ragasto Posted February 2 Posted February 2 26 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: bajo je, onako, tanak što se komplet lepinje tiče. konfekcija šuljaga u užicu je br. 1 za to ima i sa dimljenim goveđim vratom, a za potpuno zakrčenje krvnih sudova, nudi i sa ćevapima 5 ćevapa kao dodatak...iskusno. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 2 Posted February 2 tačno bi umro navodno je šuljaga zaštitio prava na naziv, bila neka priča ovih dana kad je neki opskurni sajt proglasio komplet lepinju za najbolji doručak
ragasto Posted February 2 Posted February 2 (edited) Sa komplet lepinjom treba oprezno, baš zna da zezne osetljivije želuce...dok sam provodio malo više vremena na Zlatiboru u komadu, išlo je 5 ćevapa kao dodatak posle nekog vremena ali inače mi je to previše. A za zaštitu lepinje...i Kreten Gudurić se smije grohotom. @kud u maglu Simoviću Edited February 2 by ragasto 1
kud u maglu Simoviću Posted February 2 Posted February 2 6 minutes ago, ragasto said: Sa komplet lepinjom treba oprezno, baš zna da zezne osetljivije želuce...dok sam provodio malo više vremena na Zlatiboru u komadu, išlo je 5 ćevapa kao dodatak posle nekog vremena ali inače mi je to previše. A za zaštitu lepinje...i Kreten Gudurić se smije grohotom. @kud u maglu Simoviću kao lepinja sa sve
ragasto Posted February 2 Posted February 2 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kao lepinja sa sve Šta tu ide?
kud u maglu Simoviću Posted February 2 Posted February 2 jaja, kajmak i pretop prvo je išao samo pretop, pa pretop i kajmak. jaja su došla u 3.0 verziji 1
kud u maglu Simoviću Posted February 2 Posted February 2 nego gde ima pretop da se uzme klot, a da nisu oni lihvari sa zemunske pijace neka jeziva cifra je bio 1
kud u maglu Simoviću Posted February 2 Posted February 2 (edited) kod zemunaca(zemunska pijaca, pekara pretop) ima teglica(ona najmanja) i bila je cena 600din e Edited February 2 by kud u maglu Simoviću 2
ragasto Posted February 2 Posted February 2 Strašno. Čvarci su probili plafon i sve je podivljalo. Čekam da neko proglasi kavurmu za delikates.
kud u maglu Simoviću Posted February 2 Posted February 2 kad se peče prase(jagnje) u furuni pa ona tečnost što iscuri u pleh se skupi u teglu/šerpicu i posle nekog vremena stajanja se odvoji, gore mast, a dole želatinasti deo(crvenkasto braon boje) e taj želatinasti deo je pretop uzni jednom ispeci but u rerni, pa će se nakupiti pretopa al tek da se smoči parče max dva 2
Recommended Posts