Jump to content
IGNORED

Ruska, sarma, pečenje i "milion"

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)

Mi idmah rerna...tiho,zatvoreno, duuugo, pa zapečavanje ali otvoreno i kratko u pekaču sa poklopcem.

(Ali meso dinstano pre akcije)

Edited by Barti66
Posted

ruska - check, u rerni podvarak sa jabukama, karamelizovanim lukom, malo kima i najvaznije kolenica, dve vece vratne, malo slanine i jedna sveza kobaja bice za koji sat, prepranac potopljen, madjarica kore napravljene fil u frizideru, za fudge kuglice stavljeno mleko da se kondenzuje. Btw, dva je ujutru.

Posted

madjarica kore napravljene fil u frizideru, za fudge kuglice stavljeno mleko da se kondenzuje. 

napisi mi, molim te, kad pojedes i kad se slegnu utisci, par reci o madjarici. bas me zanima. 

a i taj fadz sa kondenzovanim, videla sam po netu, takodje prepricaj kad se slegne u zelucu :)

Posted

Mađarica jedan od najlepših kolača...

Bravo Veljo

Posted (edited)

Mađarica jedan od najlepših kolača...

Bravo Veljo

Videćemo...

Žena me na silu naterala da slaninu u trakama uzmemo kod Matijevića. Ali nije bilo gužve...

Ja se gicao, jer ne volim kod njih da kupujem. I naravno kad sam otvorio mnogo "restlova" ionako su kratke, pa još ovo kraće...

Ali biće valjda dobro...

Edited by Frank Pembleton
Posted

Nego... Jesi ga poklapao , pa otklapao ili ništa preko mesa?

....shit has hit the fan...

Posted

Sarma gotova, čorba uskoro, brownies gotovi, mex prebranac u pripremi, prasetina posle prebranca, ruska posle čorbe, paprika s kikirikijem u medjuvremenu, pitu s kruškama kad nađem vremenski procep.

Posted

Nego... Jesi ga poklapao , pa otklapao ili ništa preko mesa?

....shit has hit the fan...

Poklopio i zaboravio. Da se dobro ustimuje od piva
Posted

Mi kupili pečene kod Milana, sjajna prasetima, ima i mimoza, i ruska, šampita

Posted

Nemojte kupovati kod Matijevića ako Boga znate.

Posted

Sarma se krčkao od 8. Ćevapi u frižideru, jebemliga odakle mi da jedemo ćevape večeras, led u zamrzivaču.

Toliko od mene. -_-

Posted

Balkon prepun pića, normalni ljudi bi to do uskrsa pili. Spremam se da pravim rusku upravo, kiflice gotove, večeras patka (nije eufemizam) iz rerne sa krompirićima u soli i ruzmarinu, uz to princes krofne, razni novogodišnji kolačići (švapski medenjaci iz Nirnberga, domaći makarons, lemingtoni i razni keksići). Treba još da se ispeče pogača, sarme čekaju na uvijanje, možda bude sutra ili prekosutra.

Posted

Ima i ovde nešto, ali nije moj resor™ pa se ne mešam*.

*Naravno da jesam ali sam ljubazno zamoljen sesti ispred teveja. :D