ih nije videla. Ili lose osvetljenje. Sve po malo, maltene centar grada, glavna ulica i jedno skretanje desno, gde je pesacki lose osvetljen , auta parkirana tik uz isti ( ja tu obavezno smanjim brzinu ispod 20, i opet je tesko da i danju uocis pesaka, posebno decu ), i koliko znam bila je manja saobracajka malo ispred ( ta "raskrsnica" je malo ... ) sto joj odvuklo paznju . Na kraju, manje vise, sve se dobro zavrsilo, poslednji cMRT je bio dobar, glavobolje polako prolaze... I da dodam jos da je devojka koja je vozila zvala posle par dana ( doduse drugu devojcicu, mi bas i nismo bili u stanju da pricamo) da se izvini, i. da pita da li je sve u redu 13 hours ago, JozoMujica said:On može da bude samo KŠ, a vidim da se dosta ljudi uključilo u komentarisanje iako pretpostavljam da ne razlikuju KG, KV i KŠ, pa se zato pitam...E sad, sta da radimo mi koji nemamamo srpsko-hrvatsku "tastaturu" na mobilnom 😁😁 i ne mozes da pomesas ove skracenice 3 razlicita grada .
March 5Mar 5 8 minutes ago, John Dies at the End said:E sad, sta da radimo mi koji nemamamo srpsko-hrvatsku "tastaturu" na mobilnom 😁😁 i ne mozes da pomesas ove skracenice 3 razlicita grada .Ako pritisnes i drzis to slovo, otvorice ti i internacionalne verzije istog - evo na primer za 'S':
March 5Mar 5 @jms_uk znam, hvala ti. Ali verovao ti meni ili ne, na S20 koga ponekad koristim za pisanje nemam, nisam update-ovao i instalitao .
March 6Mar 6 Ksh 😁Jezive su te dve trake za prelazak ulice.. Ja uvek ako mi desni stanu usporim i provirim da vidim šta dolazi sa leva nekad čak i zastanem da vidim da li me je levi video.. Ništa me ne zanima da žurim i pretrčavam, žao mi je..Požurim tek kad su me svi videli,usporili ili stali.. Edited March 6Mar 6 by ivy
March 13Mar 13 Kaže onaj Mijatović da poginuli brat nije imao dozvolu za taj suzuki motor od 1000 kubika, već samo za motocikle do 50 kubika. Po snimcima automobila reklo bi se da se skucao velikom brzinom u njega, tj. da možda nesrećni vozač (na instagramu u komentarima kažu da je u pitanju neki fini srednjoškolski profa) nije ni stigao da ga vidi pri skretanju.Lazić ostavio dve maloletne ćerke za sobom, koji mozak da ideš da divljaš motorom bez dozvole znajući da te kući čekaju deca. Edited March 13Mar 13 by vememah
March 13Mar 13 On 6. 3. 2026. at 7:51, ivy said:Ksh 😁Jezive su te dve trake za prelazak ulice.. Ja uvek ako mi desni stanu usporim i provirim da vidim šta dolazi sa leva nekad čak i zastanem da vidim da li me je levi video.. Ništa me ne zanima da žurim i pretrčavam, žao mi je..Požurim tek kad su me svi videli,usporili ili stali..Još kad ti u prvoj traci stane bus pa ne vidiš ništa a iza njega u drugoj traci po pravilu projuri neki idiot koji ne jebe pešački 2%...Desilo mi se x puta na prelazu u bul.oslobođenja kod marakane, od sada im samo mahnem da produže pa pređem kad se raščisti
March 14Mar 14 Za žene važi i jeste tako da su oprezniji i savesniji vozači, no meni u poslednja 2X, dame.Taxistkinja™ i neko devojče.Sličan fazon "idem ja iz skroz desno u skroz levu traku, dijagonalo."Sreća vučem kaznu i bodove pa se držim propisane brzine, inače nema šanse da bih zakočio... Ako nas Iran ne spasi i ne ode cena goriva u pm bićr sve zajebanije voziti.
March 20Mar 20 Upravo sam bio najblize sudaru ikada i to sa hitnom pomoci.Ja sam cuo sirenu i propustio ih:Medjutim par sekundi oni prave iznenada polukruzno a ja krecem polako i nemam ubrzanje da izbegnem:Zakocili su na nekih 20 cm od mojih vrata...Ubuduce ne krecem dok cujem sirenu.
March 20Mar 20 Pa najbolje ne da ne anticipiraš, nego da sa sačekaš kad već stojiš. Ako ga blokiraš, rešiće se već. U krajnjem slučaju će da otvori prozor i da se dere gde da se pomeriš, što se meni i desilo. Hteo sam da se pomerim u stranu i propustim vatrogasni pickup truck kad je bilo zagušenje saobraćaja na autoputu. Međutim pomerao sam se suprotno od onog kako je on zamislio i uz malo galame i par psovki, rešilo se brzo.
March 22Mar 22 On 20. 3. 2026. at 17:07, bags said: a ja krecem polako i nemam ubrzanje da izbegnem:Pravo je vreme da raskineš sa bavarskim brendovima