Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

jel? ajde u slucaju kad se ne zajebavas, ako takvih momenata uopste imas, u kakvim cipelama volis da vidis svoju omiljenu zenu?

Posted

hippie, moras priznate da te i ostale cipele koje si postovala izgledaju nakaradno. sa tim ogromnim stiklama i cetvrtastim izgledom, ko da su ukradene nekoj vestici. sad, druga je stvar sto ima nas kojima su poigravanja sa kontrastima i sprdanje sa kliseima zabavni, a ima ljudi koji to jednostavno ne shvataju, zato mainstream i postoji.

Posted

kako to da priznam kad ja to volim? mogu samo da priznam da je to pitanje razlicitosti u ukusima

Posted
Internet_Nun.jpgEj, Agnesa, dođi da vidiš što sam našla super cipele na Parapsihopatologiji.

Sori, stvarno liče. :mellow:

Posted
Internet_Nun.jpgEj, Agnesa, dođi da vidiš što sam našla super cipele na Parapsihopatologiji.

Sori, stvarno liče. :mellow:

pa da, to je taj internatski koncept. nedovoljno klero za moj ukus :D
Posted
modesty, meni su tvoje cipele zgodne. savim solidne dnevne cipele za posao, vjerujem da se jednako lako se kombiniraju sa suknjama, kao i sa jeansom. rijetko koja ženska (koja zbilja radi) ima uvjeta i volje za nabadanje 13 centimaterskih sondi po uredu.
da, dnevna cipela za posao tesko da moze da bude stikla (kao ona koju sam prikazala*). ove modestine su zgodne, vrlo. mada, stikla kada nije onako tanka vec samo malo bolje oblikovana moze da se nosi i ceo dan :).kad uslikam na sta mislim, cu da okacim.*jednom prilikom sam napravila zaheb stoljeca i obukla doticne cipele za na posao. bio neki celodnevni sastanak visokog ranga, pa sam se ubacila u ultra shmekasto poslovni fazon, ocekujuci da jelte presedim pola dana. oces vraga, ceo dan sam bukvalno trcala. ne bi to bilo strasno da sa ludim nemco italijanom (pola nemac pola talijan) nismo morali posle da odemo u koktel bar. gde nije bilo mesta za sedenje. oko 1 ujutru sam ih jedva namolila da me puste. placuci se dovukla do taksija i dosla kuci. mislila sam da cu dobiti gangrenu i da necu imati stopla vise. to je bolelo neopisivo.napomena, na stikletinama sam bila od 7.30 ujutru. i sad mi se place kad se setim :cry: . sutra sam se na sastanku pojavila u ravnim chizmetinama. jebo ih biznis profi look <_< .
Posted

pa sta ima veze...meni hajpi i ostavlja dojam gotovo svetice!se seca neko serije 'leteca opatica'?

Posted

bra'o!to sam trazzio na jutubu al nema hansel & gretel :)

Posted

pari mi da smo na dvokorak epohalnom otkriću kako se svima ne sviđaju iste cipele

Posted

ekšli, pridi klouz.. ja obozavam old fashion shoes u novom izdanju.....brown208627_jb.jpg

Posted
bas sam htela da kazem kako je to naljigaviji oblik i boja za cipele koji, bar po mom ukusu, postoji
Posted
bas sam htela da kazem kako je to naljigaviji oblik i boja za cipele koji, bar po mom ukusu, postoji
super ja volim ljigavo