April 27Apr 27 Kazu da je islo upozorenje na radiju - Ford ide 130km/h ...Nova.rsVIDEO Objavljen novi snimak stravične nesreća na auto-put...Na društvenim mrežama se pojavio još jedan snimak saobraćajne nesreće na auto-putu Ruma-Šabac u kojoj su, u direktnom sudaru, učestvovala dva automobila i pogin
April 27Apr 27 Mene zamalo da udari Waymo taxi bez vozaca danas. Stala sam na sred ulice, zaustavila saobracaj da ga slikam. Pederi ne mozes da dobijes customer services po pola sata ako nisi member. Waymo je naucio da vozi po naski ovde, sto znaci ulece bez zmigavca, prelazi na zuto/crveno, ne jebe pesake kada su van pesackog (kod nas je to legalno-jaywalking)... Edited April 27Apr 27 by mustang
April 27Apr 27 Navodno je ovaj kod Rume blicao i gazio u kontrasmeru debelo preko stotke. Ili je drogirano, ili je samoubica/psihopata
April 27Apr 27 24 minutes ago, mustang said:Mene zamalo da udari Waymo taxi bez vozaca danas.BBC NewsWaymo taxi: Watch car veer into Harlesden crime sceneThe Waymo cab was filmed driving straight into a police cordon in north London on Wednesday night.
April 27Apr 27 Ma, haos prave. Ne znam zasto ih ljudi podrzavaju. Pre cu taksijem nego njima ili uberom. Edited April 27Apr 27 by mustang
April 28Apr 28 6 hours ago, jms_uk said:BBC NewsWaymo taxi: Watch car veer into Harlesden crime sceneThe Waymo cab was filmed driving straight into a police cordon in north London on Wednesday night.Kako je regulisano, ko je Pera Peric koji ide u zatvor ako mu vozilo uluta medju pesake?
April 28Apr 28 https://x.com/Baki30134989/status/2048908875504451914Plus su posle prethodnog incidenta sa vožnjom u suprotnom smeru obećali da će postaviti ovakve table svuda, a u Beogradu sam ih primetio samo kod Ikee. Edited April 28Apr 28 by vememah
April 28Apr 28 mislim da ih ima i na obilaznici, tamo jakovo/surčina na putu šabac-ruma 90% sam siguran da sam ih viđaododuše, u ovom konkretnom slučaju ni tabla 10x10 metara ne bi pomogla
April 28Apr 28 Popular Post ma te table su zamazivanje očijupre dvadesetak godina ih nigde nije bilo pa se nije dešavalo da kamikaze jure 100kmh suprotnim smerommislim da je ova epidemija uzrokovana sa više faktoraprvi je apsolutnoneprimenjivanje kaznene politike, počevši od lepljenja lišća na tablice pa do ovako nečega. da li je neko od onih koji su do sada jurcali kontra smerom fasovao 2 godine u mitrovici/zabelidrugi je da su ljudi kompletno odlepili i da ne razumeju koncept saobraćaja i značaj primene propisa i vladanja po istim. oni vide sebe tj svoje vozilo, tačku a(odakle su krenuli) tačku b(gde treba da stignu) i put po kome treba da se kreću(ne nužno) i nikoga i ništa više. samo ja i moja potreba
April 28Apr 28 Ne znam dal kazne mogu da te urazume ako si toliko lud da odes u suprotni smer. Mozda je i lose pozicioniranje ukljucivanja u saobracaj. Kad smo bili na Kipru (gde se vozi levom stranom) tamo na ukljucivanj na autoput imas 10 ovih ogromnih tabli tamo gde bi usao u pogresan smer.
April 28Apr 28 Popular Post mora osoba da bude kompletan idiot da bi ušao u kontra smer na auto putuk_o_m_p_l_e_t_a_nda se kojim slučajem prva kamikaza koja je postala viralna navatala i dobila 5-6 godina zatvora(zatvorene psihijatrijske ustanove) bilo bi ih za 66% manjesiguran sam u to
April 28Apr 28 U Austriji je pre 15,20 god voznja kontrasmerom bila veliki problem. Klinci su koristili to kao test hrabrosti.Smanjilo se samo od sebe iako su imali dosta kampanja, obavestenja na radiju i sl.
April 28Apr 28 Moram nesto da dodam, nemam pojma sta se desilo i kako, ali mi se cini da je taj autoput slabijeg protoka. Moguce je da neko vreme nije bilo automobila. Vece petlje ti otezavaju da se zaboravis, u slucaju da nisi namerno krenuo kontra ili si pijan/drogiran vec samo dekoncentrisan/neiskusan Edited April 28Apr 28 by villiem