Barti66 Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 (edited) Mi idmah rerna...tiho,zatvoreno, duuugo, pa zapečavanje ali otvoreno i kratko u pekaču sa poklopcem. (Ali meso dinstano pre akcije) Edited December 29, 2016 by Barti66
hansolo Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 ruska - check, u rerni podvarak sa jabukama, karamelizovanim lukom, malo kima i najvaznije kolenica, dve vece vratne, malo slanine i jedna sveza kobaja bice za koji sat, prepranac potopljen, madjarica kore napravljene fil u frizideru, za fudge kuglice stavljeno mleko da se kondenzuje. Btw, dva je ujutru.
darling Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 madjarica kore napravljene fil u frizideru, za fudge kuglice stavljeno mleko da se kondenzuje. napisi mi, molim te, kad pojedes i kad se slegnu utisci, par reci o madjarici. bas me zanima. a i taj fadz sa kondenzovanim, videla sam po netu, takodje prepricaj kad se slegne u zelucu :)
renne Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Mađarica jedan od najlepših kolača... Bravo Veljo
Frank Pembleton Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 (edited) Mađarica jedan od najlepših kolača... Bravo Veljo Videćemo...Žena me na silu naterala da slaninu u trakama uzmemo kod Matijevića. Ali nije bilo gužve... Ja se gicao, jer ne volim kod njih da kupujem. I naravno kad sam otvorio mnogo "restlova" ionako su kratke, pa još ovo kraće... Ali biće valjda dobro... Edited December 31, 2016 by Frank Pembleton
Frank Pembleton Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Nego... Jesi ga poklapao , pa otklapao ili ništa preko mesa? ....shit has hit the fan...
maheem Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Sarma gotova, čorba uskoro, brownies gotovi, mex prebranac u pripremi, prasetina posle prebranca, ruska posle čorbe, paprika s kikirikijem u medjuvremenu, pitu s kruškama kad nađem vremenski procep.
renne Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Nego... Jesi ga poklapao , pa otklapao ili ništa preko mesa? ....shit has hit the fan... Poklopio i zaboravio. Da se dobro ustimuje od piva
renne Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Mi kupili pečene kod Milana, sjajna prasetima, ima i mimoza, i ruska, šampita
čekmeže Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Nemojte kupovati kod Matijevića ako Boga znate.
wall Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Sarma se krčkao od 8. Ćevapi u frižideru, jebemliga odakle mi da jedemo ćevape večeras, led u zamrzivaču. Toliko od mene. -_-
Razzmatazz Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Balkon prepun pića, normalni ljudi bi to do uskrsa pili. Spremam se da pravim rusku upravo, kiflice gotove, večeras patka (nije eufemizam) iz rerne sa krompirićima u soli i ruzmarinu, uz to princes krofne, razni novogodišnji kolačići (švapski medenjaci iz Nirnberga, domaći makarons, lemingtoni i razni keksići). Treba još da se ispeče pogača, sarme čekaju na uvijanje, možda bude sutra ili prekosutra.
wall Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Ima i ovde nešto, ali nije moj resor pa se ne mešam*. *Naravno da jesam ali sam ljubazno zamoljen sesti ispred teveja. :D
Recommended Posts