Jump to content

Ruska, sarma, pečenje i "milion"

Featured Replies

Mi idmah rerna...tiho,zatvoreno, duuugo, pa zapečavanje ali otvoreno i kratko u pekaču sa poklopcem.

(Ali meso dinstano pre akcije)

Edited by Barti66

• Replies 1.2k
  • Views 116.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

Na prasetu meso puter, kožurica čips. Sarma rajska, ruska standard, vina birana, čokoladna torta uspela dragoj ko nikad.  Sve potaman, nadam se da će tako da ostane cele godine, što i vama želim,

• NG, malo kanapea i vino, Švarcvald . Kanapei brusketi sa biftekom na roze, sos sa začinskim biljkama i malo samo Pište da probudi ako zaspim prerano, paketići sa kruškom, gorgonzolom i orasima, korpic

Posted Images

Jab to jeo živo, tako dobro izgleda.

ruska - check, u rerni podvarak sa jabukama, karamelizovanim lukom, malo kima i najvaznije kolenica, dve vece vratne, malo slanine i jedna sveza kobaja bice za koji sat, prepranac potopljen, madjarica kore napravljene fil u frizideru, za fudge kuglice stavljeno mleko da se kondenzuje. Btw, dva je ujutru.

MzamBEH.jpg

U mrežu sam upecao...

cSxvCiz.jpg

madjarica kore napravljene fil u frizideru, za fudge kuglice stavljeno mleko da se kondenzuje. 

napisi mi, molim te, kad pojedes i kad se slegnu utisci, par reci o madjarici. bas me zanima. 

a i taj fadz sa kondenzovanim, videla sam po netu, takodje prepricaj kad se slegne u zelucu :)

Mađarica jedan od najlepših kolača...

Bravo Veljo

Mađarica jedan od najlepših kolača...

Bravo Veljo

Videćemo...

Žena me na silu naterala da slaninu u trakama uzmemo kod Matijevića. Ali nije bilo gužve...

Ja se gicao, jer ne volim kod njih da kupujem. I naravno kad sam otvorio mnogo "restlova" ionako su kratke, pa još ovo kraće...

Ali biće valjda dobro...

Edited by Frank Pembleton

Nego... Jesi ga poklapao , pa otklapao ili ništa preko mesa?

....shit has hit the fan...

Sarma gotova, čorba uskoro, brownies gotovi, mex prebranac u pripremi, prasetina posle prebranca, ruska posle čorbe, paprika s kikirikijem u medjuvremenu, pitu s kruškama kad nađem vremenski procep.

Nego... Jesi ga poklapao , pa otklapao ili ništa preko mesa?

....shit has hit the fan...

Poklopio i zaboravio. Da se dobro ustimuje od piva

Mi kupili pečene kod Milana, sjajna prasetima, ima i mimoza, i ruska, šampita

Nemojte kupovati kod Matijevića ako Boga znate.

Sarma se krčkao od 8. Ćevapi u frižideru, jebemliga odakle mi da jedemo ćevape večeras, led u zamrzivaču.

Toliko od mene. -_-

Balkon prepun pića, normalni ljudi bi to do uskrsa pili. Spremam se da pravim rusku upravo, kiflice gotove, večeras patka (nije eufemizam) iz rerne sa krompirićima u soli i ruzmarinu, uz to princes krofne, razni novogodišnji kolačići (švapski medenjaci iz Nirnberga, domaći makarons, lemingtoni i razni keksići). Treba još da se ispeče pogača, sarme čekaju na uvijanje, možda bude sutra ili prekosutra.

Ima i ovde nešto, ali nije moj resor™ pa se ne mešam*.

*Naravno da jesam ali sam ljubazno zamoljen sesti ispred teveja. :D