Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ubice na drumovima i ulicama

Featured Replies

2 minutes ago, Engineer said:

Zar nije neka naša sportistkinja poginula tako pre koji mesec, bilo u vestima, očekivao bi čovek da će nakon toga dopreti do mozga ostalih

Tašna Ječmenica... (

Promašila izlaz i krenula unazad....

• Replies 2.3k
  • Views 229.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ma te table su zamazivanje očiju pre dvadesetak godina ih nigde nije bilo pa se nije dešavalo da kamikaze jure 100kmh suprotnim smerom mislim da je ova epidemija uzrokovana sa više faktora prvi je ap

• John Dies at the End
    John Dies at the End

Par dana pred novu godinu starija cerka i drugarica su prelazile ulicu na pesckom, uvece oko pola 11. Devojka ih udarila, sreca te je vozila ne vise od 30. Drugarica prosla sa modricama , cerka t

• Aleksandar88
    Aleksandar88

Jebote, nevezano za ovog čedu koji je japanac osim kad se nešto desi, ozbiljno mi idu na kurac ljudi koji u marketima idu ispred tebe jer imaju manje artikala, ulaze kod doktora preko reda jer bi samo

Posted Images

Meni se pre par godina desilo da vidim bolesnika kako vozi u kontra smeru. Ko je vozio na USA autoputu sa 4-5 traka, može da zamisli kako to izgleda. Bilo nešto baš rano oko 5 ujutro i prazan autoputu. Ja u krajnjoj desnoj traci jer sam se tek uključio sa rampe, a ovaj u krajnjoj sa suprotne strane piči pun gas. U prvi mah kad se približavao nisam ni skontao o čemu se radi, valjda mozak ima zadršku da procesuira nešto ovako sumanuto i neočekivano. Bukvalno mi se govno smrzlo par sekundi kasnije.

3 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:

ko gleda znakove, ljudi, dal ste sa kruske pali. pored onoliko gedzeta u kolima.

Ovi svi što su dosad bili na videu su uglavnom matora kola, nema tu nikakvih gedžeta, osim ako su blenuli u mobilni

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

ne veruem šta čitam

gospode

kakva crna vožnja u rikverc na auto putu. teraš do prvog izlaza i tu se okreneš, pa sledeći put budeš pažljiviji u gledanju putokaza

na autoputu se ne vozi u suprotnom smeru, ne vozi u rikverc, ne staje u zaustavnoj travi da dete piški…

ako se vozilo pokvari, obučeš svetleći praluk, staviš trokut 50m iza vozila, zoveš amss/šlep skloniš se sa kolovoza i cekaš

verujem da bi trećina imaginarnih ispitanika(ako ne i više) dala sličan odgovor na pitanje šta raditi ako omaneš skretanje na auto putu. bilo bi sigurno i genijalaca koji bi rekli da se okreneš kad nema nikog i lagano sa sva četiri migavca otkotrljaš do prvog izlaza

@Mr.Mxyzptlk

zabuna sa moje strane

🤝

prošao sam tim delom ruma šabac xy puta. nemoguće je da se zajebeš, imaš naplatnu rampu(ta šabačka je baš velika tipa 5-6 traka), posle toga min. dva puta znak za smer, pa da sve to prenebregneš prosto ti je u kontri sve

ovaj što je išao 130kmh je to uradio sa namerom

Ja ne razumem kako možeš da pogrešiš ulaz na autoput. Eto, ne razumem. Možda, kad bih se probudio za volanom u Engleskoj.

Sad kao, zamislis se kod Sava Centra recimo, i kao skrenes levo ka Areni umesto na Gazelu. Ma, važi. To prosto ne postoji.

Nego bolesnici razni odrastaju.

mozes, npr iz pravca krusevca, lako mozes da skrenes u kontra ka nisu, ima takvih mesta sigurno jos.

ja sam poceo malo da se zentam dok vozim levom trakom

4 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

mozes, npr iz pravca krusevca, lako mozes da skrenes u kontra ka nisu, ima takvih mesta sigurno jos.

ja sam poceo malo da se zentam dok vozim levom trakom

Možeš da skreneš, ali možeš i da vidiš šta si uradio pa da ideš u propisanom smeru do sledećeg isključenja.

Nego, ne treba da voziš levom trakom, ona je za preticanje.

Ja sam pre 10+ gosina pogresio izlaz, pravac nis bg, izlaz dusanovac, kada se izadje sa autoputa onda ako se gledaju znakovi moze samo skretanje ka Zaplanjskoj i Brace Jerkovic a ja nisam video znak i produzio pravo sto je zapravo suprotan smer za izlazak na auto put. Srecom dovoljno je siroko i kratko da sam uspeo bez posledica da se ukljucim u svoju traku ali sam se bio bas uspanicio. To je lose saobracajno resenje ali svejedno ja sam bio kriv.

