Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ubice na drumovima i ulicama

Featured Replies

24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

nema druge

samo ne znam koje je ovo vozilo što je na krovu

sivi bi onda imao znake udara u zadnji deo

Opel (Astra karavan?)

• Replies 2.3k
  • Views 229.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ma te table su zamazivanje očiju pre dvadesetak godina ih nigde nije bilo pa se nije dešavalo da kamikaze jure 100kmh suprotnim smerom mislim da je ova epidemija uzrokovana sa više faktora prvi je ap

• John Dies at the End
    John Dies at the End

Par dana pred novu godinu starija cerka i drugarica su prelazile ulicu na pesckom, uvece oko pola 11. Devojka ih udarila, sreca te je vozila ne vise od 30. Drugarica prosla sa modricama , cerka t

• Aleksandar88
    Aleksandar88

Jebote, nevezano za ovog čedu koji je japanac osim kad se nešto desi, ozbiljno mi idu na kurac ljudi koji u marketima idu ispred tebe jer imaju manje artikala, ulaze kod doktora preko reda jer bi samo

Posted Images

Unazad? U Srpskih vladara? Usred špica? Koji vozački ćaciji lolol

Jedino ako je bio na trotoaru, Andrićevom vencu, pa pokušao u rikverc da se uključi u srpskih vladara, naleteo na Megana i nekako uspeo da se preturi na krov vesala2

brt, na toj lokaciji ima bar 10 kamera da pokriju, ako nam ne pokazu snimak, onda su umesani vanzemaljci

• 1 month later...

Ima nešto i do kola

d4935102ba1a0804.png

https://www.rts.rs/vesti/region/5875593/temisvar-nesreca-paok-navijaci-paoka-stradali.html

Седам особа је погинуло, а три су повређене у саобраћајној несрећи у Румунији, у којој је учествовао минибус који је путовао из Грчке у Француску, преноси Ађерпрес. Румунски медији наводе да су погинули навијачи грчког ПАОК-а који су путовали на утакмицу Лион-ПАОК.

Несрећа се догодила на око 60 километара од границе Србије и Румуније, у близини Темишвара.

Da li bi sistem za praćenje trake mogao biti uzrok ove nesreće?

Čini mi se da je kombi pegueot traveler. Gugl gemini kaže da ima lane assist kao deo opreme.

Moje neko nagađanje je da su se vozači nedavno zamenili. Sve je bilo ok kada je preticao jer je verovatno dao žmigavac. Međutim pri povratku u desnu traku, kombi je sam krenuo da se vraća u levu traku. Vozač se pogubio, vidi se kako pritiska kočnicu... Jedino što mi ne štima u toj teoriji je što bih očekivao da bar u poslednjem trenutku okrene volan od kamiona i proba da izbegne sudar.

Dosta čudno...

Ne verujem, ne vraća taj sistem tako u traku. Oseti se na volanu, ali ne upravlja autom i na iole jači potisak udesno kombi bi se vratio na desnu stranu puta. Pre će biti da je ovde u pitanju telefon ili neka gužva u kombiju.

Ovo je pregrozno.

BEOGRAD, 27. januara - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije koji kontrolišu saobraćaj presretačima, sankcionisali su tri vozača zbog većih prekoračenja brzine na Mostu na Adi u Beogradu, saopšteno je večeras iz MUP-a.

Najpre je oko 11 časova zaustavljena tridesettrogodišnja A.S. koja se upravljajući vozilom marke Opel kretala brzinom od 127,3 kilometara na čas, nakon čega je oko 12 časova zaustavljena dvadesetdvogodišnja M.K, državljanka Bosne i Hercegovine, koja se upravljajući vozilom marke Mercedes kretala brzinom od 131,9 kilometara na čas. T

Takođe, oko 13 časova, zaustavljen je i isključen iz saobraćaja pedesetdevetogodišnji R.R. koji se, upravljajući motociklom marke Jamaha, kretao brzinom od 179,8 kilometara na čas, što predstavlja nasilničku vožnju.

Protiv sva tri vozača podnete su prekršajne prijave.

Ograničenje na mostu je 50 km/h, ja vozim 60 (u meni se tada bore dva vuka) i najčešće sam najsporiji. Poštovati ograničenje na ovom mostu je bukvalno opasno po život. Ili da mijenjaju propis zbog mosta ili da lupaju kazne redom strogo na 50. Slično je i na Obrenovačkom drumu - završetak gradskog ograničenja je 500m iza Megamaksija, ali mnogi još od Lidla hvataju stotku ili više. Opasno je jer mnogi usporavaju da bi skrenuli u supermarket ili na benzinsku pumpu.

Edited by autsajder

Meni je najjace sto ako zelis bilo gde u BGu i okolini da hvatas zeleni talas moras da ides preko ogranicenja lolol

3 minutes ago, Shan Jan said:

Meni je najjace sto ako zelis bilo gde u BGu i okolini da hvatas zeleni talas moras da ides preko ogranicenja lolol

Ti se bese selis za Pancevo..izmedju BG i PA moras da vozis 70kmh i stizes uredno na zeleno na svaki semafor..

E sad..ima tu i nekih patrola sa kamerama izmedju..

Ovi na mostu hvatali zeleni cunami

4 minutes ago, SNARC said:

Ti se bese selis za Pancevo..izmedju BG i PA moras da vozis 70kmh i stizes uredno na zeleno na svaki semafor..

E sad..ima tu i nekih patrola sa kamerama izmedju..

Da, i na NBGu slicno. To ti govori da su svi svesni da svi voze brze nego sto je dozvoljeno.

Inace taj put za Pancevo ima bas neke gadne rupcage. Treba ga dobro izuciti ili uzeti ozbiljno off road vozilo.

1 minute ago, Shan Jan said:

Da, i na NBGu slicno. To ti govori da su svi svesni da svi voze brze nego sto je dozvoljeno.

Inace taj put za Pancevo ima bas neke gadne rupcage. Treba ga dobro izbegavati i ici vozom

Mnogo su proredili Beovoz ka Pancevu, toliko da ne mozes da se oslanjas na to. Navodno autobuski lobi lokalnog cacija.