ragasto Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 26 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: bajo je, onako, tanak što se komplet lepinje tiče. konfekcija šuljaga u užicu je br. 1 za to ima i sa dimljenim goveđim vratom, a za potpuno zakrčenje krvnih sudova, nudi i sa ćevapima 5 ćevapa kao dodatak...iskusno. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 tačno bi umro navodno je šuljaga zaštitio prava na naziv, bila neka priča ovih dana kad je neki opskurni sajt proglasio komplet lepinju za najbolji doručak
Mel Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 1 minute ago, Milošica said: Šuljaga hahahhaha ? 1
ragasto Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 (edited) Sa komplet lepinjom treba oprezno, baš zna da zezne osetljivije želuce...dok sam provodio malo više vremena na Zlatiboru u komadu, išlo je 5 ćevapa kao dodatak posle nekog vremena ali inače mi je to previše. A za zaštitu lepinje...i Kreten Gudurić se smije grohotom. @kud u maglu Simoviću Edited February 2, 2024 by ragasto 1
Ras Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 Da, u Gudurić prodavnicama su spremali vrlo dobru KL. 2
kud u maglu Simoviću Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 6 minutes ago, ragasto said: Sa komplet lepinjom treba oprezno, baš zna da zezne osetljivije želuce...dok sam provodio malo više vremena na Zlatiboru u komadu, išlo je 5 ćevapa kao dodatak posle nekog vremena ali inače mi je to previše. A za zaštitu lepinje...i Kreten Gudurić se smije grohotom. @kud u maglu Simoviću kao lepinja sa sve
ragasto Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kao lepinja sa sve Šta tu ide?
kud u maglu Simoviću Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 jaja, kajmak i pretop prvo je išao samo pretop, pa pretop i kajmak. jaja su došla u 3.0 verziji 1
kud u maglu Simoviću Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 nego gde ima pretop da se uzme klot, a da nisu oni lihvari sa zemunske pijace neka jeziva cifra je bio 1
ragasto Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 E da, dajte hint za neku pečenjaru koja valja pretop. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 (edited) kod zemunaca(zemunska pijaca, pekara pretop) ima teglica(ona najmanja) i bila je cena 600din e Edited February 2, 2024 by kud u maglu Simoviću 2
ragasto Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 Strašno. Čvarci su probili plafon i sve je podivljalo. Čekam da neko proglasi kavurmu za delikates.
kud u maglu Simoviću Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 kad se peče prase(jagnje) u furuni pa ona tečnost što iscuri u pleh se skupi u teglu/šerpicu i posle nekog vremena stajanja se odvoji, gore mast, a dole želatinasti deo(crvenkasto braon boje) e taj želatinasti deo je pretop uzni jednom ispeci but u rerni, pa će se nakupiti pretopa al tek da se smoči parče max dva 2
Recommended Posts