3opge Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 http://www.rottentomatoes.com/m/1923553/news/1923553/ryan-gosling-on-emdriveem-this-is-my-superhero-movie/But Drive ended up being the superhero movie for you?R.G. This is the one. I wanted to make this one. I didn't always know I was gonna get to make it, but I did.
Кристофер Лумумбо Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 film sam gledao kuci na laptopu, sa slusalicama u usima. verovatno cu da odem do bioskopa da ga pogledam ponovo ali plasim se da ne pokvarim utisak.
Аврам Гојић Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 film sam gledao kuci na laptopu, sa slusalicama u usima. verovatno cu da odem do bioskopa da ga pogledam ponovo ali plasim se da ne pokvarim utisak.kako ces da pokvaris utisak, leba ti
Кристофер Лумумбо Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 pa lepo, najvise volim da gledam filmove na laptopu sa bubicama u usima. tada sam potpuno fokusiran. kupio sam hdmi kabl da povezem laptop sa televizorom da bi mogao da gledam utakmice i filmove na tv-u ali ga uopste ne koristim posto vise volim da gledam na laptopu.
Аврам Гојић Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 (edited) pa lepo, najvise volim da gledam filmove na laptopu sa bubicama u usima. tada sam potpuno fokusiran. kupio sam hdmi kabl da povezem laptop sa televizorom da bi mogao da gledam utakmice i filmove na tv-u ali ga uopste ne koristim posto vise volim da gledam na laptopu.haha znam, imam isti trip. no, ovo je jedan od onih koji moraju i u bioskopu da se vide. sta sam pre neki dan gledao tog tipa...da, True Grit. Edited March 3, 2012 by Marko M. Dabovic
kim_philby Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Interviews | Nicolas Winding Refn and the Search for a Real Hero
pt 2.0 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 danas sam videla čak 2 goslinga u srebrnim jaknicama u gradu.počelo je.škorpije fale, ali navešće to verne ljube....
Sludge Factory Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Konacno odgledah! Ne znam sta je i ne umem da objasnim, ali mi je mamojebacki, skoro suzu pustio, ono musku najtezu™! Prijavljujem se za jaknu sa skorpijom i onu teksasku sto i Kim hoce! A mogu i one farmerice!
Аврам Гојић Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Konacno odgledah! Ne znam sta je i ne umem da objasnim, ali mi je mamojebacki, skoro suzu pustio, ono musku najtezu™! Prijavljujem se za jaknu sa skorpijom i onu teksasku sto i Kim hoce! A mogu i one farmerice!sve potpisujem. ostrim se da gledam film peti put
Sludge Factory Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 (edited) BTW, moja pesma iz filmahttp://www.youtube.com/watch?v=aYSRKlzUphUI Nightcall. Ona me do kraja uvukla u film bas. Edited March 3, 2012 by Sludge Factory
pt 2.0 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 sve potpisujem. ostrim se da gledam film peti putja bih da pogledam drugi put, kad prodje fest, pa sad gledam bioskope - je li moguce da su film preveli kao vozac i vec ga prikazuju?
Sludge Factory Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 I ja bih da ga gledam opet, odmah sad! Sto volim kad me film ovako poremeti, kad udari po zelucu! Ali ostavicu ga, a najradije bih ga gledao u bioskopu, ali jbg u KG-u nema tog luksuza.
Indy Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 (edited) 'Ajd i ja da vidim o cemu se radi, premda sam skoro iztorentovo sav internet za ovaj mesec. Sedamnaest hiljada forumasa ne moze biti u krivu. Izgleda dobro, bar ova prva jurnjava. Hey, nice touch with Brian Eno Edited March 4, 2012 by Indy
Indy Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 (edited) Da proverim nesto - molim odgovor na kvarisu. Na imdb-u kaze da film traje 100 minuta. Moj torent-avi traje negde 1:38, sto je 2 minuta krace, OK mozda fale odjavni krediti, tj. nema ih. Kod mene je de facto zavrsetak negde 1:34:50 - ono gde vozi ulicama, apparently tesko ranjen, u noc - posle toga je samo crn ekran uz onu pesmichicu koja traje negde do 1:37. Da li je sve to kako treba da bude, ili su mi pirati nesto da izvinete oSekli? Edit. E, da, solidan 8/10 in my book. Edited March 4, 2012 by Indy
Sludge Factory Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Da proverim nesto - molim odgovor na kvarisu. Na imdb-u kaze da film traje 100 minuta. Moj torent-avi traje negde 1:38, sto je 2 minuta krace, OK mozda fale odjavni krediti, tj. nema ih. Kod mene je de facto zavrsetak negde 1:34:50 - ono gde vozi ulicama, apparently tesko ranjen, u noc - posle toga je samo crn ekran uz onu pesmichicu koja traje negde do 1:37. Da li je sve to kako treba da bude, ili su mi pirati nesto da izvinete oSekli? Mislim da je to to, mada sam ja skinuo neki blu-ray rip od 720p i traje 1:40 i ima cele credits na kraju, ali po opisu bih rekao da ti je to to, imas sve :)
Recommended Posts