18 minutes ago, glibav said:

Ja sam pre 10+ gosina pogresio izlaz, pravac nis bg, izlaz dusanovac, kada se izadje sa autoputa onda ako se gledaju znakovi moze samo skretanje ka Zaplanjskoj i Brace Jerkovic a ja nisam video znak i produzio pravo sto je zapravo suprotan smer za izlazak na auto put. Srecom dovoljno je siroko i kratko da sam uspeo bez posledica da se ukljucim u svoju traku ali sam se bio bas uspanicio. To je lose saobracajno resenje ali svejedno ja sam bio kriv.

Ali to na Dusanovcu je izlazak sa autoputa, ne ulazak na isti.

To bi bilo da sa Medaka krenes ka centru, kod one Avia pumpe, preko puta Slapa. Mislim, mnogo je teško da si vozač i da si toliko dezorijentisan. Ne bih u ludilu seo u auto da imam takve sumrake svesti

Edited by MeanM@

@glibav al nisi išao u kontra smeru

msm jeste bio kontra u tom trenu za tebe i tvoj cilj, al svi ostali su išli u tom smeru

nastaviš dalje , pa se isključiš na sledećem i nazad

imao sam jednom “sličnu situaciju” na naplatnoj rampi šimanovac. išao poslom tamo, imao papire saobraćajne policije, kad sam završio pitao sam pandura jel mogu tu da se okrenem da ne idem do rume ili pećinca da bi se okrenuo. ovaj izašao iz kola sa onim svetlećim lilihipom kad je bila mala frekvencija vozila razahao se sa onim i meni dao znak da se okrenem.

šestoro očiju sam otvorio iako je on bio tu

5 minutes ago, MeanM@ said:

Ali to na Dusanovcu je izlazak sa autoputa, ne ulazak na isti.

To bi bilo da sa Medaka krenes ka centru, kod one Avia pumpe, preko puta Slapa. Mislim, mnogo je teško da si vozač i da si toliko dezorijentisan. Ne bih u ludilu seo u auto da imam takve sumrake svesti

Ne to nego sledece. Nije bio sumrak nego prvi izlazak na tom izlazu, u glavi mi je da svaki izlaz ima posle dva pravca ali na tom izlazu ima samo jedan. To je ova tacka

https://maps.app.goo.gl/tJFrPtCZ3kBXQrD78

2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

@glibav al nisi išao u kontra smeru

msm jeste bio kontra u tom trenu za tebe i tvoj cilj, al svi ostali su išli u tom smeru

nastaviš dalje , pa se isključiš na sledećem i nazad

imao sam jednom “sličnu situaciju” na naplatnoj rampi šimanovac. išao poslom tamo, imao papire saobraćajne policije, kad sam završio pitao sam pandura jel mogu tu da se okrenem da ne idem do rume ili pećinca da bi se okrenuo. ovaj izašao iz kola sa onim svetlećim lilihipom kad je bila mala frekvencija vozila razahao se sa onim i meni dao znak da se okrenem.

šestoro očiju sam otvorio iako je on bio tu

Nazalost jesam isao u kontra smeru 10ak metara

8 minutes ago, glibav said:

Ne to nego sledece. Nije bio sumrak nego prvi izlazak na tom izlazu, u glavi mi je da svaki izlaz ima posle dva pravca ali na tom izlazu ima samo jedan. To je ova tacka

https://maps.app.goo.gl/tJFrPtCZ3kBXQrD78

Ma, znam tačno taj deo tu. Ja tu stalno, sa juga kad dolazimo, se isključujem ka Voždovcu.

Kažem, ti si ušao tih 10 metara ka Ustanickoj u prekršaj, jeste opasno, ovi odozgo iz Kruševačke i Ustaničke tu vataju zalet ka autoputu, al to mi je red veličine manja glupost od ulaska na autoput koju vozač, sa dozvolom i minimumom iskustva, ne može da dozvoli sebi.

Ta 'petlja' tu je jedna od najnebuloznijih tačaka BG saobraćaja. Po planskim dokumentima tu treba da prodje nastavak UMPa, al to će biti nikad.

17774083164865932780380032057182.jpg

zahteva hitno rešavanje.Tolike kamere načičkali svuda po zemlji i hvale se pametnim autoputevima a vamo se ljudi klade i voze u pogrešnom smeru.

https://x.com/mavkoo/status/2049381043233309089