pacey defender Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Šaljite link na pm za trafiku gde mogu da preuzmem dosadašnje epizode iz IV serijala.
Lrd Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Syme i Pacey, ja ne znam gde to pokušavate da skidate pa nema .avi ili dosadašnjih epizoda.Sad sam proveravao na eztv, kick ass torrents i pajrat beju. Ima, a ima i avi.eztv tačka it je uglavnom više nego dovoljan za sve aktuelne serije, osim ako niste bolesnici koji moraju da pogledaju epizodu pre posla ujutru samo dva sata pošto se emitovala (kao neki ovde), pošto za tu brzinu treba neki od onih sajtova sa invajtom.
pacey defender Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 U pravu si! Ja sve vreme pretražujem po sezonama, ne pokušavajući da skinem epizodu po epizodu. Našao na thepiratebay. Hvala. Izgleda da se i nakon mnogo skinutih bajtova ne snalazim najbolje.
Turnbull Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Ma na jebenom isohunt-u <_<Inače, Sludge je u pravu, izvrsna epizoda. Sve se pritoke polako slivaju i tvore roman-reku :)
WTF Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Fantasticna epizoda! Body count samo u ovoj epizodi veci nego u svim dosadasnjim epizodama ove sezone zajedno. Kako je Boyd elegantno prejebao onaj lokalni old boys club, ona izjava u fazonu "you may be criminals, but I'm an outlaw" je sustina. Malo mi je zao sto su roknuli Arloa, doduse ona scena gde on, matorac od najmanje 6 banki ubija od batina cuvara i onog bivseg serifa (Stan Larsen iz The Killing) je malo nerealna, ali ajde. Stvorio se odlican zaplet koji ce da drzi seriju sad do kraja sezone.
pacey defender Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=iCiVMngILEIgledao neko ovo?
Lrd Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=iCiVMngILEIgledao neko ovo?Глед'о Симе 100%, али ништа од тога нема везе са серијом.
morgana Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 uh, ja sam se u toj mjeri odala lostu da kasnim 2 epizode :isuse:nedopustivo!
Далибор Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=iCiVMngILEIgledao neko ovo?upravo "kupujem" pa veceras gledam . film je dobio Oskara za najbolji dokumentarac 1977. Edited March 7, 2013 by Далибор
reg Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Глед'о Симе 100%, али ништа од тога нема везе са серијом. Ako nista drugo, zar nisu Givens i Bojd radili u rudniku? :)Dobra je ova poslednja epizoda, vec vidim da nas cek solidan body count u poslednjim epizodama.
MiddleClass Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Dobra je sezona, pogledao sam sve odjednom i mozda su 4. i 5. bile malo slabije. Ostalo je odlicno. Milo mi je da je Bobi Dru! On je totalni car u svakoj seriji (Supernatural, Dedvud i ovdje)Arlo. :(Scena kad je omaleni Bob izvadio automatsku i opleo po onima sto su ga zajebavali...
MiddleClass Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Warum? Sta je sa onim pravilom da se spojler koristi 48h posle objavljivanja epizode, a kasnije jok?I zasto ono govno od Homelanda ima milion postova, a ova carska serija 2-3 po epizodi?!
Кристофер Лумумбо Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 pa vidis da niko ne komentarise, verovatno nisu gledali,zato sto je nema mnogo careva na ppp-u. inace, i ja sam sisa koja gleda homeland.
Recommended Posts