Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Featured Replies

2 hours ago, Ras said:

Ne znam na koji je način Jr povezan?

on se izdaje da je čarapan, reagovao je kad je neko pominjao stopanju ovde

• Replies 3.5k
  • Views 486.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vasilij Zajcev
    Vasilij Zajcev

Samo da javno i s lica mesta pohvalim Kud u maglu Simonovica...pa da umrem:) Bez zajebancije, retki su ljudi koji u ovim godinama uspeju da me oduseve preporukom, pogotovu kafanskom, pa ide naklo

• Presoljeno jelo je tragedija, ali podjednaka tragedija je i jelo koje nije dovoljno soljeno prilikom pripremanja. Sve je tu, ali ukus nije kako treba. Naknadno dosoljavanje pomaže samo donekle. Ukusi

• "Naša kačara" na Bukulji - na preporuku konobara uzeli rebra i oduševili se. Služe ih sa džemom od habanero paprika, začinima za koje nisu hteli da mi kažu koji su i nekakvim medom (bar mi se tako čin

Posted Images

1 minute ago, Eleniko said:

on se izdaje da je čarapan, reagovao je kad je neko pominjao stopanju ovde

Provalićemo ga po naglasku.

Ne secam se nesto da sam skoro citao gde rucati u S.Mitrovici.

@Zli Gli preporuka neka? :)

Ako ne mora baš Sremska već može i Mačvanska (tj. da pređeš pešački most) pogledaj splav restoran "Krug". Nalazi se odmah kod mosta. Lep je ambijent, a hrana sasvim pristojna kao i cene. 

Biću u nedelju na Golubcu, ima li neka preporuka gde jesti?

@Sara

Zlatna ribica više nego korektan ugostiteljski objekat.

Ili skokneš do Lepenskog vira, em vidiš lokalitet, em ima dobra kafana na ulazu.

Nije lokalpatriotizam, malopre mi ozletelo na FB:

malo preteruju, ali malo ..

Nisu bili kod Mamma Rosse??? Amateurs.

58 minutes ago, zmanic said:

malo preteruju, ali malo ..

itekako preteruju, to 3 u 1 jelo u vitinoj iži je solidan hit and miss, nama je jedino ribić tu bio OK, kolenica i šta je već treće bilo u posudi je bilo preslano, presisali smo taj dan. ta novokomponovana fensijana u pirotu je udarila u promociju svim snagama, u suštini se bolje jede na drugim mestima u ili u blizini pirota. možda se jedan dan neko doveze do kapice poviše lukavice ali neću da sufliram onima koji hasluju džabe hranu plus 700-1000e po tiktok/yt prilogu.

U suštini se između redova i videlo da su u tom restoranu jedino bili oduševljeni ribićem.

Edited by Milošica

32 minutes ago, Eleniko said:

itekako preteruju, to 3 u 1 jelo u vitinoj iži je solidan hit and miss, nama je jedino ribić tu bio OK, kolenica i šta je već treće bilo u posudi je bilo preslano, presisali smo taj dan. ta novokomponovana fensijana u pirotu je udarila u promociju svim snagama, u suštini se bolje jede na drugim mestima u ili u blizini pirota. možda se jedan dan neko doveze do kapice poviše lukavice ali neću da sufliram onima koji hasluju džabe hranu plus 700-1000e po tiktok/yt prilogu.

Sa nestrpljenjem očekujemo novu epizodu Pakitovog puta popločanog žutom opekom Elenikovih dobrih namera.

Muzička podloga gladna braća Young :music_guitarorange::music_guitarred:

33 minutes ago, Eleniko said:

Treće su repovi. Nama bilo dosta ukusno sve kad smo uzeli, ali mali uzorak, očigledno nije svaki put tako. Mi smo do Vitine iže i otišli zbog repova, na preporuku. 
Sve u svemu, bilo nam je ok, ali sam i ja više uživao u hrani po nekim drugim pirotskim lokalima (pisalo se već, više puta, o konkretnim PI kafanama i restoranima, pa ne bih davio sad).

On 21. 3. 2024. at 10:41, ronin said:

@Sara

Zlatna ribica više nego korektan ugostiteljski objekat.

Zavrsili smo Kod Boleta u Vincima. 

Bila odlicna corba i smudj

Mali raj, Jagodina. Klasična srpska kafana, ali valja, baš valja.