Pavlasije Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Hvala vam najlepse kako na brzom odgovru tako i na poslatim knjigama!Evo ga link za download jos knjiga.Nadam se da ne smeta adminu...http://arhiva.elitesecurity.org/t86089-Books-Elektronske-knjige-Sve-knjige-na-jednom-mestu
sweety Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Evo jos jednog linka za skidanje stranih audio kurseva..samo se morate najpre registrovaati..http://www.balkandownload.org/topic/24126-recnici-stranih-jezika-kurseviaudioe-knjige/Dobar je i sajt http://www.book2.de/ gde imate 50 jezika za ucenje..izaberete srpski a zatim vam otvori stranu gde birate jezik koji zelite da ucite ..prvih desetak lekcija mogu bez registracije posle se morate registrovati ali registracija traje jedan dva dana pa je najbolje da se ulogujete i svih sto lekcija da odstampate ..takodje pri vrhu imate mp3 za svaku lekciju mozete ih sve odjednom skinuti na klikom na free download mp3 all... :)
Srdjan Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 PozdravSve ove ENG-SRB pralelne tekstove koje si postavio na rapidshare su obrisani, a ne mogu naci ja sam na netu, jel bih mogao ponovo postaviti, puno bi mi znacilo, Hvala ti unapred ;)
shonsi Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Kao sto su vec rekli linkovi su mrtvi, Meni bi trebalo za Nemacki jezik ako neko ima (nema veze da li je nemacko srpski ili nemacko engleski). Pretpostavljam da Bakemono ima to , pa druze posalji PM ako imas nesto od toga ili najbolje da mi preko skajpa pustis fajlove. (moj skype: futogneso)Inace je ovakav vid ucenja super i sve pohvale sa moje strane. Ako nekome treba ja imam Hary Potera na Nemacko - Hrvatskom , tako sam nasao na netu pa nek se javi.
Zdravko Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Je l ima šanse negde da se okači opet, pošto više ljudi traži na pm ili je pm ipak lakša metoda šerovanja tog materijala ...
Elmer Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Preporuke ili link za samostalno učenje francuskog pls? :)
morgana Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 (edited) pogledaj asimil, bakemono je ostavljao link. ako ne nadjes, poslacu ti ja. Edited March 11, 2013 by morgana
Elmer Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 pogledaj asimil, bakemono je ostavljao link. ako ne nadjes, poslacu ti ja.čini mi se da nije mogao da se otvori taj link , ali potražiću na google-u, verovatno može da se skine negde... hvala morganče ;)
Zdravko Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Je l prebacivao neko mozda ove paralelne knjige u neki drugi format, npr pdf. Hteo bi da ih prebacim na eReader, mislim da bi mi tako bilo najlakse da ih citam, ovako mi tesko ide da toliko gledam u monitor od kompa?
DraganaZ Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Bakemono, svaka cast za temu,ova metoda zvuci fenomenalno!Ja sam inace zaljubljenik u jezike i bas bih volela da pokusam Mozes li da mi posaljes na PM neku srpsko-englesku knjigu i ako imas englesko-norveski, pokusala sam da nadjem na rapidshare ali nema ih vise nazalost...Hvala
sweety Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Tema je stvarno fenomenalna i bas imam volje da ucim..Bakemono puno hvala za Orwela citam kad god imam vremena..Htela sam sama da napravim paralelne knjige norvesko- srpski, Alise i Malog princa ali nisam uspela da nadjem na netu..ako neko ima neka mi se javi..takodje i tog norveškog Majstora ..
Zeka_Rodžer Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Pozdrav svima,može li neko ponovo da postavi paralelne knjige za engleski, oni linkovi ne rade više?
Recommended Posts