Jump to content

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Featured Replies

26 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

bajo je, onako, tanak što se komplet lepinje tiče. konfekcija

šuljaga u užicu je br. 1 za to

ima i sa dimljenim goveđim vratom, a za potpuno zakrčenje krvnih sudova, nudi i sa ćevapima

5 ćevapa kao dodatak...iskusno.:thumbup:

• Replies 3.4k
  • Views 462.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vasilij Zajcev
    Vasilij Zajcev

Samo da javno i s lica mesta pohvalim Kud u maglu Simonovica...pa da umrem:) Bez zajebancije, retki su ljudi koji u ovim godinama uspeju da me oduseve preporukom, pogotovu kafanskom, pa ide naklo

• Presoljeno jelo je tragedija, ali podjednaka tragedija je i jelo koje nije dovoljno soljeno prilikom pripremanja. Sve je tu, ali ukus nije kako treba. Naknadno dosoljavanje pomaže samo donekle. Ukusi

• "Naša kačara" na Bukulji - na preporuku konobara uzeli rebra i oduševili se. Služe ih sa džemom od habanero paprika, začinima za koje nisu hteli da mi kažu koji su i nekakvim medom (bar mi se tako čin

Posted Images

tačno bi umro

navodno je šuljaga zaštitio prava na naziv, bila neka priča ovih dana kad je neki opskurni sajt proglasio komplet lepinju za najbolji doručak

Šuljaga hahahhaha

1 minute ago, Milošica said:

Šuljaga hahahhaha

?

Sa komplet lepinjom treba oprezno, baš zna da zezne osetljivije želuce...dok sam provodio malo više vremena na Zlatiboru u komadu, išlo je 5 ćevapa kao dodatak posle nekog vremena ali inače mi je to previše.

A za zaštitu lepinje...i Kreten Gudurić se smije grohotom.:rolf:

@kud u maglu Simoviću

Edited by ragasto

Da, u Gudurić prodavnicama su spremali vrlo dobru KL.

6 minutes ago, ragasto said:

Sa komplet lepinjom treba oprezno, baš zna da zezne osetljivije želuce...dok sam provodio malo više vremena na Zlatiboru u komadu, išlo je 5 ćevapa kao dodatak posle nekog vremena ali inače mi je to previše.

A za zaštitu lepinje...i Kreten Gudurić se smije grohotom.:rolf:

@kud u maglu Simoviću

kao lepinja sa sve

3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

kao lepinja sa sve

Šta tu ide?:unsure:

jaja, kajmak i pretop

prvo je išao samo pretop, pa pretop i kajmak. jaja su došla u 3.0 verziji

IMG_8543.thumb.jpeg.c12b8988e1b49ab2cc9023782708935b.jpegIMG_8544.thumb.jpeg.3ff776a1399a9d1274fda100a46df6fd.jpeg

nego gde ima pretop da se uzme klot, a da nisu oni lihvari sa zemunske pijace 

neka jeziva cifra je bio

E da, dajte hint za neku pečenjaru koja valja pretop.

kod zemunaca(zemunska pijaca, pekara pretop) ima teglica(ona najmanja) i bila je cena 600din

:gospode:

e

IMG-8545.jpg

Edited by kud u maglu Simoviću

Strašno. Čvarci su probili plafon i sve je podivljalo. Čekam da neko proglasi kavurmu za delikates.

Sta je pretop? :unsure:

kad se peče prase(jagnje) u furuni pa ona tečnost što iscuri u pleh se skupi u teglu/šerpicu i posle nekog vremena stajanja se odvoji, gore mast, a dole želatinasti deo(crvenkasto braon boje)

e taj želatinasti deo je pretop

uzni jednom ispeci but u rerni, pa će se nakupiti pretopa al tek da se smoči parče max dva