Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

ja volim i silverke :D
a ivan lendl model?
  • Replies 6.4k
  • Views 784.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Bauljamo po Rimu i žena dobija "mini nervne slomove" uz reči: Jbte koliko nas deru u Srbiji! Čak je želeći da precizira ušla u Camper prodavnicu i tražila model koji je gledala kod nas i vrišti: 50ev

• opet sam muza jamamotou  

• Jadd je lik koji ima malu proizvodnju u Suffolku. Mislim da je nekad radio za Clarks, njihove sand-boots, kod nas mozda poznate kao spenserice? Otprilike, to je taj model, samo sam ja uzeo skroz visok

Posted Images

Jesu ružne, al u pitanju su preudobne kung-fu patikebillkillssmall.jpg531200362.jpgOve najčešće nosim559191013.jpgi jedne Nike i Converse, al neće google da ih slika za mene...Cipele namerno preskačem, dosta mi je što moram da ih nosim po ovom govnavom vremenu...

Edited by dig_chohano

ja sam u osnovnoj skoli obozavala converse, a, kako mi ukus nije evoluirao od tada, odusevljena sam povratkom ljubljenog modela i ujedno duboko potresena nedostatkom mog broja u optimalnoj kombinaciji boja. 38 i 39 ima samo bijelo-roze i bijelo-svijetlo plavo. uzas. sudbino sestro!lendl adidaske nisam imala jer sam navijala za bekera. i bruna oresara.

Jesu ružne, al u pitanju su preudobne kung-fu patikebillkillssmall.jpg531200362.jpg
i ja najbolje obozavam Asics :)

kacite malo fotke stopala

Hahaha
Mnogo su ravne :(. A lepeeee...
  • Author
koji lud ukus. mislim i na sve prethodne. svaka cast.nesto sam ovih dana u amsterdamu sacovao starke, sto cudnije to bolje, bilo je varijanti sa krznom, kariranih, onih sa gomilom rupica... na kraju nisam mogao da se odlucim.voleo bih uzivo da vidim ove:knitchucks.jpgstrikane starke....
Converse Chuck Taylor, moje omiljene... zipa ove.....3034-256902-p.jpg

Trenutno najviše rabim ove:2007_09_29024.jpgPominjane superstar su ok samo relativno brzo pucaju sa strane odmah pored gume. Je l' video neko negde da ima kod nas ultrastar?

Ma, sjajne patike. Ja već video jedne koje ću pridodati uz ona dva para odozgo, a voleo bih i ove negde da iskopam, deluju potpuno nenormalnosplit_toe_asics.jpgMoguće da su palac izolovali na zahtev Brus Lija, da može njime da šamara neke manje bitne zlikovce, što čovek da zamara celo stopalo.

Edited by dig_chohano

fetish ? ^_^
split_toe_asics.jpgMoguće da su palac izolovali na zahtev Brus Lija, da može njime da šamara neke manje bitne zlikovce, što čovek da zamara celo stopalo.
imam cak i ogovarajuce carape (svaki prst razdvojen doduse)stvarno inventivno. a jel imaju 2 modela za one koji su bili testosteronski fetusi i one koji to nisu? nemojmo zapostaviti nozni kaziprst! -_-

Na žalost, ne. Ali to uzimaju u obzir prilikom proizvodnje matching nun-čaka.

pretposlednja kupovina72562007942593621968169_L.jpg725620079425937068758_L.jpg

l_adidas_samba_blackwhite.jpg

poslednja kupovina :wink:2107-rot.jpg